Майдан-2. Разом нас багато! ч.2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kjk, 16 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. yasam

yasam Well-Known Member

шо зробиш, демократія вимагає.

2. zet

zet Дуже важлива персона

Ромко, вы меня пугаете... Что это за текст?

3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

оце поясніть .... я кажу радикалам не можна волю давати ви на це - дивись як тягають провокаторів, то це як одне з одним співвідноситься ?

4. yasam

yasam Well-Known Member

записки ідіота, шо не ясно.

5. artobstrel

справді накой?

6. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Cьогодні брали на Майдан подругу дружини ( вона з Росії і, звісно, її світогляд той ще...:crazy:) Показали їй усе, і київраду і Йолку и ВСЕ що відбувалось на Майдані, посадили її на потяг і попередили що будуть казати про це моксельські новини:mocking:

Цікаво буде почути що вона скаже коли подивиться путлерящік.

Почитав ту дурнувату статтю, - брехня на брехні. Тупі моксельскі журналюги навіть на знають що в Києві вже ДВА роки як немає мера:facepalm:

• Подобається Подобається x 1
  7. yasam

yasam Well-Known Member

Що вам тяжко зрозуміти. Адекватні люди відтягують від міліції провокаторів - радикалів, ТИМ САМИМ НЕ ДАЮЧИ ЇМ ВОЛЮ. Чим це суперечить вашому: "я кажу радикалам не можна"?

8. artobstrel

про шо і мова, я кажу не можна про межгірря - ви приводите приклад того як не дають ще з гидотним "морозите" ...

9. yasam

yasam Well-Known Member

Що не можна? Може вам пора поспати, ато завтра беркутів бракне, почнуть мнсників в київ підтягувати.

10. artobstrel

те ЙЙезус - кажу не можна давати радикалам волю штурмувати шо завгодно, за власним побажанням - бліііін ...
    а наХфіг нас тягнути? шо топить когось? тре воду відкачувати ?

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не можу сказати нічого охоплюючого. Важко дається інформація...
    Почну з кінця.
    Варінтів завершення не багато. Реальний один - зміщення Яника і Со. Фантастичний теж один - встановити диктатуру Яника. Другий відмітаю зразу. Бо піднятий народ скоріше почне громадянську війну, аніж стерпить різню кріликів чупакаброю...
    Кому вигідний перший варіант?
    Черга велика... Але. Хто зміг заварити цю кашу? Попробую перебрати по-штучно.
    Рука москви... Прямої дії не видно, хоча вплив на наших хфігурантів цілком можливий. Залишимо без відповіді, але пам'ятаймо, що вплив від Кремля, як від чорної діри є. Саму діру не видно, але викривлення простору і часу помітно здалеку.
    Троїстих я відмітаю зразу - це не їхня робота. Вони самі охруїли від такої швидкості зміни ситуації. Вони як барани, не знали в який бік кинутись і що робити.
    Пєтя Сімонєнко з рукою Москви... Версія цікава, але теж малоймовірна.
    Нове крило в самій ПР. Отут більш тепло. Стару гвардію не беремо, вони преданиє ленінци, але є молодая команда...
    Не буду перебирати всіх, але ця версія мені здається чи не найкращою. Вона багато пояснює. Перше, що ці люди могли дати команду МВС задіяти силу. При цьому цілком законно і без підкупу. Друге: вони тепер із чесними мордами льогко здають(ся) своїх генералів. Третє: вихід із ПР, це не мій вихід із КПСС в 90-му році. Тут як із кози-ностри, вихід тільки на цвинтар. І з самого ранку, ще сонце не сходило, ще Лєвітан (Олійник) не прочитав ранішню історичну правду, а Льовочкін подав у відставку, потім Аня, Дава та інші...
    І це при тому, що за всю історію ПР вони не мали жодного перебіжчика такого рівня...
    Йдемо далі.
    Припустимо біля АП були люди Корчинського. Питання - а йому це нафіга? Тренування бойовиків в умовах наближених до бойових? Слабо віриться. Хтось керує Корчинським? Тоді хто саме?
    Якщо перевдягнені спецмєнти (я маю великий сумнів в цьому), то діяли вони, як стадо баранів. Але хто їх туди послав?

Хто кукловод? Не думаю, що ми це взнаємо...

• Подобається Подобається x 2
  12. yasam

yasam Well-Known Member

знову кажу морозите. Ви відео бачили про підїзд до мижегіря? А радикалів там бачили?

Ви ж військовозобов'язані, нє? З автомата сріляти вчили, нє?

13. artobstrel

якась дурня відбувається з владою - вона поникалась .... що там розслідувати чи встановлювати, який підрозділ зачищав майдан - відомо, хто керівник відомо, відкрито спитати - і усьо - відповідь, я чув на ментконхференції що Київській верховний правопохованець визнав шо він надав наказ зачистити майдан, то йому і тре крутити бейци на носа, якщо він не здасть того хто йому такий наказ дав - молодець, але щось мені підказує що як замаячить позбавлення волі, то він такого "сонету" залобає - заслухатися можна буде ...

---------- Додано в 00:56 ---------- Попередній допис був написаний в 00:53 ----------

хай вам грець ..... я не з вами на той час розмовляв .... затуркали геть ...

гм,на рахунок "зобов'язаних" не знаю, але не військове формування, сріляти - звичайно вчили, автомат, пистоля в змозі, а шо?

14. yasam

yasam Well-Known Member

та нічого, все ясно...

15. artobstrel

шо Вам ясно? Ви краще кажіть, а то потім з'ясується, що Вам стало ясно - нібито я збираюся в демонстрантів-дітлахів з кулемета шмаляти ...

16. yasam

yasam Well-Known Member

ясно що ви стаєте таким не ненависним для себе "свідомим"

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Артем, я с утра говорил, что это надо было еще вчера сделать.
    Фигли там расследовать... Как делают в армии? Нашли жертву, назначили "напримером" и давай его колесовать, хотя рядом такие же, если не хуже. Так и тут. Выволокли этого генерала за ноги, показали всему майдану отрубленую голову и оскверненный генеральский труп, и дальше давай лить слезы, что мол враги-супостаты задумали недобрую мыслю, войну в стране начать и опорочить чесное имя Президента. А потом втихаря деньгами запаковали чувака и отправили на экзотический остров ногу тянуть...
    От, блин, проблемма...
    Эх... Всетаки интерестная история начинается. Прошло двое суток. Если завтра-послезавтра толком ничего не решится, если занесут эту байду в Раду и начнуть, как всегда, мусолить ее, можно расходиться... Кина не будет.

18. Народові пора задуматися що політики грають народом, прийде хтось інший до влади і буде завжди також як і було, поведуть країну до обриву з євросоюзом або митним союзом , пора вже прийти до висновку, що в нашій країні політики як актори Театру і не важливо хто при владі, люди одумайтесь поки не пізно і театрали нас не приведуть до краху країни, ВАМ ЦЕ ТРЕБА???

19. michael wittman

michael wittman Well-Known Member

Памятаэте написи "Скоро криза - запасайтесь продуктами" ? Надыюсь, це не елементи одного "ланцужка"

20. avatarwin

з тою бандою нічого не вирішиться ні завтра ні після завра, просто вони будудь мусолити це все до того часу поки ви не вморитеся стояти на майдані. І на тому кіно закінчиться.СЛАВА УКРАЇНІ!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)