Майдан-2. Разом нас багато! ч.2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kjk, 16 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Ви не помилились???
    Це допис в тему "Майдан-2. Разом нас багато! ч.2" мав бути??? о_О

2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

"Єсть мнєніє" (С) що Янек наказав Азіку озвучити текст, в якому проглядає банальна торгівля за гроші. Янек за буль-яких обставин поїде до Вільнюса. А Юлію Володимирівну він боїться випускати у Німеччину тому, що вона може опинитися у Вільнюсі і зал буде аплодувати їй, а не Янеку. Він цього не переживе.

• Подобається Подобається x 2
  3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

дурень думкой багатіє .... с удовольствием буду ревностным бандеровцем если они перестанут красные флаги есть и на историю ср-ать а займутся чем-то насущным, а про шапки вертеть вы у коммунистки Фарион спросите, вон она в 89м - КПСС -ура а в 91 - ганьба! во де скорость ...

---------- Додано в 15:05 ---------- Попередній допис був написаний в 15:04 ----------

сидіть у тюрьмі ... интересно Обама заключенных выпускает в Германию полечится?

---------- Додано в 15:06 ---------- Попередній допис був написаний в 15:05 ----------

было уже при Хмельницком, выход один - послать (вежливо) обоих и своим путем ...

4. Robert

Robert Well-Known Member

Я так і знав, що ви себе не відносите до нашої держави. Якась помилка. Як би, (в котрий раз - як би) не було тут таких як ви і інших москалів, рівень життя був би значно кращим.

Ось так то, спєци, блін.

---------- Додано в 15:11 ---------- Попередній допис був написаний в 15:07 ----------

Нєдоумка відно сразу. :mocking:

А Фаріон - це витвір вашої комуняцької ідеології. Вона шапку встигла обернути, так що беріть прикдад

5. IgorLvivM

Роберте, перестаньте шукати ворогів. Будь де, будь в кому. Особливо десь на стороні. Ми самі собі - найбільші вороги! Вийдіть на Майдан (у Львові, Києві чи будь де). Подивіться на кількість.
    Це чия "заслуга"?

6. artobstrel

чего? просто я не привык смеяться над тем у кого плохо - но все равно лучше чем у меня ....

ага, и хто б его покращував ? ваши ж все по закордонам разбежались, придумал, раз я вам так мешаю, я пока в стороночке постою а вы - покращуйте, ну или хотя бы сгенерируйте как покращувать собираетесь ...

ну так Польша - уровень ... да кстати украинцев не знаю как на поезд а помнится во Львов свободно не пускали, не ?

• Подобається Подобається x 1
  7. Robert

Robert Well-Known Member

Я їх не шукаю, вони самі якось так нависають.

8. artobstrel

от зеркала отвернитесь

9. Robert

Robert Well-Known Member

да ладно, вам к росіі ближче, вже привикли в багні сидіти.

Ну да, доки ви в стороночці - наші долари в Україну привозять. Давно докумекали, що з такими як ви каші не звариш.

Ух ти, какой память! А штурм Києва Батиєм не пригадуєте?;)

10. IgorLvivM

Тема і мова - про Майдан.
    Ось такими пошуками ворогів і взаємними нападками ми пишемо про потяги, Артобстєла тощо.
    ... Замісь того, щоб вийти на вулицю, щось зробити чи хоча б писати про Майдан та події.
    Думаєте оцю беззмістовну перепалку та нападки цікаво читати? Чи думаєте, що вона щось змінить для прискорення підписання Угоди?
    Ми самі - тролимо та відхиляємось від теми. :ireful1:
    Ви подзвонили тому яничару з фото, яке виклала Іспанка?

• Подобається Подобається x 4
  11. Robert

Robert Well-Known Member

Ви туда не дивіться, не догадаєтесь тоді, чого люди на вулиці ухмиляються.

12. Hyligan

Hyligan Іронічний

Як і маєтки в Австрії...:)))

13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ваші де?
    Давайте свої канали, газети, радіо, літературу...
    Давайте, хоча мабуть крім плакатів Ви нічого не читаєте, бо інакше би знали, що є у нас і література, і газети, і радіо...
    Ми живемо у вільній країні, і кожен, чуєте, КО-ЖЕН, має право читати, слухати і дивитись те, що йому подобається. Я, наприклад, крім "Експресу" і "Високого замку" нічого не читаю, слухаю виключно радіо "Ера" і дивлюсь новини на всіх каналах, включаючи російські і європейські.
    Якщи Ви цього не робите, то хто Вам винен?
    Ну так виходьте!
    Я був вчора на стрийській площі Незалежності, сьогодні, завтра буду.
    Ви були?
    Чи тільки закликати?
    Вам нагадати, для прикладу, похідні групи ОУН в 41-му, які на плечах своїх хазяїв приперлися на центральну і східну Україну, щоби "бадавати" дистрікт, по лекалах ВКП-б і НСДАП?

Абсолютно позбавлене логіки. Бо крім мене, тут ще живе моя сім'я, мої діти, внуки, собаки, кішки, папуги...
    І я не заставляю ВСІХ дивитись пряму трансляцію з площі Незалежності і читати націоналістичну літературу. Кожен робить все, що йому заманеться, але із одною поправкою - ТАК, ЩОБИ НЕ БУЛО ГІРШЕ ІНШИМ ЧЛЕНАМ СІМ'Ї.
    Нацята ж намагаються ВСІХ вишикувати в рівні шеренки, і під командою чергового фюрера, крокувати в ногу... А хто не хоче крокувати - нарікти зрадником, 5-ю колоною, москальом, бандитом ,манкуртом...
    Дійсно жах. Бабуля моя, Настасія Йосипівна, царство їй небесне, розповідала, як западенці величезними гаками на ходу зривали лантухи, а то і ребра з головами, у східняків, які їхали на захід в 47-му на дахах товарних вагонів, поміняти скромні пожитки на якийсь харч...

---------- Додано в 16:49 ---------- Попередній допис був написаний в 16:34 ----------

А я не общаюся на галицькой мовє. Я розмовляю українською. Іноді, для емоційного забарвлення, можу використати і галицькі цвОки, банєки, та цукОрки...
    Ну то давайте? У Вас гналка ще не виросла, когось звідси вигнати. Якби комуністи не подарували вам незалежність в 91-му, то так би і сиділи мовчки... Ще жодного загарбника, окупанта, ворога, націоналістів Творець не сподобив вигнати... ВоЯки хЄрові...

14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Вчітьсі вугурити правильно цукЄрки..

15. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

не повторюйте брехню

16. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Щойно з Харківського форуму

17. artobstrel

я так понял пан на троне восседает? ну да наш "запорожец" конечно от вашего отличается в худшую сторону :wacko:

и как много навезли?

угу , я тут трамваи с 30 года рекламирую ...

---------- Додано в 17:24 ---------- Попередній допис був написаний в 17:19 ----------

Ира Вы сами в это верите? да еще и по соц сетям?

18. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

А я вірю. Якщо влада почувається безкарною, то чому б не діяти так відверто? Їхній електорат в переважній більшості своїй соцмережами не користується і того і так не побачить.

19. artobstrel

бо мовою лекторату - то палево есть ... можно гораздо тоньше и эффективнее сделать ... а то скорее всего "письмо счастья"

20. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

У мене є фото з Артёмовска як грузяться автобуси ПРм"ясом до Києва на Євромайдан.

Я не схильна вірити всьому, що виставляється у соцмережах, але в даному випадку таке може цілком бути.Навіть більше - так є.

Я ненавиджу ПР, Януковича, Азірова всіх тих злодіїв які зробили нас своїми рабами....

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)