Майдан-2. Разом нас багато! ч.2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kjk, 16 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Мені здається, що шостий варіянт найреальніший. З цією владою не можна грати у демократичні ігри тому що вона грає без правил. Якщо на ії боці буде перевага сил, яку вона утворює, то, без жодного сумніву, вона ії використує. І с...ти потім Янеку на Європу. :yes:

• Подобається Подобається x 8
  2. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

ЛіліПу зараз може постаратись відірвати від України Схід і Крим.

3. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

MIGnews.com

• Подобається Подобається x 1
  4. kym

kym Well-Known Member

Ви про що..... що у нас своєї армії немає. Те що немає головнокомандувача не означає що армії немає... А зброї у нас аж забагато.

• Подобається Подобається x 2
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  6. iso

iso Well-Known Member

Хіба ще створять криваву провокацію
    Наразі Кримські?

7. Romko

Romko Дуже важлива персона

---------- Додано в 12:46 ---------- Попередній допис був написаний в 12:41 ----------

- Як вводиться надзвичайний стан?

- Надзвичайний стан вводиться указом Президента. Цей указ підлягає затвердженню Верховною Радою, яка мусить невідкладно зібратися і розглянути це питання. Без затвердження Верховною Радою ніякого надзвичайного стану бути не може.

- За яких причин може бути введений надзвичайний стан?

- Причини можуть бути різні. Я, до речі, щойно дивився на ТВІ відео з вулиці Банкової, де знаходиться Адміністрація Президента. На моє глибоке переконання – це опереткова постановка спеціально зроблена для того, щоб або знайти підстави для введення або пропозицій для введення надзвичайного стану, або просто дискредитувати протестну акцію в очах міжнародної громадськості.

- Чому?

- Бо ніхто, крім влади, не міг привести трактор на вулицю Банкову. По-друге, трактор займається якимось дивними маневрами – не атакує, але їздить перед "Беркутом". По-третє, в цьому бере участь невелика кількість людей. Кількість правоохоронців чомусь так само невелика. Де вони поділи решту? Це питання. Тому, на моє переконання, це постановочний сценарій.

• Подобається Подобається x 17
  8. І ще, будь ласка, не сплутайте ті тушки з ВРУ у взутті за 1000 Є з тітушками у кросівках!

9. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Хотел почитать - а по ссылке -
    נגונ נודוזום. הטעו ומחזור. :scratch_one-s_head:

А хто йому дасть?

10. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

"Беркут" теж "наш".....

11. Не смішіть курей, Ігорю, це коли і перед ким каїн вибачався? А щодо пункту 4, ще раз повторю:

Через Вітьку-каїна
    Скрізь у нас - Уркаїна.
    Згинеш сам, Сім'я, всі свити,
    Отоді лише ми квити!

12. Hyligan

Hyligan Іронічний

Гетьмани старанно уникають вимоги відставки призидента...а про люстрацію взагалі мови нема.
    :dntknw:

• Подобається Подобається x 6
  13. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Та я в шоці з них.
    Януческу має піти, але, підозрюю, вони ще цієї вимоги не висувають, бо не домовилися, хто з них єдиним кандидатом піде.

• Подобається Подобається x 5
  14. Тільки мані-мані - тема для гетьманів!:haha:

Доки ми усі разом не змусимо неродних депутанів прийняти закон про те, що у разі невиконання передвиборних обіцянок вибрана персона на той термін, що займала виборну посаду, сідає відпочивати до в'язниці, повертає до бюджету усю отриману за той час зарплатню, мат. допомогу, витрати на усі види державного обслуговування - медичне, транспортне, житлово-комунальне і т.і. та сплачує кожному своєму виборцю моральну шкоду у розмірі однієї місячної зарплатні на виборній посаді, доти справа з місця не зрушить, кого б не обрали!!!

15. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Судя по всем показателям власть решила все проигнорировать. Самая большая как казалась опасность это развал ПР и коалиции не прошел (Богословскую с мужем, и Рудьковского, любителя летать в Париж с красавицами за гос. счет) можно не считать. Утка о самороспуске ячейки ПР во Львовской области пока не подтверждается.
    Так что может все рассосется и народ пойдет по домам. Ибо мощной финансовой поддержки нет держать людей на площади, нет и реальных лидеров.

16. Vedun

Vedun Well-Known Member

А мат помощь тем кто на майдане и не нужна. Они стоят за то что бы то что осталось не отбирали.

• Подобається Подобається x 4
  17. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

:)))

Що там з чоловіком Богословської, цікаво довідатися?

18. Мене не бентежить ця сентенція, бо вже давно відомо, що "Від Харкова до Львова не катить Путін Вова, від півночі до Криму не їздить він без гриму.":yahoo:

---------- Додано в 11:53 ---------- Попередній допис був написаний в 11:50 ----------

Бажано повідомити, кому це цікаво довідатися, що там з чоловіком Богословської?:mocking:

---------- Додано в 11:55 ---------- Попередній допис був написаний в 11:53 ----------

А ще цікаво повідомити, що рівно 700 постів тому я поставив кілька запитань, на які не отримав жодної відповіді хоч від кого-небудь!!!

19. Vedun

Vedun Well-Known Member

тому що Ви нікому не цікавий.

20. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Як чесно, то мене бентежать дві справи: щоб Україна не була поглинена Росією і щоб мене впустили до Львова 21го :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)