Майдан-2. Разом нас багато! ч.2

Discussion in 'Політика і політики' started by kjk, Feb 16, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Top Dog

Top Dog Український Українець

На превеликий жаль, усі три ватажки виявились новими ющенками, що все закликають до чогось, коли треба діяти. Влада це зрозуміла і відверто кладе на них.

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 10
  3. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

• Подобається Подобається x 7
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

привезцть з Китаю... він зараз там....

• Подобається Подобається x 6
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Варшава.

[środa] w godz. 17-24 Pałac Kultury i Nauki zostanie podświetlony w barwach narodowych Ukrainy na znak solidarności z naszymi sąsiadami". Ma to być jednorazowa akcja.
    Prezydent Hanna Gronkiewicz-Waltz.

• Подобається Подобається x 17
  6. Lilikana

Lilikana Well-Known Member

Противно дивитися, як опозиція намагається приспати майдан. Вони навіть гірше за Януковича. Бо той хоч бандит , а ці роблять вигляд що вони за народ. Мерзотники.

• Подобається Подобається x 1
  7. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Цікаво, чому "наши расійскіє партньори" не проведуть таку акцію скажімо на університеті Ломоносова. І хай би та акція була навіть в підтримку злочинної чинної, легітимної і сралижучої їм дупу влади. Але щоб то була акція з державною символікою України.

8. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Очолюйте! Їдьте в Київ! Підіймайте народ!

---------- Додано в 09:20 ---------- Попередній допис був написаний в 09:19 ----------

Не було вказівки зверху.
    А символіка України - зась! Їм пофіг, яка влада. Україна - при будь-якій владі - має викликати негатив.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

10. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Партизанку ніби ніхто ще не відміняв. Дійте.

11. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Staff Member

Янукович швидше підпише заяву про відставку, аніж подібна акція з держсимволікою України відбудеться у РФ. Був там, в Москві, мітинг на підтримку українців, здається, 11 осіб було на чолі з Нємцовим. Є фото рос. прапорів на Майдані. Хто хоче - підтримає. А від Мордора російської влади годі чекати якоїсь підтримки в знак солідарності.

І ще такий аспект. Поляки та інші країни ЄС висловлюють свою підтримку не владі - а громадянському суспільству України. Подумайте, чи Ви хочете, щоб в Росії якусь будівлю підсвітили синьо-жовтим на підтримку Януческу? Я особисто ні :pardon:

• Подобається Подобається x 3
  12. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Ви занадто серйозно сприйняли мої слова:). То був жарт.

13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Кримські татари їдуть на евромайдан.

• Подобається Подобається x 4
  14. Lilikana

IgorLvivM,
    Kewmr, за мене так переживаєте чи за опозицію?

15. IgorLvivM

За те, що всі завжди знають хто що і коли повинен робити. При цьому, звісно, нічого не роблять самі.
    Це не про Вас персонально, звісно. Просто дістали пусті балачки і поливання одне одного багном.
    Перечитайте тему. Думаю, критики всіх цих "Тягнибоків / Юльок / Порошенків" - більше ніж Азірова.
    Ну а про реальні персональні справи, здобутки - нуль.

• Подобається Подобається x 2
  16. Lilikana

IgorLvivM,Ну ви думаєте, що я тут буду звітувати перед вами про свої добрі справи на користь України?
    :nea:

17. IgorLvivM

Абсолютно цього не хочу.
    Хочу, щоб ми навчились спершу дивитись на себе, потім - на інших. І вказівки іншим, чи критику - висловлювали лише через призму власних діянь та здобутків.
    У нас кожен знає, як треба будувати Державу та керувати економікою. Починаючи десь з класу п'ятого школи.

18. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

А вам все равно не понравится, чтобы они не сделали.

Нелюбовь на уровне подсознания и навязанных стереотипов.

19. Lilikana

IgorLvivM, Ну щоб не розводити тут демагогію є дуже простий варіант для вас - подивитись на самого себе.

---------- Додано в 10:32 ---------- Попередній допис був написаний в 10:31 ----------

Тим більше, що вони нічого не роблять і не зроблять.

20. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Ну вот видите, вы и подтвердили. :) Как вам не в Москве не пляши, все равно не понравится. Вот и они и не будут.

Ибо им там все равно что вы о них думаете.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)