Майдан-2. Разом нас багато! ч.2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kjk, 16 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

То нічого дивного. Я собі чомусь ту ситуацію так моделюю: наприклад в мене є знайома яка подала на розвод з чоловіком(який сам з Донецька, а ми знаходимось зараз в Луцьку) і вимагає щоб він вимітався з її хати до бісової матері, а він "на морозі" робить вигляд що все нормально і приїхав до мене і просить позичити йому 100500 грошей бо треба в тій квартирі звідки його женуть копняками під сраку, робити ремонт і обіцяє скоро віддати.
    Трохи не так звичайно, але якісь паралелі є.

А, мало не забула! Ще мені казала подруга що він часто крав з дому гроші.

• Подобається Подобається x 6
  2. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Договір застави + вищий процент по кредиту, з врахуванням ризиків = Втраті майна України.
    Воно ж не під своє майно кредитів набере.

3. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

• Подобається Подобається x 15
  4. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

---------- Додано в 14:48 ---------- Попередній допис був написаний в 14:46 ----------

Востаннє люди переховувались у храмі під час татаро-монгольської навали і облоги Києва, - Митрополит Димитрій.

• Подобається Подобається x 9
  5. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Цікаві у деяких ідеї виникають...

• Подобається Подобається x 8
  6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Дорога з Китаю пролягає через Ведмежий Кут. Тільки вежмежих обіймів нам не вистачало...

• Подобається Подобається x 4
  7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Це найболючіша тема в нашому суспільстві. Тільки при чому тут родичі? Це вже сталінізм. В мене таке враження, що в українця вкласти якусь думку, не присущу йому, що горохом об стіну. Я вже два тижні пишу про необхідність зафіксувати позицію всіх держслужбовців, включаючи й військових, написанням відповідної заяви про відношення до нинішньої влади та здачі її з регістрацією в відділ кадрів. Майбутня нормальна влада, яка все ж колись прийде, повинна по цих заявах чи їх відсутності зробити люстрацію з відправкою на мінімальну пенсію всю цю банду корпоративчику Януковича.
    Та й це тріпачі не прочитають і будуть далі товкти воду в ступі.

• Подобається Подобається x 1
  8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

• Подобається Подобається x 7
  9. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Пожалуйста приведите ссылочку где именно МВД распространяет это фото, очень интересно посмотреть.

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Нарешті ці поци з себе видавили

11. taksist

taksist Well-Known Member

є прога, що дозволяє знаходити ідентичні світлини в інтернеті якщо вже маєте одну.
    я використовував, працює - можна відслідкувати коли і де з'явилася вперше фотошоплена світлина.

12. avatarwin

питання вирішено , владу візмем найближчим часом. Зістається питання як її втримати. Для штурму в найлижчому часі буде видано митингуючим(не усім) біля тисячі коктейлів молотова, цікаво як омон збирається з цим вогнем боротися, розбіжуться як щурі у різні кінці, і влада наша. Одночасово меньші групи повинні захватити відповідні будівлі силових стуктур.ПАРТІЯ СВОБОДИ СЛАВА УКРАЇНІ!

• Подобається Подобається x 2
  13. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Нет, это для вас, чайников.

Как я уже говорил, пить, курить, делать детей умеете как взрослые, а в остальном, как дети. Когда повзрослете?

PS. Вы тоже прыгали "Кто не скаче тот москаль"? :)

Останнє редагування: 4 гру 2013
  14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ще більш цікавіше, що ви зі своїм інтелектом з владою будете робити. В вас навіть не хватило кеби захопити "Національне радіо" поряд з Майданом, я вже не кажу про одіозний Печерський суд, який є трохи далі. Ці ідіоти полізли істукана на бульварі валяти, як найбільшк "проблему" України.
    ГОНОРУ НА МЕРСА, РОЗУМУ НА ЗАПОРОЖЦЯ.

• Подобається Подобається x 3
  15. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Откроет огонь по провокаторам и будет прав

16. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

:)))

Збираєтесь на Вашингтон? Бог в помощь!

17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

http://mignews.com.ua/ru/articles/150301.html

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

Мали прийти нянічки,роздати всім по слюнявчику,вистроїти всіх по парах і завести на Майдан.

---------- Додано в 19:36 ---------- Попередній допис був написаний в 19:23 ----------

---------- Додано в 19:39 ---------- Попередній допис був написаний в 19:36 ----------

Закиньте Ваше фото з Майдану.

• Подобається Подобається x 6
  19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)