Майдан-2. Разом нас багато! ч.2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kjk, 16 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. biruk

biruk Well-Known Member

Радует, что вы начинаете созревать.
    А по поводу языка, я с уважением отношусь а украинскому языку. Но язык языку рознь. Взять наш язык - украинский, на которолм зародилась Украина - это полтавский говор, который галичане называют суржиком. Но это и есть первоисточник украинского языка. А тот галичанский язык, который вы принесли 70 лет назад, который на 30% состоит из иностранных слов, а ещё 20% просто придуманных, которых ни когда в помине не было - это совсем другой язык. Да, его тоже надо уважать, т. к. на нём говорит большая часть населения, для кого то он родной, но преподносить его как истинно украинский - это не правильно.
    А по поводу двуязычия, то Украина всегда была такой. И тогда когда вас ещё у нас не было. А рас вы попали к нам, то должны приспосабливаться к нашим правилам, а не навязывать свои.

• Подобається Подобається x 3
  2. denverod1

denverod1 Well-Known Member

послухайте, це "ваші" Фєді Коломийські Ахметови приватизували "нас всіх", це ваші так звані канали і газети, це ваші Руські радіо і ваша література і ви ще тут закидаєте шо ми такі?

З вашої сторони це виглядає як "стьоб" шоб посміятися над тими запеденцями, я не є прихильник Свободи але саме на їхньому прикладі можете побачити становище в Україні, де 30 чоловік націоналістів хоч якось але намагаються зберегти те що залишилось, бо як не Росія то самі українці плюндрують самі саме отими вашими пропагандами, і так, не залишаючи виходу люди дійсно бачуть порятунок у тій Галичині, бо що ж тоді, ставати русофобом?

Тому, поки всі ми разом, краще робити діла і виходити на майдани і разом боротися за себе і за свою країну, майбутнє, а не вирішувуати хто тут Галичани.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

яке приперлося на чужу землю і хоче диктувати?

• Подобається Подобається x 1
  4. denverod1

denverod1 Well-Known Member

ви часом не агент? чистої води провокація.

як може таке писати свідома, доросла людина а тим паче яка живе в Україні"!!! Росіянин би таке написав про своїх???? Для вас Україна то шо проект СССР який не удався?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

з Миколаєва вам не видно, я вірю.

6. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Ні-ні! Це в совку ходили на вибори через наявність дефіцитів у буфетах на виборчих дільницях.
    Особливі індивіди ходять до тепер на вибори через лозунги "Горілка по 10грн", "Ковбаса по 2,20". Або на "мітинги" за 100-200грн.
    А ті, що на Майданах у 88, 2004, сьогодні - виключно через ідеї. І, як тут вже писали, не стільки для себе "вже завтра", скільки для майбутнього свого, дітей.

• Подобається Подобається x 2
  7. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

именно, так, на ЗУ хоть на ушах стойте но на нашу землю приператся и расказывать про то какие вы самые настоящие а нас завезли и т.д. тож не надо, ок ?

---------- Додано в 12:11 ---------- Попередній допис був написаний в 12:10 ----------

неа, не видно, это со Львова вид прекрасный и на Крым и на Кремль ...

8. IgorLvivM

Ви не друг Черновецького? Враження, що постачальник у вас один. Вибачте, звісно.
    Спробуйте повернутись до об'єктивної реальності, тоді можна буде дискутувати. Бо з прибульцями з Марсу чи звідки там, воно важко. Тут достатньо постів антипатиків ЄС та України. Їх можна читати, заперечувати, вести дискусію. Але з фантазіями, які нічого спільного не мають ні з історією, ні з реальністю - якось навіть дивно пробувати опонувати. :haha:

---------- Додано в 12:16 ---------- Попередній допис був написаний в 12:14 ----------

Дуже навіть логічно! :haha:

9. artobstrel

пример хоть одного допыса антипатного ЕС и Украине - можно? а то у нас как-то понятия подменяются:
    "Укарина" = " тіко Западная Украина", "не хотеть в ЕС" = "спросит а чего там нас ждет"

10. IgorLvivM

Дивно... Вчора вечір і частину ночі провів в центрі, з мітингувальниками. Говорили про Україну і про своємайбутнє. З чого Ви взяли, що хтось зазіхає на Кремль?.. Аби та кагебістська наволоч до нас не пхалася вже було б добре!

• Подобається Подобається x 5
  11. Полковник

Полковник миється в бані

Примеры будут как пхается?
    Убили Билозира?

12. artobstrel

а я это и не говорил что зазихае - я говорю о "виде на" ибо все "зловесчие" планы Кремля сразу видны на ЗУ (без учета реальности оных планов) ...
    а шо пхається? Билозира убили? КГБшники? напомниет аннекдот про охранника Нечипоренко - ... "а на хрена он нам сдался ?" (разумеется не само убийство а отношение к нему отдельных граждан)

13. IgorLvivM

Приклад - хоча б пости в цій темі.

"Україна = Західна Україна". Проскакує таке. Скажу свою приватну думку. Точніше те, за що часто дякую Богу, як мешканець Західної України, спостерігаючи за менталітетом Сходу чи Півдня. Так от, завжди дякую Богу за те, що ми, як і Прибалти, були під совковим ковпаком лише з 39-о. І що у 90-х це все розвалилось. Що ми мали змогу застати та почути очевидців цих подій і того часу. В ракурсі "було - стало". Я розумію, що ви (з маленької букви, бо я про множину) не сприймете мої слова та аргументи але, повірте, ми мали змогу почути від очевидців що і як було, і що змінилось після 45-о.
    Я дякую Богу і за те, що нас тут оминули Голодомори. Знову ж, від очевидців слухаю розповіді про втікачів з Великої України в ті часи - Огортає жах!!! Я дякую Богу і за те, що ми не були у "нєрушімом" у 37-му. Звісно, доганяли Схід та Південь у 39-му, другій половині 40-х.

Але того, що пережив народ Сходу та Півдня, думаю ми не дотягнули при всіх звірствах НКВС.

Нещодавно тут хтось хотів рахувати "процентовки". Думаю, що відсоток знищених українців на Великій Україні - суттєво вищий від Західної.
    Підсумовуючи, враження, що єдина відмінність між нами - це степінь та тривалість "обсовковування". Вас і знищили комуняки більше, і процес був у кілька етапів. А нас - швидше і, мабуть, менше.
    Саме за винещеним українським народом Півдня та Сходу я сьогодні буду на Майдані та запалю свічки у себе.

Я дякую всім вам, що ми сьогодні разом! І вибиратись з цього лайна ми будемо разом! Розмовляючи на різних мовах, прагнучи різних цінностей. Бо, підозрюю, що ця тюремна хунта при владі - не влаштовує ні нас, ні вас!

• Подобається Подобається x 8
  14. Hyligan

Hyligan Іронічний

І тим не менше щоб не допустити одностатевих шлюбів і легалізації маріхуани вони і далі виберуть найбільш "православного" президента

15. IgorLvivM

Можна, я краще буду Вас просто ігнорити? Після останньої нашої "дискусії" - у мене попередження, у Вас був бан. Маємо знову всі можливості поновити і додати нам обом. Бо адекватно відповісти на таке питання - не можу. Люба людина, навіть вояка з однією звивиною від фуражки (це я не про Вас! Це цитата з анекдоту) знає, що неповноцінному карлику-кагебісту з Кремля нічого не потрібно ні від України, ні від Грузії, ні від Білорусі, ні ще від половини світу навколо нього. :haha:
    Добре, Ви вже вибачте, але я спробую Вас ігнорити надалі. Може хто інший вміє спілкуватись на Вашому рівні. Мені - не дуже вдається.

---------- Додано в 13:09 ---------- Попередній допис був написаний в 13:06 ----------

Упс!.. У вас що, методичка одна і та сама???

---------- Додано в 13:10 ---------- Попередній допис був написаний в 13:09 ----------

Між іншим, думаю, це більше галицька проблема - несприйняття.
    Не стверджую, але релігії більше у нас.

16. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Василий предсказал верно, не более 5-10 тыс. человек.

http://korrespondent.net/ukraine/ev...i-evromaidan-okazalsia-vtroe-bolshe-kyevskoho

львовский Евромайдан оказался втрое больше киевского

Как сообщают Українські новини, число митингующих во Львове в 21:00 составило около 10 тыс. человек.

Напомним, сейчас в Киеве на Майдане Независимости митигуют около 4 тыс. человек.

17. artobstrel

самому тошно, но вариантов воупше нет ... Ющенко все мои сподивання - поломал ... теперь за кого? покажите хоть одного достойного ...

нет, в последних вопросах примеров "пхания России к ЗУ" в часности к Миху, единственное что смогли привести это убийство Билозира - потому так и синхронно ...

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

В нас в Червонограді навіть мітинг проводили (не знаю хто і скільки людей прийшло, але афіші висіли) весь район в ямах, в будь яку сторону 50 км повного бездоріжжя, до Львова вже треба дві з половиною години їхати до весни взагалі срака буде а вони з голубими боряться :wacko::ireful1::dntknw:

19. artobstrel

вооот, вот это и есть главная фишка пока борятся с голубыми, красными, бандеровцами, петлюровцами, никто не смотрит под ноги ....

20. IgorLvivM

А, я упустив це. Злякався, звідки однакові пости.:blush:

---------- Додано в 13:25 ---------- Попередній допис був написаний в 13:20 ----------

Також пробував шукати.
    Навіть вчора по роботі мав зустріч з відомими "біляполітичними" людьми, які, в принципі, активно в політику не пхаються.
    До речі, абсолютно згідні з думкою, яка гуляє і тут на форумі, і в народі. Партії та лідери, в т.ч. опозиційні - бізнес + страх.
    Питаю:
    - Хто? За ким іти?
    - Повірте, якщо люди піднімуться - сам собою, спонтанно вималюється "Хто". Головне - аби почали люди.
    Приблизно так.

---------- Додано в 13:28 ---------- Попередній допис був написаний в 13:25 ----------

І не лише під ноги, а й на гору. Ви тут "боріться", а ми тим часом - заводи, бабло, відкати...
    Давайте гнобити артобстрєла, за російську, Петро за бандерівщину і т.п.
    Не потрібно заважати зекам-бандюкам дерибанити Україну.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)