Майдан-2. Разом нас багато! ч.2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kjk, 16 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Насправді, чесно скажу, займався речами, НА МОЮ ДУМКУ, важливішими від мелодій. При всій повазі. Не буду лукавити: як і "майданівськими", так і особистими.
    До прикладу, уявіть. Потрібно допомогти відправити колону в Київ. Чи зробити людям гарячих канапок на дорогу. Чи автобуси розблоковувати. А тут: "Є мелодія пришпильна". Для мене - пріоритетом є перший ряд завдань.
    Мелодія - вона сама прийде і приживеться, якщо того варта.
    Тобто, тут я пріоритети розставляв сам. Вибачайте.

• Подобається Подобається x 4
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Знайомо...

http://youtu.be/w1O1-9vxBlM

• Подобається Подобається x 1
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

• Подобається Подобається x 8
  4.  
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ям не вперше сподобався Тягнибок у виступі. Сказав все в точку.

• Подобається Подобається x 7
  6. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Молодець, ось за це і варто було за них віддати голос, тому що якщо подивитися позаду на отих депутатів, які відсиджують чи шо вони там роблять, розкрадають.

"Не можна працювати,
    народ все позабирає,
    На вас буде вся відповідальність
    Виходимо боремося"

І так д

Підтримую на всі 100

---------- Додано в 16:41 ---------- Попередній допис був написаний в 16:40 ----------

Формально, опозиція знімає з себе відповідальність, далі чекаємо ..

• Подобається Подобається x 4
  7. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

http://www.pravda.com.ua/news/2013/12/3/7004640/

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Этой ночью ко мне явился Дарт Вейдер с планеты Вулкан и сказал, что если я не приглашу её, он расплавит мне мозги. :facepalm:

• Подобається Подобається x 2
  9. denverod1

denverod1 Well-Known Member

http://www.pravda.com.ua/articles/2013/12/2/7004405/
    Інна Богословська: Янукович угробив себе як президента в 2015-му

"- А кто же сейчас окружение царя?
    - Сложно сказать. Одно я могу сказать точно: те сценарии, которые сейчас разыгрываются – абсолютно медведчуковские. Вот я голову на отсечение даю, что сейчас Медведчук руками Клюева и ряда других товарищей разыгрывает свой собственный сценарий. Это его стиль.

Причем, сам Янукович, находясь в эмоциональном разрыве, может и не понимать, что сейчас происходит. По сути, его руками реализовывают мечту Путина по разделу страны на несколько территорий. Я в этом убеждена на сто процентов.

И если Янукович сейчас не остановится, все это закончится кровавыми реками. Центр и Запад не отдадут страну Путину – это очевидно. Как ни странно, страну не отдадут и на Юго-Востоке. Очевидно, будут начинать с Крыма. И, если мы хотим сохранить страну целостной, нам нужно начать работать там.
    "

Відразу згадав як у львові бачив білборд від партї укр вибір думав ще шо то за партія

Так от, ворог не спить, навіть на заході прихована агітація, реклама , на тижні ще було інтерв"ю медведчука на ері фм, одним словом ..

---------- Додано в 17:21 ---------- Попередній допис був написаний в 17:19 ----------

І ще до того інтервю
    "В стране должны найтись 20-30 человек, готовых пожертвовать собой, которые, не оглядываясь, пойдут вперед. И сегодня я часто вспоминаю Черчилля, который говорил, что по-настоящему бесстрашным может быть только тот, кому нечего терять. Вот в этой ситуации у меня есть дочь и внуки, у меня есть любимый мужчина, который точно мою семью присмотрит, если со мной что-то случится. И я могу себе это позволить.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

І зніме грошову надбавку, нє?

11. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

то супер герой: людина - гімно

---------- Додано в 17:34 ---------- Попередній допис був написаний в 17:28 ----------

та да, все вірно сказав ...

12. veronka

veronka Well-Known Member

товариш надіслав:

13. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

• Подобається Подобається x 5
  14. Romko

15. taksist

taksist Well-Known Member

лідери опозиції відносно революції можуть лише дві речі
    1. імітувати революцію
    2. чекати допоки народ під ними без них зробить революцію і занесе їх у владу.
    чому самі ці дві речі.
    тому що за те, що чекаєш і імітуєш влада не буде карати.
    тому центр прийняття рішень льогічно було б робити поза політиками а вже все, що буде здобуто віддавати політикам.
    але в тому то й біда що тоді з'являться нові політики, які не захочуть віддавати старим.

чимось нагадує битву на конях.
    садиш собі на шию товариша і воюш з таким самим.
    народ посадив на шию опозицію і воює за европу.
    без тягара на шиї було б легше але не з нашим щастям.

16. Romko

• Подобається Подобається x 2
  17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Як би ще ми відчули "крик його розуму". В черговий раз цих безмозглих ідотів розвели як лохів.

спустити її в унітаз подібними дитячими забавами

• Подобається Подобається x 7
  18. Romko

Залишається память про великий подвиг безіменних воїнів беркуту.

19. coolzak

coolzak Well-Known Member

Цей майдан може врятувати тільки батальйон піхоти з приданою танковою ротою.можна докинути взвод агс
    Р.S.Читаю що там в суді перших активістів на засідання притягнули щоб судити і одному інкримінують що бронежилет мав-вони в Україні нелегальні?

20. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

"Регіонал" Олег Царьов попросив громадянина Януковича нагородити бійців спецпідрозділу "Беркут" за виявлену мужність

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)