Майдан-2. Разом нас багато! ч.2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kjk, 16 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Оце - у точку!
    Подібні спроби треба придушувати у корені.

Якщо влада відчує, що вона може налякати людей, то її вже складно буде зупинити.

• Подобається Подобається x 4
  2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

не можна радикалам волю давати .... бо революцій нікому ні тре ...

3. yasam

yasam Well-Known Member

Лишимо без уваги, будуть нас давити на своїх мазераті, і того навіть по телеку не покажуть.

---------- Додано в 00:03 ---------- Попередній допис був написаний в 00:02 ----------

ви відео дивились, ви бачили як адекватні люди тягали за шкварки провокаторів? Шо ви тут морозите?

• Подобається Подобається x 2
  4. artobstrel

колись була мисля, може такі зарегюсь колись .... але як я колись казав - відчуваю що там я буду поганим бандеровцем, або фашистом ... бо дебіли які не визнають право на існування відмінної від їх думки - це преш за все дебіли, а вже потім носії якоїсь ідеології, і зовсім не важно якою мовою вони спілкуються, якими шматами розмахують, в яких історичних подіях черпають натхнення ...

5. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Також так думаю! :haha:

По ТВ щойно сказали, що зі Львова на Київ сьогодні виїхало 5 тис.людей. Супроводжує наша міліція.

---------- Додано в 00:10 ---------- Попередній допис був написаний в 00:10 ----------

Прочитав, що в Сільпо українські прапорці по 2коп. продають.

• Подобається Подобається x 3
  6. artobstrel

таке побиття у значно більших масштабах щодо жертв, дітей, відбувається чи не на кожному хфутбольному матчі, але ніхто владу не скидує чомусь ... про це треба пам'ятати, щоб за гаслом "бій ментів рятуй Вкраїну" бачити тих хто смикає за ниточки обуреної спільноти ... проте я не кажу що Ви не правий, правий, але тре не кидатися як бик на червону шмату ...

---------- Додано в 00:17 ---------- Попередній допис був написаний в 00:14 ----------

а чому ви адекватних порівнюєте з радикалами ? морозите ... не можете фільтрувати - краще мовчить ...

7. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 4
  8. sl4m

sl4m Well-Known Member

ребят = да потому что вы херню из пальца высосали...
    ведь никто никогда в жизни не вспомнит "резню в катоне" (гугл в помощь) ... зато майдан запомнит вся страна
    да, artobstrel, высказал более правильное мнение...
    но нельзя начинать эту вещь с такой глупой провокации...

смотрел 5й канал... ну просто плакал с того, как по симферу шли люди и че то там на украинмком кричали... НУ НЕТ У НАС УКРАИНОГОВОРЯЩИХ ВООБЩЕ.... НЕТ...
    а откуда они взялись - ответ простой.... $$$$$$$$$$$$$ (и не надо мне здесь пи@@ть что то другое.. под моими словами подпишутся другие симферопольские... и я всю свою сознательную жизнь провел в симфе)

9. yasam

yasam Well-Known Member

за гасла бий ментів смикає янукович. як до вас не доходить?

---------- Додано в 00:20 ---------- Попередній допис був написаний в 00:19 ----------

де я порівнюю. Написав що адекватні відтягували радикалів. Все таки морозите.

• Подобається Подобається x 1
  10. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

• Подобається Подобається x 3
  11. artobstrel

не виключаю, чому не доходить?

ви це написали на моє - "не можна давати владу радикалам", яке я написав про штурм міжгірря, то хто морозить ?

---------- Додано в 00:26 ---------- Попередній допис був написаний в 00:24 ----------

та бачили вже Мих чи Ромко постили,
    сукі звичайно що тут скажеш (менти зрозуміло) ...

12. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Я дивуюсь що Ви не розумієте простих речей.
    На футбольному матчі б'ються фанати, а тут ВЛАДА руками своїх чи иноземних поліцаїв звыряче забила ДІТЕЙ за те, що вони стояли не на тому місці.

Ви хоч усвідомлюєте різницю, ні?

13. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Ммм... да... Що б не було і як, але це - звірі!!!
    Таки - грузинський варіант... і то... Таких треба лікувати у психіатрів. Це - звірі!!!

14. yasam

yasam Well-Known Member

ви! Дайте цитату де я порівнюю.

15. Romko

16. yasam

yasam Well-Known Member

При тому що вона має захищати дітей як на матчі, так і на майдані. Бють і там, і там, не српвляються і там і там. Позитиву у владі не знахожу ні краплі, так само як і професіоналізму, об'єктивності і відваги визнати помилки. Ну підіть мирно у відстваку, накрали вже вдосталь - лишіть то собі і ідіть нахєр.

• Подобається Подобається x 2
  17. Romko

Главнокомандующему

Вооруженными силами

Российской Федерации

Путину В.В.

Достопочтенный Владимир Владимирович.

То, что называется сейчас Украиной есть исконно русская земля. Там живут русские люди.

Русские по этническому происхождению.
    Православные христиане.
    Украина находится на пороге масштабной гражданской кровопролитной войны.
    Киев, а также само Правительство и Президент Янукович Виктор Федорович не способны навести порядок.
    На текущий момент только Москва, только Россия, только Путин способны остановить бардак, анархию, массовый беспредел, разруху и эскалацию конфликта.
    Премного Вам я и тысячи и миллионы граждан со всего мира будут признательны Президенту Российской Федерации, который отдаст приказ и введет войска для того, чтобы на Украине воцарился мир, порядок и общественное согласие.
    А также подготовить население к предстоящему референдуму, на котором они смогут выразить добровольно свое волеизъявление о присоединению к России.

Да и еще, очень важно.

Не введете войска Вы, введут войска другие страны.

Удача благоволит смелым.

С уважением и глубочайшим проявлением лояльности к Вам.

Тайчибеков Ермек

18. yasam

yasam Well-Known Member

Romko,

19. terRen

terRen Дуже важлива персона

Забанили, але за таке,
    я б забанила не на такий термін

20. artobstrel

усвідомлюю ... але я бачу що питання побиття дітей (яким так завзято спекулюють) то не ключове, головне питання за що б'ють ... на хфутболі часто-густо прилітає тому хто ніякого відношення не має до фанатських банд, просто не там не в той час ...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)