Майдан-2. Разом нас багато! ч.2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kjk, 16 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Top Dog

Top Dog Український Українець

На превеликий жаль, усі три ватажки виявились новими ющенками, що все закликають до чогось, коли треба діяти. Влада це зрозуміла і відверто кладе на них.

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 10
  3. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

• Подобається Подобається x 7
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

привезцть з Китаю... він зараз там....

• Подобається Подобається x 6
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Варшава.

[środa] w godz. 17-24 Pałac Kultury i Nauki zostanie podświetlony w barwach narodowych Ukrainy na znak solidarności z naszymi sąsiadami". Ma to być jednorazowa akcja.
    Prezydent Hanna Gronkiewicz-Waltz.

• Подобається Подобається x 17
  6. Lilikana

Lilikana Well-Known Member

Противно дивитися, як опозиція намагається приспати майдан. Вони навіть гірше за Януковича. Бо той хоч бандит , а ці роблять вигляд що вони за народ. Мерзотники.

• Подобається Подобається x 1
  7. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Цікаво, чому "наши расійскіє партньори" не проведуть таку акцію скажімо на університеті Ломоносова. І хай би та акція була навіть в підтримку злочинної чинної, легітимної і сралижучої їм дупу влади. Але щоб то була акція з державною символікою України.

8. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Очолюйте! Їдьте в Київ! Підіймайте народ!

---------- Додано в 09:20 ---------- Попередній допис був написаний в 09:19 ----------

Не було вказівки зверху.
    А символіка України - зась! Їм пофіг, яка влада. Україна - при будь-якій владі - має викликати негатив.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

10. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Партизанку ніби ніхто ще не відміняв. Дійте.

11. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Янукович швидше підпише заяву про відставку, аніж подібна акція з держсимволікою України відбудеться у РФ. Був там, в Москві, мітинг на підтримку українців, здається, 11 осіб було на чолі з Нємцовим. Є фото рос. прапорів на Майдані. Хто хоче - підтримає. А від Мордора російської влади годі чекати якоїсь підтримки в знак солідарності.

І ще такий аспект. Поляки та інші країни ЄС висловлюють свою підтримку не владі - а громадянському суспільству України. Подумайте, чи Ви хочете, щоб в Росії якусь будівлю підсвітили синьо-жовтим на підтримку Януческу? Я особисто ні :pardon:

• Подобається Подобається x 3
  12. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Ви занадто серйозно сприйняли мої слова:). То був жарт.

13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Кримські татари їдуть на евромайдан.

• Подобається Подобається x 4
  14. Lilikana

IgorLvivM,
    Kewmr, за мене так переживаєте чи за опозицію?

15. IgorLvivM

За те, що всі завжди знають хто що і коли повинен робити. При цьому, звісно, нічого не роблять самі.
    Це не про Вас персонально, звісно. Просто дістали пусті балачки і поливання одне одного багном.
    Перечитайте тему. Думаю, критики всіх цих "Тягнибоків / Юльок / Порошенків" - більше ніж Азірова.
    Ну а про реальні персональні справи, здобутки - нуль.

• Подобається Подобається x 2
  16. Lilikana

IgorLvivM,Ну ви думаєте, що я тут буду звітувати перед вами про свої добрі справи на користь України?
    :nea:

17. IgorLvivM

Абсолютно цього не хочу.
    Хочу, щоб ми навчились спершу дивитись на себе, потім - на інших. І вказівки іншим, чи критику - висловлювали лише через призму власних діянь та здобутків.
    У нас кожен знає, як треба будувати Державу та керувати економікою. Починаючи десь з класу п'ятого школи.

18. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

А вам все равно не понравится, чтобы они не сделали.

Нелюбовь на уровне подсознания и навязанных стереотипов.

19. Lilikana

IgorLvivM, Ну щоб не розводити тут демагогію є дуже простий варіант для вас - подивитись на самого себе.

---------- Додано в 10:32 ---------- Попередній допис був написаний в 10:31 ----------

Тим більше, що вони нічого не роблять і не зроблять.

20. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Ну вот видите, вы и подтвердили. :) Как вам не в Москве не пляши, все равно не понравится. Вот и они и не будут.

Ибо им там все равно что вы о них думаете.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)