Майдан-2. Разом нас багато! ч.2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kjk, 16 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Ну во первых одни уже пытались создать в 1917. Потом была долгая руина.

Сначала ьло всем итересно изгонять министров капиталистов, причем было весело и мирно. Потом на долгие годы было невесело и не мирно.

Если вы знаете историю по кино, то там брали вооруженные отряда рабочих и матросов, но это было не так. Шли огромные демонстрации, потом все прибрали те, кто был более решителен.

Сначала министров тоже выпустили. Да и сначала отпускали, но потом на белый террор ответили красным. И победил тот кто был более жесток и беспощаден.
    Обычно об этом не говорят но убито миллионы, и это было русские против русских, украинцы против украинцев и т.д. и тп. Все национальности против тех с другой сторроны всех национальностей.

Сейчас в ослабленном виде, но вы мечтаете о том же. Янукович же и Симомненко не сам по себе, и остальные тоже. Вы их тоже ведь во враги занесете? Не так ли?

Но я не вижу, что вы выиграете в чем-то, вот в футбол поиграть и одновременно москалей вспоминать, и сказки про Мордор, это все на что вы способны. Дети одним словом.

• Подобається Подобається x 3
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

WOG - це не риги, а бізнесмен родом з Рівного, людина слизького Литвина. Конфліктує з Фірташем.
    "Левина доля" грошей, які я плачу на заправці, йде полякам та литовцям (Орлен, Мажейкюнафта). І трішечки - концерну BASF. Все ж не в Лисичанськ і не в Рашу.
    А гривню за вставлений пістолет отримують від мене далеко не ригіанальські хлопчики.
    Товари/послуги інших перелічених брендів я й так не купую. :)

• Подобається Подобається x 1
  3. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

А при чем тут 1917 год?
    Ситуации абсолютно не сопоставимые.

Мы знаем историю и повторять ошибки прошлого никто не собирается, не смотря на постоянные провокации Мордора и Хряка;) Не дождетесь:pardon:

Или Вас бесит что события развиваются не по тому сценарию по которому бы Вам хотелось?
    Ну уважаемый, жись такая, от нашего хладнокровия, упорства и последовательности зависит сейчас судьба нашей страны и наших детей.
    И я рад что люди научились вначале думать, а потом делать.

А Вы давайте и дальше рассказывайте про броневик с заезжим финским артистом, его тактикой и уговариваете себя что у нас ничего не получится.

Удачи Вам на этом нелегком поприще.:)

• Подобається Подобається x 9
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

А на Ваші бажання ніхто зважати не буде.
    Як і на бажання смердячого постсовка.

5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

vkk311
    Не дивуйтеся. Як почитав, що пишуть кваліфіковані російські фахівці (інженери, програмісти) в політофтопах профільних форумів - мало не здасться. На повному серйозі - марксів-лєнінів-сталінів цитують. А самі плачуться, яка в раші погана економіка.
    Проте на запитання українців - нахріна нам союз із країною з такою економікою - ніхто ще не відповів. Як і на запитання - нахріна нам такі "брати".

Кар"єрний комсомолець Ч. ще з 2005 року мріє виконати завдання своїх ляльководів - загарбати ослаблену Україні. Мєчтать нє врєдно. :)
    Тільки б"ють у нас не по паспорту, а по фейсу.

• Подобається Подобається x 7
  6. Romko

Незважаючи на заборону міністра МВС Захарченка бити мітингувальників , на охорону барикад у центрі Києва вийшли професіонали - спецназівці .

Це в основному ветерани афганської війни, деякі воювали і в Чечні. Комендант Петро, який представився чинним севастопольським військовим капітаном, розповів ЗМІ подробиці.

За словами Петра , він приїхав до Києва у відпустку. Хотів відпочити , як каже капітан , але вийшли з одним на Майдан і потрапили в самий епіцентр подій . Петро каже , що своїми очима бачив , як " Беркут" оточив мітингувальників і бив . Після цього друзі стали збирати всіх знайомих армійців - ветеранів спецназу. Уже в ніч на суботу Петро до ранку збирав своїх людей біля Михайлівської . Ветерани кинули клич по всій Україні .

Тепер на Майдані цілодобово чергують 4 групи ветеранів спецназу. Всього - кілька тисяч бойовиків. У них чіткий план дій. Перша група , в разі нападу , має забезпечити оборону. Друга , за словами Петра , прикриває її і завдає адекватний удар у разі агресії "Беркута". Третя охороняє умовний центр . Четверта вступає в дію у разі прориву "беркутівців". Прорвалися відразу опиняться в кільці.

За словами Петра ветерани спецназу в повній бойовій готовності , вони постійно тренуються . Петро каже , що мирних громадян повинні охороняти професіонали. На організацію оборони Майдану його спонукала картина розгону Майдану в ніч на суботу.

• Подобається Подобається x 20
  7. Vedun

Vedun Well-Known Member

В випадку силового варіанту, мені нічого не залишиться як їхати в Київ і згадати все чого мене тренували кілька років. Якщо влада цього захоче - вона це отримає.

• Подобається Подобається x 11
  8. Чернобылец

Да не бесит меня ничего. И нет у меня нервного сарказма. После 90-х я сделал себя независимым от всех и всяческих революционных идиотов.
    У всех у вас мания, что у вас есть враги и этим вы себя морально подстегиваете, как адреналино-зависимые и думаете, что толпой что-то можно созидательное сделать.

Самому можно сделать для себя и своей семьи. Толпой можно только поломать.

• Подобається Подобається x 1
  9. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Так, я вчора ввечері їх бачив. На деякіх афганські капелюхи.
    Кремезні хлопці.

Пам'ятаю як вони пів року назад "винесли" той Беркут біля Верховної Ради...:haha:

---------- Додано в 13:02 ---------- Попередній допис був написаний в 12:59 ----------

Т.е. Ваша гражданская позиция - моя хата с краю, ничего не знаю.

Зачем Вы тогда вообще пишите в этой теме?:dntknw: Идите укрепляйте свою личную независимость, а проблемы Украины оставьте тем, кто хочет чтобы их дети были счастливы живя в ЭТОЙ стране.:)

• Подобається Подобається x 12
  10. Чернобылец

Борис, вы эту чушь в который раз повторяете. Первое врете по карьерного комсомольца, вам можно врать ибо вы мыслите "товарищ" политически правильно. Это как раз приер искажения логики и выдача индульгенции себе и остальным врать ибо вы на правильной политической платформе. И этим вы себя выносите из списка цивилизованных людей.

Что касается ляьководов, то вы про кого, знаете что я в США работал, это они берут ослабленную УКраину? Вы кого имеете в виду нецивилизованный человек?

---------- Додано в 06:06 ---------- Попередній допис був написаний в 06:02 ----------

Имею право демократически высказать свое мнение. Кроме того руина к которой вы можете привести касается моих друзей и родственников.
    Но повторю опять- у вас нет шансов.
    Что вы имеете против моего права на мнение?

11. Vedun

Vedun Well-Known Member

Поверьте что шанс есть всегда. А у нас еще есть и увереность.

• Подобається Подобається x 6
  12. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

http://gazeta.ua/articles/np/_tajska-policiya-pokazala-berkutu-scho-take-miliciya-z-narodom/530050

• Подобається Подобається x 10
  13. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

1. Вы имеете право демократически высказывать свое мнение, потому что живете в демократической стране.
    А нас хотят лишь такого права.

2. Если мы будем действовать не по советам Вашего финского артиста, тогда ни к какой руине это не приведет. Тем более что руину мы уже имеем благодаря прохффесианальным покращувателям, которыми Вы восхищаетесь.

3. Вы можете хоть зеленкой написать у себя на лбу "у вас нет шансов", и ....?
    Что это изменит? Сколько ни говори халва, халва, во рту слаще не станет.;)

• Подобається Подобається x 8
  14. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Святая простота. "Мы наш мы новый мир построим...."
    Где-то я это уже слышал....
    Но Вы пишите, читать Вас интересно

15. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Вы тоже фанат финского артиста?

Всегда пожалуйста, читайте себе на здоровье.

16. Romko

Пишет Александр Чебан: Бесконтрольная дневная анархия на Майдане сменяется ночным пьяным дебошем! – утверждает телеканал “Россия” из своего пронзительно голубого экрана… Сегодня ночью я решил проверить это утверждение и съездил на ночной Майдан. Ведь революция не может жить лишь в выходной, когда на центральную площадь пришло максимальное количество людей. (45 фотографий)

• Подобається Подобається x 6
  17. Vedun

Vedun Well-Known Member

Ми будемо писати, головне Ви уважно читайте і робіть висновки. Відписувати не обов"язково та й не потрібно, дякуємо за увагу дружній читач, зауважте що саме читач а не письменник.

18. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

...

Вкладення:

• photo_43190.jpg
      photo_43190.jpg
      Розмір файлу:
      199,6 КБ
      Переглядів:
      11
  19. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Так про те і мова! Треба було ялинковичу, Вам і Вашим однодумцям піти на Євромайдан в Київ і спробувати пояснити свою точку зору мітингуючим. Можливо Ваші вагомі докази і переконали б когось.
    Але натомість жорстоко побили мирний мітинг і того ніхто ніколи не вибачить. Тепер є заява того (вирізано цензурою) азірова що то було 2500 бойовиків-провокаторів( я поїхала з Києва за 7 годин до тих звірств і бачила хто там був), а тепер пишуть тут деякі добродії "Януковичу и его команде - браво!". Це нормально взагалі?

Тепер те гімно в окулярах ще й грозить нашим міським головам. Брєд!
    Не треба нас лякати!

• Подобається Подобається x 8
  20. kym

kym Well-Known Member

Воно то так ... але коли Янукович попер в Китай то Льовочкіну сказав - як приїду то щоб усе виправив що натворив. От Львочкін і дав команду дезінформацію розповсюджувати ---- ВСЬО ПРОПАЛО.... МАЙДАН ЗЛИЛИ....... ОПОЗИЦІЯ КИНУЛА МАЙДАН.... і купа подібних. От навіть на цьому форумі ці тези проскакують. Часом заувальвано часом напряму.... А прикриваються

Продовження тут

Останнє редагування модератором: 5 гру 2013
    • Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)