Майдан-2. Разом нас багато! ч.2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kjk, 16 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Бо ж немає заперечень
    Хоч до чогось із тих речень.
    Адже правда, хоч й гірка,
    Ллється з кожного рядка

Й продираючись крізь туші
    Лізе у застиглі душі.
    Та байдужості злий птах
    З'їсть у душах-болотах...

---------- Додано в 11:59 ---------- Попередній допис був написаний в 11:57 ----------

Ще б пак, якщо правда така, що не подобається, то й той, хто її говорить, нікому з тих, кому вона не подобається, не цікавий. Чи не так?

Та тільки з правдою вона від цього бути не перестає!!!

Останнє редагування: 2 гру 2013
  2. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Читайте...

3. Маю чесно повідомити: якщо до 21го Україна не буде поглинена Росією, то Вас впустять до Львова 21го, за наявності у Вас довідок, що у попердніх 20-ти Львовах Ви вже були.:)

4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

дякую, але я суттєво не змінювався, просто за 5 років ніхто особливо не питав мої погляди - завжди знаходився той хто набагато краще за мене знав що я маю на увазі, що я думаю та т.і. ... а свідомих я не люблю не за погляди, а за ставлення своїх поглядів як єдино вірних ...

• Подобається Подобається x 2
  5. Max_

Max_ кл. москаль

Что да то да ! )
    Спасибо за пожелание. Хороших дорог не избыток, с дураками наоборот.
    Да где уж мне, темному тупому россиянину, всего то 2 раза приходилось инвойсы в МРЭО таскать на получение номеров.

Хорошо, что осознали ) Первый шаг на пути к исправлению.

Примечания.
    1. инвойс - международное название. В РФ этот документ называется "Грузовая таможенная декларация".
    2. МРЭО - межрайонный регистрационно-экзаменационный отдел.

6. artobstrel

Хворостенко Устим Якович ....

---------- Додано в 14:33 ---------- Попередній допис був написаний в 14:29 ----------

Хворостенко Устим Якович ...

• Подобається Подобається x 1
  7. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

MIGnews.com

8. Max_

Max_ кл. москаль

ОМГ, ну на фига такое постить ? Видели сами такое обращение ? А кто конкретно подписал ?

9. artobstrel

реально армія України буде у дупі, але не про те, сьогодні не 18 год, Вовка не Вовка )))) тобто Володимировичу до Ілліча як повзти на голій сраці на Говерлу, проти всього світу він не попре, ВІЛ - не мав стохернадцять лимонів іноземної валюти по всьому світу, та не намагався корчити з себе демократа, діяв рішуче та відповідно часу, за ради мети не мав ніяких моральних обмежень та клав на світове бачення з цього приводу, бо хтів бути царем - а цей вже цар ...

---------- Додано в 14:46 ---------- Попередній допис був написаний в 14:45 ----------

кстати да, Карабин откуда инфа?

• Подобається Подобається x 3
  10. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

http://www.youtube.com/watch?v=Dk4gkWaXVTM#t=42
    http://fakty.ictv.ua/ua/index/read-news/id/1495623

11. iso

iso Well-Known Member

А як ще ставитися до єдино вірних поглядів?

По-моєму, Росія не має документа, аналогічного інвойсу. А Гр.т.декларація і інвойс - це різні документи.

12. artobstrel

та, я гадав то "імперські" регіонли а то купка збоченців ...

13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Дуже влучний підпис.

14. artobstrel

категоричність риса "недальокіх"

15. iso

iso Well-Known Member

"Слабое звено". Тут є владі над чим думати в перспективі?

16. artobstrel

17. Vedun

Vedun Well-Known Member

Це те саме якби чуть раніше львівяни збирали підписи для вводу сил Нато на Україну.)) Хоча ідея мені подобається) може почати збирати підписи для вводу сио ООН на територію України?

18. iso

iso Well-Known Member

19. Max_

Max_ кл. москаль

Хорошая штука интернет ! ) Можно что угодно разместить, никто ничего не сделает. Вот Ромко цитирует чьи-то бредни достоверную, много раз проверенную информацию насчет российского спецназа, прилетевшего на некий аэродром (с названием, кстати путаются - кто говорит про Васильков, кто про терминал В Борисполя. Странно, что Жуляны не приплели, он ближе к центру).

• Подобається Подобається x 2
  20. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Абсолютно вірно. Інвойс - це те, що називається "счет-фактура" - за додані послуги, товари ітд.

А "грузовая таможенная декларация" (ГТД) - документ встановленої форми, куди вписуються дані про вантаж для надання їх в митний орган РФ.

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)