Майдан-2. Разом нас багато! ч.2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kjk, 16 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

У будь якому випадку піраміда закінчується в на тому ж повітрофлотському проспекті. Там МО з ГШ розташовані...

---------- Додано в 00:59 ---------- Попередній допис був написаний в 00:58 ----------

Олійник ще зранку сказав, що планується провокація із людськими жертвами.
    Зараз знайду...

• Подобається Подобається x 1
  2. taksist

taksist Well-Known Member

насправді 50/50.
    якби кернес під примусом не виганяв на мітинг то там було б менше ніж на нашому, евромайданному.
    а от адмінресурс 99/1 на користь почвар.

3. VasMT

4. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Ну, я не вірю, що Беркут там, щоб захищати армію від мітингувальників.
    Може, армія і Беркут мають разом об"єднатися і проводити силові акції або просто стояти на вулицях, нє хіба?

А хто наказав? Захарченко? Я поняття не маю, як ті "силовики" між собою субординуються.

5. Персі

Персі La mafia è immortale!

"або підкинути труп" :haha: мене винесло
    Цікаво, який механізм підкидання трупу, і де його спочатку взяти )

Насправді зараз будь-яка агресія спричинить у відповідь ше більшу. Люде злі ходять, шо піпєц

6. mrochkizm

Як де? В морзі. На повному серйозі, в столиці щодня декілька десятків смертей, в 2012 році здається в районі 80 осіб/доба - в тому числі і серед безхатченків є смерті.

Ну і влада, якщо чесно, організує труп, якщо він буде потрібним - чи в тому хтось має сумніви?

Хоч я сподіваюся, що до таких диких і блюзнірських провокацій не дійде. Ну бо це просто народ прорве, влада ж має це розуміти. Хоча...я вже і в цьому сумніваюся, що ця влада ще щось розуміє.

7. Персі

Приходить такий Кличко в морг і каже "дайте труп" :haha:
    Шось мене вже криє з того всього.

8. Kats

Kats Романтик

А я не сподіваюся після заяви азірова (з маленької літери свідомо), що на МАЙДАНІ були не студенти а провокатори ранком 30 листопада

9. Персі

Ну так то Олійник розказує, шо опозиція когось вб'є вночі чи труп підкине )

10. Kats

Kats Романтик

І правильно.. і взагалі, як проситав у неті: "поцілую спартсмєна-тітушка у вушко і скажу... прівєт падружка"...

---------- Додано в 01:15 ---------- Попередній допис був написаний в 01:15 ----------

Він мабуть просто януческу не любить.. і мріє.. мріє.. що то буде януческу...

11. VasMT

Поясню на пальцях.
    З точки А виїхала машина із бійцями МВС, яких мають застосувати в точці Б. Для життєдіяльності бійців потрібне приміщення. Припустимо воно є в точці В, але будівля в цій точці належить до МО. Воділа не знає, чи є у точці В місце, де можна переночувати. Йому про це говорить його начальник-командир частини МВС. Але командиру не відомо, чи приймуть його в цій частині, чи пошлють подалі. Тобто йому хтось наказує їхати в точку В, бо там його будуть чекати.

Якщо машина приїде під ворота частини, її тупо не пустять. Щоби її пустили дозвіл дає командир частини, або начальник штабу. Вони обидва не хорі на голову, тому на себе відповідальність брати не будуть. Тому їм потрібно наказати запустити машину і РОЗМІСТИТИ підрозділ МВС. Тобто виділити обладнане приміщення (казарму). Наказати командирам частини МВС і МО можуть їхні міністри, які перетерли ці питання.

От тепер скажіть, що втирав отой генерал Повітряних Сил, якщо він особисто передав наказ запустити спецпідрозділ МВС на свою територію.
    Нагадаю його слова:
    Та й звідки в нього сили...

• Подобається Подобається x 2
  12. mrochkizm

Та я вже в соцмережах просто натикалася і на те, що влада планує трупи підкидати, тому і писала :wacko:

А опозиції якого милого таке робити?

Жесть якась з такими прогнозами.

13. VasMT

14. Персі

Ти відео то не подивилась )
    Шоб народ не втік з Майдану. Ну, зі слів Олійника.
    Хоча, не знаю, хто там втікати буде. Принаймні в напрямку Львів-Київ рух двосторонній ) Хтось вже вертається, але й потік бажаючих їхати не меншає. Сьогодні транспорту на всіх, хто хтів їхати, не вистачало

15. VasMT

16. Персі

А шо мужній беркут ховався за спинами сопляків?

• Подобається Подобається x 3
  17. VasMT

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

Забаньте хтось цього сексуально стурбованого.
    Нащо тут геїв.

19. kym

kym Well-Known Member

На майдані невідомо а тут один бомж появився......

20. Nerto

Nerto Well-Known Member

"
    http://www.newsru.ua/ukraine/05dec2013/soglasna.html

Шкода що у лавах опозиції нема єдності та одностайності. Можливо це пов’язано з відсутністю умов для роботи та відповідних приміщень, які переважно залишаються під контролем влади.
    В сучасних умовах потрібно вимагати відставки перш за усе й саме Януковича і Захарченко з метою запобігти можливостям кримінальних угрупувань впливати на дії влади. Потім необхідно звільнити Тимошенко і вирішувати подальші кроки. Намагання відправити у відставку усе на світі є провокаційною безглуздістю і може призвести до небезпечних наслідків.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)