Майдан-2. Разом нас багато! ч.2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kjk, 16 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

В ЄС сьогодні і завтра нас не покличуть. Нам сьогодні давали шанс повернути голову в бік ЄС. В бік її принципів, законів, економіки. Для того, щоб через років 2-10 ми стали частиною Європи, з усіма її атрибутами! Нормальними дорогами, нормальними зарплатами, якісними дешевими продуктами... Вибачте, що відхилюсь від теми, нам тут закидають, що ми аграрна недорозвинута країна і тільки тому потрібні Європі. То скажіть мені, як у аграрній країні з чорноземами, садами, полями продукти можуть коштувати дорожче ніж в індустріальній Європі??? Це - навіть в абсолютних величинах! А дозвольте, кілька відносних величен.

Вихідні дані: 2тис.евро - з/п Європи. 3тис.грн - з/п України.

Цукор: 1 Евро там, 7грн тут. 10кг - це 0,5% з/п європейця; 2,3% українця.
    Кава в зернах, 10кг: 45 Евро / 1200грн. 2,25% / 40%
    Бензин, 10л: 17Евро / 120грн. 0,85% / 4%.
    Якісні рідкі пральні засоби, 10 пляшок: 60 Євро / 1500грн. 3% / 50%
    Всі цифри - не з інтернету чи стелі. Все це так коштувало у вересні в Болгарії та Греції - НЕ найдешевших країнах ЄС!!!
    Чого ви боїтесь? Зараз ви платите більше і живете гірше у КІЛЬКА разів ніж найбідніший європеєць!

Але не через ціну цукру я зараз знову піду на Майдан. Вам треба один раз переїхати кордон. Коли європеєць їде собі та й їде, показавши обкладинку паспорта, а нас - зупиняють, перевіряють, звіряють... Через те, що поїхати кудись європейцю - залежить виключно від його бажання. Поїхати українцю: рік-два - збирати гроші, зібрати купу довідок, фотографій, інших документів. Вистояти чергу з записами у посольство, заплатити 35 Євро за візу, 20 Євро за послуги і може тобі дозволять виїхати один раз протягом трьох місяців на 15 днів. Тьху!!! І це не вина європейців! Це ми так себе показуємо. Від рагуля-заробітчанина до Президента. Бидло і зеківське кидалово...

Угода, Майдан - це наш шанс перестати бути рагулями та зеками! Стати європейцями. Початок - в наших головах. Закінчення - в шапкозлодія.

• Подобається Подобається x 10
  2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А що, Полковнику, ви дальтонік? Здається, цілий ранок уважно слідкували за перебігом форуму. І помічаєте, коли хтось привітає громадян дружньої держави з Днем незалежності, чи плюсик поставите аспіранту чи атьатстрєлу за помиї вилиті на християнську церкву. А тут таке пропустили... Не гарно, і за що вам гроші платять?;)

• Подобається Подобається x 1
  3. Полковник

Полковник миється в бані

На католиков что-ли?

---------- Додано в 22:13 ---------- Попередній допис був написаний в 22:10 ----------

Станете, станете.
    Не надо так горячиться.
    Уже до декабря с.г. станете эуропейцами.

• Подобається Подобається x 2
  4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Краків

• Подобається Подобається x 6
  5. IgorLvivM

Респект!:haha:
    І ще один респект!
    От те, про що я кажу! Хоч москалюга, але наш! Український! ;) Ось де ми однакові. І таких однаковостей - багато! Думаю, суттєво більше ніж відмінностей! :drinks:

6. Pedro

А що, католики не є християнами? Це для єговіста чи сатаниста (яким ви ставите плюсики) вони є ворогами. А я ніколи не ділив християн на конфесії.

7. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

я не совсем понимаю что нам надо было сделать чтоб это зафиксировали как "поворот головы" почему в аграрной стране продукты дороже? потому что народ участвующий в цикле производства с/х продукции имеют безжалостно и народ не будь дурак тоже хочет 200 % прибыли ...

что станет хуже, не из-за ЕС а просто хуже ...

так это не из-за статуса страны а из-за наших соотечественников наводнивших запад ...

а кто против? но никто не предлагает, никто не проводит реформы соответствующие, никто не меняет стандарты, тупо просятся - возьмите нас ....

---------- Додано в 20:17 ---------- Попередній допис був написаний в 20:16 ----------

чи пьетру какому нить дулю скрутит

8. Полковник

Полковник миється в бані

Ещё бы.
    Поляки - самые заинтересованные ребята в скорейшей ассоциации Украины в ЕС.
    Дела у них были неплохо, а сейчас не очень.
    Срочно нужен рынок сбыта.
    Срочно нужна дешевая рабочая сила.

9. artobstrel

сам такой )

10. Полковник

Полковник миється в бані

Ага.
    Ещё скажите, что к МП предъяв не бросали никогда.

11. Robert

Robert Well-Known Member

Ех, нашою вродженою добротою користуєтесь ;) Але десь терпець увірветься, тоді й поженемо.
    Комуняки в 91-му бігом смеканули, що не тільки гнати будуть, але ще й четвертувати зможуть - того в штани наложили і зробились полум"яними націоналістами, як Фаріон тепер, і поголосили незалежність.
    Щодо воЯків хЄрових - так ви ж, товаріщі, прос..али всьо, що тільки можна - де ваші побєди? Німець живе покруче вас, а ви в нього мерси і бехи купуєте. СССР вср...ся, а Німеччина - сильна і процвітаюча країна. В Афгані 10 років позорились і з позором втекли. ВоЯки ХРєНові, блін.
    З бандерівцями боролись - то тепер їхній тризуб носите, "Ще не вмерла Україна" співаєте і синьо-жовтий прапор цілуєте... То хто переміг, балаболи, блін. Сидите в мережі , як вимираючий вид в зоопарку, і хочете на послідок посвинити...

• Подобається Подобається x 3
  12. Pedro

Якщо ви до мене, то до прихожан ніколи. Вони йдуть до церкви, моляться як вміють. А щодо тютюнового барона, то ви знаєте все набагато краще мене.

13. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хіба то новина?

14. artobstrel

о наконец-то прозвучало кто и как проглосив, до того было "Бандера си зробив" ...

ну да мы прос.ли, как и вы сопсна, а вояки годные и в Германии и в Афгане, и там нагнули и там нагнули, а благодарные потомки - да все профукали эт верно ...

---------- Додано в 20:24 ---------- Попередній допис був написаний в 20:23 ----------

не хочется ...

15. Robert

Robert Well-Known Member

Ги-ги, як би не Бандера зі своїми орлами, то комуняки такого страху б не мали. А так бігом в штани наложили. всяке з ними могло статися.

16. IgorLvivM

Ні. Я - бандерівський нацик, який їсть діточок-москалів в підземці львівського метро, ходить по вулиці з автоматом (бажано німецьким шмайсером), з СС-івсько свастикою на петлицях і т.д.:mocking:

17. artobstrel

орлы под землей не летают ... да и пребили их якцо псяв ...
    да уж - так пережахались, что разворовали УССР, к чертям превратились в олигархов - это уж точно дикий страх перед бандеровцами, гребут такие под себя социалистическую собственность и опасаются ...

это как посмотреть, по тутошней логике вы своими разговорами уже как минимум на москальского підспівувача можете потянуть ))

18. IgorLvivM

Дивлюся на той глюк в забороні з адресою.
    Може то таки той чиновник випадково "помилився" у позові? Чи таки суддя / секретар суду?

---------- Додано в 20:41 ---------- Попередній допис був написаний в 20:37 ----------

Чесно? Я жорстко Вас чи Василя критикую, коли не згоден. І щиро ставлю плюси під постами, з якими згоден, абсолютно не зважаючи на їх авторство. Десь навіть чекаю, що можу бути звинувачений у подібному.

Але ми повинні шукати конструктив та точки дотику одні в одних, а не пробувати пересратись, обплюватись і т.п. В такій ситуації - ми лекга здобич зеків, Путінів, бізнес-націоналістів тощо.

Їм краще, щоб всі ми гризлись між собою, ніж думали, хто справді нам заважає жити!

19. artobstrel

ну все ... москаль )))

три рази москаль ...

справжній професійній вкрайонез - должен считать во всем виноватым Кремль, единственным выходом - перестрелять москалей, единственным входом - в Речь Посполитую ... )))

20. IgorLvivM

... добре хоч не комуняка!..:haha:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)