Майдан-2. Разом нас багато! ч.2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kjk, 16 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. iso

iso Well-Known Member

Шидше, як не треба будувати та керувати:).
    Мене дивує Ваша нервова реакція на іншу думку. Нагадує "А ты что сделал для советской власти". Чи Ви вважаєте, що опозиція спрацювала правильно?

2. Lilikana

Lilikana Well-Known Member

Вони не будуть тому що ненавидять все українське ( ну типу як ви) і тому, що за любий писк отримають 15 років колоніїї.:)))

3. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

---------- Додано в 10:43 ---------- Попередній допис був написаний в 10:40 ----------

Я - зробив менше, ніж зробила опозиція. Тому, критикувати їх не маю морального права.

• Подобається Подобається x 4
  4. Lilikana

Lilikana Well-Known Member

IgorLvivM, А я розказую і буду розказувати- в тому між нами різниця.
    Опозиція тупо заробляє гроші, за що її поважати.

5. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Кроме того, поляки судя по всему хотят сказать, что в этом здании клиннинг персонала и слесарей не хаватает, А они так надеялись, свои-то по Хранциям и Неметчинам.

А в Москве уже со Средней Азии столько, что им уже не надо подсвечивать.Да и украинцев полно, в том числе и с ЗУ. Режим-то безвизовый. Стоит в Европу открыть, ЗУ совсем опустеет., одни старики останутся.

Что касается ненависти. Это у вас в голове. Им наплевать.

А вот здорово бы было, выйти так и и им всем москалям показать тьфу на них. И штоб слюны хватило.
    И чтоб вам ничего бы не было. :)

• Подобається Подобається x 1
  6. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

• Подобається Подобається x 5
  7. IgorLvivM

Це не нервова реакція на іншу думку. Це реакція на пустослів'я.
    Інша думка у мене з Василем, Артобстрєлом тощо. Ніхто не нервується. Дискутуємо.
    А от порожні балачки та критику: "А вони нічого не роблять", "Я краще знаю, але задницю з кухні не підніму" тощо - сприймаю важко.

8. Чернобылец

9. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Победа будет за нами. Это уже очевидно, несмотря на Ваш нервный сарказм.

Я на Майдане каждый день, поэтому владею ситуацией не с чужих слов.;)

Фамилии ВСЕХ беркутовцев, участвовавших в избиении детей уже известны.
    Их могут опубликовать в любой момент ( подходящий момент, разумеется)

• Подобається Подобається x 3
  10. IgorLvivM

Вже було в цій темі.

Це навіть квіточки і наймиліший толк з тих Ваших "розказувань".
    Бо по правді, більше нагадує підсадного провокатора з спробами розвалити навіть той мізер конструктиву, який є.

11. Чернобылец

Конечно, победа будет за вами, "враг будет разбит" вместе со страной. Вопрос только состоит, чего вы за стрелочников взялись? А где же основные? Кишка тонка опубликовать ?

Смешные вы, как дети. До 2015 еще есть время. Время у власти и аппарат. Не у вас.

PS. Задам опять вопрос. Вы тоже прыгали под "Кто не скаче тот москаль?"

• Подобається Подобається x 2
  12. iso

iso Well-Known Member

Але ж Ви зробили менше, ніж, наприклад, Янукович?:dntknw:

13. IgorLvivM

Більше! Янукович робить - в мінус. Той мізер, що роблю я - в плюс. :)
    Тобто, мій 0,001 буде більше ніж "-10" зека.

• Подобається Подобається x 5
  14. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Основных знают все, - это Янукович с Пахлом и весь личный состав фракции ПР и коммунистов. А Путиным пусть занимаются его сограждане, - это их проблема.
    Копать глубже нет смысла, как и в самой конспирологии.

Давайте и дальше смейтесь, а мы в это время будем побеждать и создавать историю нашей страны.

Когда было холодно я играл в футбол со студентами.:) Москали всё-равно в футбол играть не умеют, поэтому акцентировать это обстоятельство было уже лишним.

• Подобається Подобається x 12
  15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Цікаво, цей Галахвастов хоч знає різницю між "страной" та "государством"?

Рассуждатєль, до цього часу ми й "трійцю" відправимо вслід за Яником, щоб не плуталися під ногами в народу.

16. iso

iso Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  17. IgorLvivM

Там десь було інтерв'ю Садового російському ТК Дождь.
    Боюсь, що Ви плутаєте російське "Хто не скаче - той хач", з львівським (чи українським) "Хто не скаче - той москаль".
    Не знаю, не бачив, як це було в Росії, але у Львові це а) спосіб зігрітись; б) жарт.
    Садовий також взагалі не зрозумів про що його питають і чому.
    Особисто я не скакав на Майдані під це. Болить нога. Та й купа народу, з пенсіонерами включно - не скакали... до речі, був би добрий сюжет не для рос.ТВ. Скільки "москалів" прийшло на майдан і підтримують його.

---------- Додано в 11:26 ---------- Попередній допис був написаний в 11:12 ----------

Прошу, ще один метод боротьби:

• Подобається Подобається x 11
  18. taksist

taksist Well-Known Member

бойкотувати товари регіоналів неправильно з двох причин.
    1. на такий масштабний бойкот немає ні сил ні можливостей. якщо бойкотується товар регіонала то повинен бути замінник а його немає чи не називається.
    2. як не звучить смішно але вчитися бойкоту треба в регіоналів та у комуністів. вони в свій час коли бойкотували йогурт та молоко галичини зосередили бойкот на одній точці і вдарили по ній всією силою, змусивши галичину зробити ребрендінг торгівельної марки та змусивши їх виправдовуватися.

тому правильний бойкот - це бойкот по одній точці, бойкот товару який має замінник.

але навіть правильний бойкот не дасть гарантованої перемоги. багато людей бойкот не сприймуть, багато віднесуться прохолодно, багато забудуть про бойкот вже на наступний візит до магазина.

19. IgorLvivM

Хммм... Дивно то читати.
    Нема банків крім Форуму? Нема супермаркетів крім Епіцентру? Нема кетчупу не Верес? Інших АЗС крім ВОГ?..
    Не знаю, про який бойкот Ви тут пишете.

Особисто я, з 2004-о року не купляю російський товар. 460. А ще треба читати виробника, бо бувають російські товари з іншим кодом. (Зубні пасти, наприклад).

Мені для цього не потрібні організовані акції, бойкоти "одної точки" тощо.
    Може ви з пікетом переплутали?
    Мова - просто там не купляти. Нічого супер ексклюзивного, без чого я не зможу жити, ні в російських товарах, ні в списку ригів - я не побачив.

20. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Форумних не вистачє... :yes:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)