Майдан-2. Разом нас багато! ч.2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kjk, 16 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. zet

zet Дуже важлива персона

Родственники из Кривого Рога сказали, что у них посылают в Киев людей (от регионалов) - оплата 150 гривень. Наверное, такие и торчат у Польского посольства..

• Подобається Подобається x 2
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  3. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Та хай торчать, хто б то серйозно сприймав, ті демарші, - 50 "тітушок", підозрюю, що без особливого ентузіазму на лицях, постояли-розійшлися, поляки посміялися, люди поплювалися в їх сторону, ну бажано ще, щоб їм таки не заплатили :rock:

львівський майдан - молодці!

• Подобається Подобається x 2
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Це ще в суботу здалось би зробити. Зрання.

5. smartlamer

smartlamer Well-Known Member

привіт мешканцям міста. мені стало цікаво як живе місто під час страйку? Чи багато людей страйкує і чи є від цього якісь негатині наслідки? як вважаєте чи закінчиться це все до нового року?
    я з харкова та планую з родиною на новорічні свята навідатить до львова та карпатських гір. але трохи побоююсь що ситуація в країні може вийти з мирного русла. наприклад у харкові більшисть населення проти вступу до ЄС, вони бояться що позакриваються заводи, що не відповідають європейським нормам, а тоді вони(люди) втратять роботу. тому для них чинна влада це так би мовити менше із двох лих.
    особисто я не поділяю їхньої думки, мабуть тому, що не я не працюю на заводі, а мої роботодавці як раз знаходяться в Європі. Але таких як я, хто прагне євроінтегрції, в Харкові, та мабуть і усьому східному регіоні меншість. Є велика частка тих, хто побоюється євросоюзу і навпаки хоче бути ближче до росії. є навіть ті хто щиро вірить цій владі.
    Отже моє питання до львівян: чи замислюються у вас(я маю на увазі простих громадян а не політиків) про те що питання євроінтеграціі дуже складне і не може вірішуватися тільки мітінгами.
    p.s заздалегідь прошу вибачення за помилки, якщо знайдете будь-які. украінська не моя рідна мова, на жаль.

• Подобається Подобається x 1
  6. Romko

7. mrochkizm

Страйкуємо, мітингуємо, воєнного стану нема :), всі живі-здорові :)
    Пояснюйте своїм сусідам, знайомим і т.д. в Харкові, що ЄС - то ще не означає автоматично закриття заводів :) І що в ЄС не кожен другий гомік (бо цим часто лякають). Зрештою, у вас же там не одні бабушки-дєдушки совєтскої закалки полишалися, але і молодь є, яка в нашу епоху Інтернету навряд чи умудриться налякатися ЄС (ну, якщо хоча б мінімальне зацікавлення тим, що в навколишньому світі твориться, є) :)
    І приїжджайте в гості :)

8. Nerto

Nerto Well-Known Member

Ми бачимо що влада нікуди не поспішає, а Янукович воліє робити візити деяким проблемним друзям України в той час, коли Майдан вимагає його якнайменш відставки. Ніхто й перш за усе пан Захарченко досі не узяв відповідальність за насильницькі дії і провокації проти киян, які мали відомі наслідки. Заяви окремих урядовців суперечать одна інший чи не відповідають дійсності. Усілякі «заборони» дискредитованої влади спрямовані проти Майдану є протизаконними і антиконституційними і сприймаються як провокації. Люди, які взимку другий тиждень беруть участь в акціях протесту потребують місць де можливо зігрітися та відпочити, і будуть їх мати. Якщо хтось ще не зрозумів запрошення покинути назавжди державні посади для певних персон, так ми нагадаймо. А згадувати про «закон» чи знівечену конституцію потрібно було значно раніше.

• Подобається Подобається x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

особисто я думаю, що страйк у Львові, а особливо недержавних установ, то як мертвому кадило.
    Краще працювати, а заробрене перераховувати на Майдан у Київ.

Останнє редагування: 5 гру 2013
  10. mrochkizm

‪#‎ЄвроМайдан‬ Пишуть із Василькова:

• Подобається Подобається x 5
  11. avatarwin

мені цікаво , а чим займаються наші Львівські депутати усіх рівнів , щось їх самих не дуже видно, а тим більше щоб вони писали якісь звернення. МОже час і декому на місцях займатися нашими комуняками усіх рівнів, і тими що їх підтримує.

12. Персі

Персі La mafia è immortale!

• Подобається Подобається x 6
  13. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

А в нас на ратнівщині іпануті фанатікі-гундяєвці вирішили підтримати ялинковича, але на трасі стояли ще більш іпануті лосі.
    http://visti-kamenia.com/news/na-ra...azad-avtobus-z-prihilnikami-yanukovicha-novi-

• Подобається Подобається x 7
  14. Персі

Ахах :haha:

15. VasMT

Вашутін не начальник гарнізону, а командувач повітряного командування "Центр" (м.Київ, Повітрофлотський проспект) . У Львові на Лисенка стоіїть штаб такого ж ПВК "Захід". Для сухопутчиків Оперативного командування він кошак зі сміттярки. У Василькові стоїть, крім всього іншого, факультет військової підготовки Національного Авіаційного Університету, тобто територія МО України.
    Питання: на якій підставі і з чийого дозволу (читай наказу) на території МОУ розташувались підрозділи МВС України? Командир частини - начальник факультету, самостійно таке рішення прийняти не міг. Йому міг наказати генерал Вашутін - безпосередній начальник.
    Логіка зрозуміла?

---------- Додано в 00:43 ---------- Попередній допис був написаний в 00:41 ----------

Залито 30 листопада 2013 року

http://www.youtube.com/watch?v=9V0Bl5so2ms

16. Romko

---------- Додано в 00:47 ---------- Попередній допис був написаний в 00:44 ----------

17. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

:haha:

:haha:))

18. VasMT

Романе, Ви не зрозуміли. Той генерал сам пустив беркут на свою територію. Армійців там, чоловік зо триста. То кого від кого він зібрався захищати.
    Правда і йому наказали. Підказати хто?

19. Romko

:dntknw:

20. Персі

Шо, буде нічна зачистка? Ходили нині такі чутки. Сподіваюсь, тільки чутки

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)