Майдан-2. Разом нас багато! ч.2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kjk, 16 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nerto

Nerto Well-Known Member

Зусиллями реформаторів правоохоронні органи вочевидь криміналізовані. Це видно навіть неозброєним оком. Зайвого оптимізму не має бути. Але погрози блатних марні. Дуже проста арифметика демонструє що потерпіли вже сотні людей і скоріше за усе є й загиблі і зниклі без вісті. Відповідальність за це цілковито лежить особисто на Януковичі. Пану Захарченко з компанією ми бажаємо як можливо скоріше й точніше повторити долю врадіівців чи активістів Гонгадзе.

2. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Я це питання нині дуже детально вивчаю весь день. І дивилася все в прямій трансляції синхронно в 2х точок - від Аронця і від громадського тв. Коротко (бо ще маю роботу, а скоро ранок) мої висновки з тезами обгрунтувань (детальніше можна в мене на ФБ подивитися - там зарепощені відповідні лінки):

1. Це були таки люди Корчинського, він це визнав і в себе ФБ і, кажуть (я не бачила) на одному з телеканалів (здається 112). Тобто це вже факт, який не підлягає сумніву.
    Ну і відео: https://www.facebook.com/photo.php?v=611292195574589

2. Провокація була запланована і узгоджена з обох боків. Правдоподібно, задля гарної картинки.

Якщо дуже умовно то поділити можна на дві частини.
    Перша. Мітингувальники б'ють мирний беркут. Це виглядало майже нереально. Їх товкли, кидали каміння, провокували всіма силами (люди кажуть, що на тому етапі то були внутрішні війська, при чому зелені хлопці), а вони не реагували.
    На цьому етапі потужно відпрацювали Положинський і Порошенко. Фактично, втовкмачивши тим, хто там опинився з протестувальників, що то провокація.

Наступна фаза за збігом обставин почалася відразу після прес-конференції, коли Порошенко сказав, що вони планують забрати людей остаточно, а на сцені пролунали заклики не піддаватися на провокацію.

Почалася агресивна атака, на яку послідувала не менш агресивна відповідь. І (увага!) відео свідчать, що в процесі розгону били цілеспрямовано журналістів. - Ще одна гарна картинка для ЗМІ.

В той час прийшли політики, до того, чи разомм з ними підтягнулися ветерани афганці і просто міцні хлопці з-поміж мітингувальників - зробили ланцюг і, фактично, погасили провокацію.

Ну і трохи посилань:
    1. Як ми стримували провокаторів
    2. цікаві автобуси біля АП перед штурмом
    3. Список постраждалих журналістів
    4. відео побиття
    5. ще про Корчинського

---------- Додано в 04:04 ---------- Попередній допис був написаний в 04:00 ----------

Загалом Корчинський - провокатор професійний. Його кредо - провокація заради провокації. Такий собі фрілансер в цій галузі. Робить їх майстерно, зі смаком і, підозрюю, вартість його послуг вже дуже висока.

Мета цієї - дискредитація протестів і ескалація ситуації. Що неспокійніше, то легше йому ловити в тому свою рибу.
    Однак цього разу йому таки не все вдалося, бо людей потягнути за собою він не зумів.

• Подобається Подобається x 11
  3. kym

kym Well-Known Member

Ви робите забагато честі для корчинського. Недумаю що в нього є більше 30-40 хлопців в організації. Ооганізація в якій є 300-400 людей, які готові виконувати чиїсь накази - це уже можна назвати або супер банд угрупуванням, або серйозною партією, яка б уже десь виграла вибори, як мінімум місцеві... в Корчинського немає ні одного депутата навіть до сільської ради, а таке банд угрупування уже б ліквідували бо хтось з них уже б грабанув якийсь банк і слідчі вже б найшли їх.
    Думаю що всі ті події коло АП були стихійні і зібрали вони різних хлопців яких розізлили попередні події і вони були готові вступити в силове протистояння з міліцією. А так як на сьогодні на ранок ще не було плану що робити далі то кожен робив що спадало на думку і Корчинському з допомогою своїх 30-40 хлопців вдалось зробити те що вдалось. Беркут зранку теж не знав як себе поводити... бо резонанс після суботнього побиття був сильний і офіцери не знали що робити. Генерали подали у відставку а молодші офіцери старались якось протриматись..... думаю певний час ніхто ніким не керував. але як не дивно це все пішло на користь. Я думаю ніхто не забув що Янукович - по природі боягуз (Впав від яйця у І.Ф. і впісявся). Наш шановний президент як почув що трактором їдуть на банкову то втік у Міжгіря і прихватив з собою президентський полк охорони і тепер сидить там переляканий. Фактично сьогодні в державі не було керівника. Дії біля АП перелякали Януковича і це збільшує шанс на те що сам може написати заяву на звільнення. Олігархи побачили що Янукович не управляє ситуацією і на рівному місці зробив собі і їм проблему. В бандитському світі - таких пускають в розхід.... але Янек все таки президент і скорше всього його пустять на "ростерзаніє" народу. Зараз є один єдиний хід - викликати президента в парламент, потім оточити парламент 300 000 мітингувальників, які не випустять ні парламент ні президента поки він не напише заяви на звільнення.

• Подобається Подобається x 1
  4. michael wittman

michael wittman Well-Known Member

Корчинськи - придурок і балаболка .

5. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ну да, запис в ФБ та те що хтось шось сказав десь - автоматично робить інфу - хфактом ... суммнівно, організатор такого не ста би це фейсбучити

6. ODIN

ODIN Well-Known Member

У нас в России как то всё многозначно, даже Телепрограмма выглядит вот так:

07:00
    Евроньюс (Телеканал Культура)

Видимо намекают что по "первому" новости это как бы не совсем культурно...

• Подобається Подобається x 2
  7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Це ж укрАінци абращяюцца к царю-батюшкє...

8. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Краще сюди нехай абращяюцца
    http://www.fms.gov.ru/programs/fmsuds/

9. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

IzRus.co.il

• Подобається Подобається x 7
  10. iso

iso Well-Known Member

http://www.pravda.com.ua/news/2013/12/1/7004118/
    До правопорушень біля адміністрації президента причетні понад 300 радикально налаштованих членів організації "Братство", які діяли під наглядом Дмитра Корчинського
    Про це йдеться у повідомленні управління МВС України на сторінці у Facebook .
    Крім того, затримані повідомили, що "безлад біля будівлі КМДА супроводжувався представником ВО "Свобода" на прізвище Мірошниченко".
    Згідно з повідомленням, "про причетність цих громадян до подій у центрі столиці повідомляють активісти, які нещодавно були затримані правоохоронцями".
    Окрім того "неправомірні дії біля Кабінету міністрів були організовані за активної участі близько 100 громадян, дії яких координував громадянин на ім’я Андрій Фещук".

Може і не забагато?

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

• Подобається Подобається x 8
  12. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Лише, якщо він сам цього не хоче.
    Інфа - незалежно з кількох джерел.
    1. Сам Корчинський.
    2. Очевидці, в т.ч. Порошенко бачили його там.
    3. МВС.
    Мета К.? Також не збагну.

13. Romko

Romko Дуже важлива персона

14. artobstrel

нэ, це я як провідний укрАінець - відповідально наголошую ...

---------- Додано в 09:03 ---------- Попередній допис був написаний в 08:59 ----------

ну в цілому - справедливо, я кажу лише про недостатність доказів щоб вважати то фактом ... але як версія - життєздатна ... а мета може бути - піар, колись Свобода саме такою хфігньою маялася ...

15. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Сашко для мене герой дня. Не йдеться про вдячність, просто знімаю капелюха перед прозорливістю, готовністю, розумом.

Читала багато про відео, котре запостив Хуліган - про Кличка і мат. Багато людей розчарувалось, багато критики, а я його виправдовую - в окремих ситуаціях бавитись в інтелігента неефективно.

Тому, що в лікарні дуже багато часу - дивлюсь одночасно декілька каналів і переглядаю купу інформації. Дуже багато питань. І бачу за тим велику купу грошей.
    Сумнівів не може бути.

• Подобається Подобається x 8
  16. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Кличко все-таки молодец!
    Пытается сдержать пьяную неадекватную толпу и избежать кровопролития.
    Если б не примкнувшие оппозиционеры у него уже была бы поддержка всей Украины.

• Подобається Подобається x 3
  17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я як подивився ті всі відео з беркутами, то вже тепер і не впевнений що варто нічого штурмувати...

18. Max_

Max_ кл. москаль

Оффтоп, конечно, пусть модеры удаляют и выносят мне предупреждение.
    Так и представляю себе Путина, который в Кремле или в Стрельне в мрачной тиши кабинета обдумывает мысль типа "Хрен вам, дорогие россияне, а не качественные дешевые европейские товары".
    Ну к чему эта туфта ?
    Европейских товаров, в том числе украинских, в РФ более чем достаточно, для проверки можно зайти на сайт любой приличной торговой сети. Проблема наша (российская) в том, что пора бы самим изготовлять дешевые качественные товары, а не только нефть качать. Впрочем, это многократно обсуждаемая тема.

19. artobstrel

не, він наш, не поганий, один з символів України але боксер ... нє тре спортсменам пхатися до кіно та до керування Державою ...

20. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Мне кажется, что у него еще не разорвана связь с народом и голова думает хотя бы на шаг вперед.
    А политиков нормальных нет :dntknw:

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)