Майдан-2. Разом нас багато! ч.2

Discussion in 'Політика і політики' started by kjk, Feb 16, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ну а со Львова грузятся на Киев туда же ...
    ну, кто Вас кем то зробив? вы до появления ПР себя лучше чувствовали? при Ющенко, Кучме, Кравчуке? хотя наверно лучше ибо еще были маленькая, я не вижу какого-то изменения строя за годы независимости, выделить чем то ПР не могу ...

• Подобається Подобається x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Лукавите, коллега. Зарплату подняли, майора дали, с женой развелся... Отож...

3. artobstrel

зарплату уже лет 5 как - хрен с маслом, ни одного повышения, если про зарплату то в Конце царствования Кучмы был такой период когда все все брали в кредит и было ощущения того что хватает ... майора - угу лично Янукович )))) с женой тоже как то без правящей партии получилось )

• Подобається Подобається x 2
  4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Достатньо того, що я зараз бачу .

У нас у місті тихо-тихо, як на цвинтарі. Ті, що працюють на АЕС і слова поперек не скажуть, бо з роботи вилетять. Та й хто тут? Красноярські ? Вони жеруть український хліб і тут же з ніг до голови обсирають тих же українців які виростили для них той хліб.

• Подобається Подобається x 3
  5. MARTINI

MARTINI Administrator Staff Member

Є інфа, що сьогодні на Майдані будуть Джеремі Кларксон, Річард Хамонд і Джеймс Мей. BBC цими днями знімає черговий епізод TopGear в Україні. Сьогодні вони були помічені в Криму, зокрема в Севастополі і знімальна група вже вирушила звідти на Київ, ввечері мають бути на Майдані Незалежності. Всі на Майдан!

• Подобається Подобається x 3
  6. Hyligan

Hyligan Іронічний

А царьков попереджував про американські підступи....от почалося...

• Подобається Подобається x 4
  7. MARTINI

MARTINI Administrator Staff Member

Вони британці :)

8. liyama

liyama Well-Known Member

скажу так ідеали навколо яких обєднується народ - не найкращі - але важливо обєднати народ для радикальних дій і пофіг навколо чого і кого. Інша справа що поважні люди які зайняті роботою не будть виходити на площі доки ситуація дійсно не дійде до надзвичайного стану

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

"дерусь, потому что дерусь" (с)

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

О,ще один прєдставітєль укрАінцев,на чіста панятнам укрАінскам язикє защіщяєт йолку.

http://youtu.be/UEfOKxWNNro

11. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Єдина відмінність, що зі Львова їдуть не за 30дол чи 150грн, а за ідеї. Проводжу зараз багато часу на Майдані. Проплачених - ніхто не збирає. Навпаки, люди шукають можливості поїхати. За свої гроші.

• Подобається Подобається x 4
  12. Romko

Вони того не розуміють.
    І тваєй ґаліцкой мови теж.
    Їм бліжє іх укрАінскій ізик.

13. artobstrel

гм,ну да ладно, так вот "красноярские" мирным атомом зарабатывают денюжку за счет которой не только Юкраинск себя не плохо чувствует а и остальным "хлеборобам" перепадает, местные же "хлеборобы" хлебушек выращивают за бугор, с чего и имеют ... можно посмотреть на Арбузинку - и зарыдать как там хорошо и весело с хлебушком и со всем ... и сравнить с тем же Юкраинском ... так что я просто не вижу смысла чем-то быть недовольным атомщикам у них высокие зарплаты и льготный стаж (заслуженно) .... при чем тут ПР и т.д ? вот то что блоки гоняют по три срока - вот тут да, вот тут Энергоатом и его керманычи с огнем играются ...

---------- Додано в 18:21 ---------- Попередній допис був написаний в 18:20 ----------

та ладно))) за идею, и идея эта - заработать денег )

---------- Додано в 18:23 ---------- Попередній допис був написаний в 18:21 ----------

это как то меняет того факта что толпе в сто человек нехрен просто так толпится в метро?

14. IgorLvivM

Навіть не буду пробувати щось доводити.
    Просто приїдьте в гості, підіть на Майдан. Все побачите та почуєте самі.

15. artobstrel

я не спорю что есть и такие о которых говорите Вы, но есть и другие, народные массы как правило всегда управляемы, где-то деньгой где-то гаслами .. а на Майдан не пойду - хватит Ющенковского, после него Майданам веры нет ....

16. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Так я о том, что они здесь живут и нас же за людей не считают. Они же красноярские, а мы быдло.

17. IgorLvivM

Я абсолютно не заперечую, що були "майдани" проплачені. І Юльками-Луценками-Ющенками також. Хоч я довший час не міг у це повірити.
    Саме зараз - ситуація інша. Я ж кажу - багато часу там проводжу. Жодних розмов про організацію платних поїздок. Жодних зборів тощо. Навпаки, маса розмов про те, як поїхати.

18. Romko

Львів.
    Тільки що.

• Подобається Подобається x 5
  19. artobstrel

ну тут не знаю, Вам наверно виднее, хотя не совсем понимаю каким боком тут ПР и рабы ...

ну хорошо если так ... хотя за чем ехать и что доказывать? какая идея?

---------- Додано в 18:36 ---------- Попередній допис був написаний в 18:35 ----------

шабаш ... интересно где-то еще в мире свечками кто-то догадался "холокосту - 74" выложить ????

20. Romko

Ви на вікні не поставили,звичайно.
    Хіба таке може прийти в голову укрАінцу,разґаварівющєм на чістам,бєзбазарабля,укрАінскам ізикє.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)