Майдан-2. Разом нас багато! ч.2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kjk, 16 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

MARTINI,
    можна хоч у День Національної Скорботи дизаблювати підмоскальників у Салуні?
    Дякую.

• Подобається Подобається x 2
  2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

еще не вечер ...

---------- Додано в 20:47 ---------- Попередній допис був написаний в 20:47 ----------

вам Боря - можно .... вам все можно ... вы ж аристократ ....

3. Robert

Robert Well-Known Member

А, нє, не перебили. Інакше б про них не згадували б, та й носили б ви красную звєзду і союз нєрушимий співали би. А так все наоборот. Так що хоч лусніть, хоч в штани накладіть, а інакше не буде - Слава Україні! - перемогли бандерівці і всі хто за Україну боровся!

Ну, а шо від комуняк чекати?;) Що вони ще вміють? - побачили, що їх поки не бю"ть - і взялись за старе. Ех, добрий народ українці! Але до пори, до часу.

4. Полковник

Полковник миється в бані

Чё за слово?

---------- Додано в 23:05 ---------- Попередній допис був написаний в 23:05 ----------

Вы опять про Волынь?

• Подобається Подобається x 3
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А чо в Кракові шмату оту, ОУН-івську , не взяли з собою? Європа би підтримала на ура...

6. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ну тогда с победой вас - наслаждайтесь ....

чет слабо согласовывается с предыдущей победой, ваши победили, тризубы - все такое, а правят комуняки, гм ...

7. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Хтось в курсі - завтра о 12 чи в 14???

8. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

У Львові на 14
    А це з групи Євромайдан Львів на Фейсбуку
    З ФБ зрозуміла, що спочатку акція на площі Ринок, чіпляння символіки на пам"ятники, а головний мітинг розпочнеться о 14 біля Шевченка.

---------- Додано в 23:43 ---------- Попередній допис був написаний в 23:37 ----------

До речі, хто є в ФБ, може вподобати і слідкувати за останніми новинами ось тут https://www.facebook.com/euromaidanlviv

9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

10. IgorLvivM

Дякую. Про таке я щось не здогадався! :good:
    Там же знайшов:

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

План торговой войны против Украины был разработан по указанию Путина и в его разработке принимал участие украинский политик Виктор Медведчук.

Об этом пишет ZN.UA со ссылкой на свои источники.

По данным издания, советник президента РФ Сергей Глазьев получил от Путина задачу срочно разработать стратегию недопущения подписания Украиной соглашения с ЕС и втягивания ее в ТС.

Как утверждает источник, Глазьеву в выполнении поставленой задачи помагал украинский политик, экс-руководитель администрации Кучмы и кум Путина Виктор Медведчук.

• Подобається Подобається x 1
  12. IgorLvivM

Мих, та в цьому ніхто не сумнівається. Правда, впевнений, що без важелів ФСБ і тиску, як на окремих політиків, так і на Яника зокрема - не обійшлось.

Працює новітня імперська СИСТЕМА. Політика, шантаж ФСБ, московська церква (зрештою, це підрозділ ФСБ), бізнес,.. який також контролюється ФСБ.

Працюють, як індивідуальні важелі (кому прикрутити бізнес, кого шантажувати тощо), так і глобальні.
    Цей склад українських політиків, фактично, безсилий. Всі - на гачку.
    Просто треба один раз це зламати і з чистої сторінки іти далі. КГБ свою підконтрольну територію так не залишить і не віддасть.

Медведчук - просто ласкаво запрошений до їхнього іноземного корита.

---------- Додано в 00:18 ---------- Попередній допис був написаний в 00:13 ----------

http://blogs.pravda.com.ua/authors/medvedev/5290d6a780c90/

---------- Додано в 00:29 ---------- Попередній допис був написаний в 00:18 ----------

Тут буде і іде частково зараз hromadske.tv

13. VasMT

Як свіжі в пам'яті оті біснуваті викрики нацикуватих форумців, які із піною із рота доводили мені, що Європа повертається до монокультури та етнонаціоналізму. В якості доказів приводили навіть слова Меркель...
    І що ми бачимо? Виявляється Європа мультикультурна! Виявляється в Європі не місце печерному націоналізму із професіональними українцями. Виходить я був правий. Націоналізм і цивілізований вибір - слова антоніми.

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

Василю,не трактуйте слово "націоналізм",як вчили біснуваті таварісчі.
    Всім ж відомо,що ця смердяча сволота паплюжила все,до чого доторкнулась.

15. VasMT

ОК. Я буду конкретизувати - організаційно-український націоналізм. Скорочено ОУН. Так, щоби вже не помилятись...

16. IgorLvivM

Василю, то вже, як зіпсована платівка. Чесно. Ми знаємо Ваше відношення до "шмат" і т.п. Повторювати його через один пост - сенсу мало.
    Європа, культура, нація, національність, проблеми мігрантів - це ми також, в принципі, всі знаємо. Плавний відхід від анархістських демократій - відслідковуємо та аналізуємо.
    Я десь там вище писав, про різню на Волині. Пам'ятаємо. Просимо одне в одного вибачення, обіймаємось. Ідемо далі, допомагаючи одне одному.
    Я слабо собі уявляю Європу з вусами Гітлера, чи Україну в Європі з свіжим москалем в зашморзі. Ви ж знаєте чудово, що це хіба анекдоти і страшилки для туристів з Росії.
    Свобода і т.п., в принципі, останніми днями, якщо не місяцями також показала своє лице дещо в іншому ракурсі. Проїхали. Це не тема обговорення ВО Свобода.

Зараз і тут ми говоримо про Майдан і Європу. Тобто, Україну в Європі. І Ви ж самі чудово знаєте і розумієте, що слова нацизм і ЄС - несумісні.
    А от нацизм і комунізм, чи совок, чи імперія - мають дуже багато спільних рис.
    Давайте думати та обговорювати майбутнє.
    Знаєте, якщо б українські "комуністи" прийшли з своїм прапором вимагати Асоціації з ЄС - я б і їх не вигнав!

• Подобається Подобається x 4
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

нє, ви просто нічого не зрозуміли.

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 5
  19. IgorLvivM

Може хіба уточню, без Вікіпедій та енциклопедій, що я називаю нацизмом і націоналізмом.
    Нацизм - москаля / жида / сусіда - в зашморг. Ми - найкращі і найрозумніші. Все решта - бидло.
    Націоналізм - я люблю свою Батьківщину. Я намагаюсь купляти українські товари. Я намагаюсь допомогти земляку. Я хочу репрезентувати свою країну та її людей, як вихованих, відповідальних, культурних. Якось так. Звісно це дуже примітивно та коротко.

Я - націоналіст! Моя національність - Українець. І не тому, що я пишу це українською мовою, а тому, що я... (там вище є абзац визначення). до речі, Артобстрєл, в принципі, також мені видається націоналістом. І Ви!

Скажу більше. Румуни, греки, болгари - там також є націоналісти! Багато! В них в магазинах на вітчизняних товарах - прапорці "Зроблено в Греції". "Грецький супермаркет". "Грецьке м'ясо", "Грецький тютюн". І т.п.
    Ні, вони не палять німецькі Лідли. Не топчуть англійські чаї. Але раз всюди є такі вивіски (Румунія, Болгарія - також), отже вони відіграють роль. І коли я в Греції просив грецькі товари, коли я говорив кілька базових слів їхньою мовою - це викликало у них захоплення та глибоку повагу до мене. В секунді. Лише через одне Калімера чи Евхарісто.
    Я вважаю, що греки, болгари, румуни - націоналісти. І дуже - дуже за них радий. Як і за "націоналістичну" Європу загалом!

---------- Додано в 01:23 ---------- Попередній допис був написаний в 01:13 ----------

Мені - соромно.

• Подобається Подобається x 9
  20. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

якщо 10 раз на біле сказати чорне, на 11й повірять.
    гадаєте, все це совкове сміття просто так на ЛФ лізе? попри ставлення до них?

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)