Майдан-2. Разом нас багато! ч.2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kjk, 16 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

тобто їм це не цікаво ...

---------- Додано в 22:06 ---------- Попередній допис був написаний в 22:01 ----------

щось не викликає це ні яких позитивних відчуттів ...

2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

та нее, ани просто не в курсе событий в государстве, которым
    та нее, ани просто не в курсе событий в государстве, которым заправляют управляют....

• Подобається Подобається x 2
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Тим більше,що наблатикались.

• Подобається Подобається x 3
  4. artobstrel

дарма, йому там краще, звичніше ...

5. Romko

• Подобається Подобається x 4
  6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Їм цікаво, де взяти бабло в розкрадений бюджет для подальшого розграбування.

7. Romko

Може насолодитесь отим.
    Я розумію,що таке Вам ближче й рідніше.

• Подобається Подобається x 7
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Головне питання: що робити зараз опозиції.

Маю свою думку.

Необхідно, враховувати те, що протести не можуть бути вічними, а тому потрібно в час піднесення використати максимально ефективно. Як бачимо, провести імпічмент президента - не реально, бо нема необхідної кількості у В Р. Також домагатися відставки уряду - теж нерозумно, хіба домогтися відставки Азарова.

Я вважаю, найперше, що потрібно, це домогтися, щоб ВР призначила термінові вибори у ВР на найближчий час і саморзпустилася. Якщо це відбудеться, можна людей відпускати по домівках, але координаційний штаб майдану повинен працювати і надалі. Після переобрання ВР, необхідно призначити новий уряд, і розпочати процедуру імпічменту, або обмеження влади президента.

Це найправильніший шлях.

Після обрання ВР, необхідно створити комісію по розслідуванню побиття людей на майдані. Відкрити кримінальну справу на президента Януковича за побиття студентів та журналістів.

• Подобається Подобається x 8
  9. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Ще пару днів, все забудеться, рани загояться, можна буде спокійно без емоцій все обдумати і саме головне це знайти винних у побоях, ну а далі новий рік

• Подобається Подобається x 1
  10. artobstrel

не трольте ...

11. denverod1

denverod1 Well-Known Member

http://zaxid.net/home/showSingleNew...ogolosili_plan_podalshih_diy&objectId=1298451
    Лідери опозиції оголосили план подальших дій

Тільки заблокуваши їх, примусимо до капітуляції і саме мирним шляхом", - наголосив Турчинов.

---------- Додано в 22:29 ---------- Попередній допис був написаний в 22:26 ----------

Нині міський голова тернопіля закликав з понеділка не виходити на роботу, оце молодці, як вже починати то по серйозному

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Турчинову 2 балли.

Невже дупутати вмруть, якщо не ходитимуть на роботу? Та вони ітак без бажання туди ходили...

брєд якийсь....

- Турчинов.

Дурне рішення.

• Подобається Подобається x 4
  13. artobstrel

та які вони молодці? спалити палац місцевого олігарха - то справа, не виконувати накази центральної влади - то справа, а не працювати - то дурість, прийшла бабулька в собес за якоюсь довідкою - а нема нікого, страйкують, я не кажу про лікарні, пожарку, міській транспорт ...

14. avatarwin

---тільки таким чином можна прийти до порозуміння

15. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

artobstrel, закони Страйку.
    Проблема не в цьому.
    Проблема в тому, що шукати шляхи треба у відносно законному руслі.
    Захоплення будівель - не законне. Можна притягнути. Причому, не того, хто це зробив, а того, кого потрібно.
    Блокування - ніби не протизаконне. Пікетування - тим більше.

Тут два варіанти. Або захоплювати все. Але тоді треба розуміти, що це революція, кров, смерть, відповідальність. Або діяти відносно в рамках закону.

От я б хотів почути від "опозиція нічого не робить", від кожного персонального такого дописувача чи він готовий іти на криваве протистояння з владою? Чи готовий, що може загинути він чи родина і т.д.

Чи ми лише "Яценюкам" дамо автомати в руки і нехай іде "рішуча опозиція" втрьох-вп'ятьох на Беркути і т.п.
    Питання - не риторичне.

16. Nedilya

Nedilya Well-Known Member

Добривечір, шановне товариство! Сто років тут не була, прив'язалась до Вікіпедії, але тепер не до "дисертацій". По каналу 112 тільки-но говорили, що з майдану кудись поділася міліція. У нас в Харкові таке буває перед провокаціями. Вже перевірено. І в ніч 30 листопада також казали по телевізору, що міліції на майдані майже нема. Я ще подумала, не сталося б чого. Отже, чи не може хтось зв'язатись з майданом, попередити про таке? Я маю на увазі Майдан у Києві.

17. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

• Подобається Подобається x 3
  18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

По большевитски мыслите, товарищ.
    Забыли предложить из парчевых гардин портянок нарезать...

19. artobstrel

та не, все верно ... кроме страйка, нужно то блокировать/сабатировать что приведет к потери/шатанию власти а не обидит старушку (звичайно образно кажучи)

---------- Додано в 22:58 ---------- Попередній допис був написаний в 22:57 ----------

расшифровка выше ... я не то чотб призывал жечь - я скорее призываал старушку не обижать (образно)

20. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Не викручуйтесь! Всеодно забанять!:haha:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)