Майдан-2. Разом нас багато! ч.2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kjk, 16 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Почнем з того,що оце приперлось на Львівський форум і почало хамити.

• Подобається Подобається x 5
  2. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

---------- Додано в 10:31 ---------- Попередній допис був написаний в 10:27 ----------

І ще:

:yahoo:

• Подобається Подобається x 4
  3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Добре, давайте тоді розберемось що є українським націоналізмом. Я маю на увазі не 70-80 років тому а зараз. Жити в своїй державі? Розмовляти своєю мовою? Підтримувати свою культуру? Так це і є в кожній європейській країні. Але давайте підемо дальше. Відвідайте, скажімо, Англію, Францію, Німечину. Чи ви знайдете там людину, яка була народжена в цих країнах, незалежно від раси чи етнічного походження, і не змогла стулити двох слів англійською, французькою чи німецькою мовою. Що і роблять представники насєлєнія в Україні. Це проблема, Василю, народитись в таких україномовних містах як Львів, Тернопіль чи ваш Стрий і не вміти зліпити двох слів українською. А такі люди там є. Це вже 4-е покоління російських окупантів. Так хто є націоналісти, Василю?

• Подобається Подобається x 3
  4. Полковник

Полковник миється в бані

Кто петрит в шахматах?
    У пешек шанс есть?

• Подобається Подобається x 2
  5. Pedro

Абсолютно, Полковнику. Пішак так само може побити будь яку фігуру, коли та наблииться. І має шанси стати ферзем... Правда потрібен добрий гравець (чого на жаль в Україні я не бачу). Особливо, коли король і інші фігури мають освіту в основному в вигляді тюремної камери...

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Немає таких людей. Це я Вам заявляю авторитетно.
    Є люди, які спілкуються російською в магазинах, транспорті, на вулиці, але серед них немає жодного, хто би не знав української. Це вигадки націоналістів.
    І Ви знову підміняєте поняття. Припустимо я живу в Україні і ні слова не знаю українською і не хочу іі вчити. Ви назвали мене, хоч і через знак питання, націоналістом. Натомісить вам така поведінка не подобається, і Ви наполягаєте на тому, що я повинен знати мову гкраїни, в якій живу. Питання - чим я відрозняюсь від Вас, якщо ми обидва затяті?
    Якщо нічим, то ось Вам відповідь на питання, чи націоналізм щось гідне. Відповідь - ні, бо яке їхало, таке й здибало.
    Як кажуть у народі: Най жиє москаль на Україні, тільки шкоди не робить. Так і тут, кожен має право на своє, але не за рахунок іншого.

---------- Додано в 10:49 ---------- Попередній допис був написаний в 10:48 ----------

Есть. Даже начинающий в такой позиции выиграет.

• Подобається Подобається x 3
  7. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

тупорылая с точки зрения рекламного дела - агитка, не смотря на свой в целом верный змист, человек глядя на это понимает что без него все равно все получится у пешек, его роль незначительна и наличие либо отсутствие его на поле существенно на расстановку не повлияет ...

• Подобається Подобається x 1
  8. Romko

• Подобається Подобається x 7
  9. Hyligan

Hyligan Іронічний

Шанс є завжди...от тільки тяжко грати коли одні грають в шахмати а інші в "Чапаєма" :mocking:

10. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

та ладно, в данной ситуации никакого, если конечно пешки не совсем овцы ...

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ростлумачте и эти

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

бачите, арт... приїжджі хай пристусовуються, або їдуть на свою історичну...

13. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Точно! Тупа агитка. Бо додатково ще і пішаки з фігурами однакового кольору! :)

14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ото назбігалося підкацапників......як мухи на мед :)))

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Янукович сообщил президенту Литвы о шантаже России

Президент Украины Виктор Янукович в телефонном разговоре с президентом Литвы Далей Грибаускайте (Dalia Grybauskaite) сообщил, что Киев не может подписать договор с Евросоюзом из-за экономического давления и шантажа России, сообщила в пятницу BNS советник литовского президента.

"Украина не устояла перед экономическим давлением и шантажом. Ей грозили ограничить импорт торов в Россию, особенно компаний Восточной Украины, где сконцентрирована основная часть промышленности, в которой заняты сотни тысяч людей. Считается, что Украина понесет миллиардные убытки. Такие причины своего решения назвал президент Янукович во время телефонной беседы с президентом на этой неделе", - сказала BNS Нялюпшене.

16. Pedro

І особливо тяжко, коли ті інші - це банда зеків-наперсточників...

17. Romko

То чапаєва.:)))

18. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Всі вже підготувались на 14:00 на Майдан?
    Думаю, чи ще скочити в якийсь супермаркет, купити поліетиленових дощовиків студентам...

19. Pedro

По-перше, є, Василю. Один з них - той що поставив вам плюса. І імя їм - легіон.
    По-друге, якщо людина знає українську то чому вона з українцями продовжує спілкуватись іноземною? Я не кажу про випадки, коли людина спілкується з іншою на тій же мові. Не має значення чи то російська чи папуаська чи суагілі. А скільки випадків, що люди народжені в Львові, які жили десятиліттями в Львові і не можуть склеїти докупи двох слів українською. До речі, на ЛФ за моєї памяті таких було не менше 10. То не є націоналізм, чи більше того, шовінізм? Ви знаєте аналогічні випадки з українцями в Росії?

20. Romko

Тупиє ані...:morning1:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)