Майдан-2. Разом нас багато! ч.2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kjk, 16 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Величезний привіт усім з Нью-Йорку!:)

"Беркутятам"

Скаже хтось – у них така робота,
    Не змогли порушити наказ…
    Не орли, а хто? Четверта рота.
    Щит, кийок і сльозогінний газ.

На дітей – “відважні” і зухвалі!
    На знамена – є у вас святе?
    У звіринім хижому оскалі
    Мов орда зруйнує і змете.

Гвалт і крик. Оскаженілі лиця.
    Ви з народом? Ми одна сім’я?
    Чим вам завинила горда птиця,
    Що її привласнили ім’я?

Вам в колисці теж співала мати?
    І на руки батько брав, ачей?
    Що ж ви витворяєте, орлята,
    Дикі звірі, схожі на людей?

…Станьте на Майдані на коліна,
    Там, під стелу, де душа болить.
    Добра наша мати-Україна,
    Ви покайтесь – може ще простить…
    Avtor: IVAN HENTOSH (Lviv)
    2.12.2013
    Ksusha Hentosh

Пора розпускати Майдан. Нема чого людей мучити. Де наша жопозиція? Прийдуть, потриндять, зроблять вигляд , що дуже заклопотані та й знову змиються. Ні чітких планів, ні активних дій.

Мирним шляхом на нашу владу ніяк не подіяти. Вони повністю ігнорують народ, просто насміхаються, знають, що силою придушать той майдан.

Не бояться вони, вони бандити і тому підуть на крайні міри.

А нас мало,щоб їм протистояти.

Влада цинічна, зухвала,підла, брехлива і тому як закінчиться майдан вони ще тугіше закрутять нам гайки.

---------- Додано в 11:12 ---------- Попередній допис був написаний в 11:11 ----------

А давайте! Сашко про це знає?:mocking:

• Подобається Подобається x 2
  2. Lilikana

Lilikana Well-Known Member

Треба мати терпіння, хлопці. Всі хочуть все і одразу, але не завжди так буває. Ну і влада на пару з опозицією робить все щоб приспати майдан.

---------- Додано в 11:14 ---------- Попередній допис був написаний в 11:13 ----------

Нас мало???Ви що - на майдані більше мільйона чоловік. А влади скільки - чоловік 500 !!!То кого мало?

3. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

"Янукович & Co" повинні мати чітке ім'я. "Янукович & Co" - порожній звук. Де шукати того Янукович & Co, в який бік бігти, в кого стріляти? Важко шукати чорну кішку в темній кімнаті.
    Дурень думкою багатіє. Народна мудрість. (не сприймайте на свій бік)
    Тої самої коломийки співали і в 2005-му. Ми заставили владу, народ прокинувся, ми маємо шанс, історичний момент...
    Тоді був план і задача. Забезпечити чесні перевибори. Коли задача стоїть чітко, то шляхи її виконання вимальовуються самі собою.
    Зараз задачі відсутні. Є мета - перемога. От і чекатимуть "перемоги", як ОУН, півстоліття.

Борю, Ваше майдануте минуле так нічому Вас і не навчило.

Зараз так. Тепло, і затишно.

• Подобається Подобається x 1
  5. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Для тих хто на майдані це не "порожній звук".
    Навіщо стріляти? Судити потрібно... :yes:

6. VasMT

Сєня - дибіляка рідчайша. Нехай, сцука, заблокує ще залізничний тупік в Деражні. Дуже важливий об'єкт.
    Невже той тормоз не знає, що влада так і піде на канікули не почавши роботи.
    От як рада працювала нині

---------- Додано в 11:27 ---------- Попередній допис був написаний в 11:25 ----------

Порожній.
    Майданом? о_О
    Ну-ну... :mocking:

7. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Є, але він зараз на Тайвані. Український студент. :)

9. Tyr

Tyr Member

Цілком вірно. А ще не забувайте про Жовтневий палац, де дуже багато людей плюс відкриті всі церкви цілодобово для людей (крім московських), а сьогодні велике свято і зараз йде молитва. Маю дядька в Мелітополі, то він весь час за того якуновича стояв горою. Як був перший майдан 2004, то він з моїм батьком мало не бився за того бовдура. А як побили студентів, то його вже нарешті просвітило. Зараз стоїть другий день в Києві з сусідами.

• Подобається Подобається x 3
  10. Vedun

Vedun Well-Known Member

Блокувати треба прокуратуру, адже там 9ти людям загрожує увязнення. Можна пробувати блокувати нац.банк. Без грошей зупиниться усе - оце і буде страйк - вимушений.

11. VasMT

Як діти, чесслово.
    Нехай в урядовому кварталі розквартирують хоч десять мільйонів протестувальників.
    Питання НАВІЩО?
    Для чого вони там сидять?
    Який план дій на сьогодні, на першу половину дня, на другу половину дня, на ніч? Яке завдання на завтра, що треба підготувати сьогодні, аби завтра вже све було готове?

12. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Нарахунок банку проблематично...

13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Васю,
    У 2004 я мав чіткі інструкції. Серед яких - "уникати грипу, отруєнь і травм, не вживати алкоголь, не підставлятися міліції, не віддялятися від міста більш ніж на 50 км, тримати авто у стані постійної готовності." І дещо інше.

А Вас чому навчив 2004 рік? Сидіти як ховрах у норці, скуповувати сіль, сірники, борошно, мило? Не буду жартувати про мотузку. :)

• Подобається Подобається x 3
  14. Vedun

Vedun Well-Known Member

Чому?

15. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Зв'язок є?

Я абсолютно серйозно.

У китайських ЗМІ нема офіційного інфо про візит президента України. На сайті їхнього МЗС - нема. На відео прес служби президента - декілька хвилин, як він сходить з трапу, на сайті президента - відвідини музею. Ніде нема ЖОДНОГО фото.

Де чучело і що воно робить?

16. VasMT

О!
    Як бачимо, можна скласти планчик роботи. Відділки міліції, лікарні і шпиталі МВС, місця квартирування ВВ і беркуту, МВС із всіма структурами. Просто оточити і стояти...

17. Vedun

Vedun Well-Known Member

Блокувати треба ГП. адже це одна з голів .

Їм фізично не хватить Беркуту все охороняти.

18. VasMT

О!
    Інструкції, план дій, задачі...

Що дуже легко маніпулювати свідомістю людей.
    А даремно... Мотузка у мене завжди при собі.
    Якщо Ви закидаєте про мою ховрашість, то даремно, герою Ви наш.

19. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Одного, старшого з гнізда опізнали

20. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Ну, зараз не 17 рік. Усе разрахунки комп'ютеризовані. Треба добре знати усю сучасну банківську систему, щоб не завдати шкоди. Та взагалі, я не впевнений , що це треба робити на цьому етапі... Спочатку треба розібратися з керівницьтвом.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)