Майдан-2. Разом нас багато! ч.2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kjk, 16 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

2. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Дивлюсь ZIK

3. denverod1

denverod1 Well-Known Member

З Межигір’я «КамАЗами» вивозять гроші?
    Дві години тому на фоні українських протестів з президентської резиденції Межигір’я виїхали три банківських «КамАЗи». Про це о 18:15 повідомив один із громадських діячів, виступи яких у центрі Києва транслює Спільно ТВ.

Про це повідомляє ТСН.

Активіст зазначив, що вантажівки виїхали у супроводі автобусів з автоматниками. А один такий банківський «КамАЗ», за словами громадського діяча, може вміщати від $ 800 до мільярда.

Він додав, що вантажівки начебто прямують до одного з військових аеропортів, та закликав мітингувальників повідомити про це своїм знайомим, які знаходяться поблизу, щоб вони завадили вивезенню з країни «награбованих грошей».

Нагадаємо, до Межигір’я намагалась прорватись колона автомобілістів, щоби заблокувати президента. Однак на заваді їй стали бійці спецпідрозділів.

http://galnet.org/news/72388-z-mezhyhirya-kamazamy-vyvozyat-hroshi

• Подобається Подобається x 4
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

:)))

• Подобається Подобається x 1
  5. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

За інформацією від стриян техніка вже в Стрию.

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

на москаля йде, нє?

• Подобається Подобається x 2
  8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Вже "тітушок" не можете відрізнити від мітингувальників?
    Все зафільмовано і в Неті виколдено.

Я ось інший момент хочу акцентувати: влада відгавкується з приводу тих чи інших звинувачень з трибун. А те, що десятки тисяч скандують "Банду геть! Зека на нари" - ніяких заперечень не викликає. Виходить що саме так "харант" і позиционує себе та своє оточення?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

То все йде на Міжгіря...

10. denverod1

Коли вже ті поліцаї перейдуть на бік народу, чим швидше тим меньше буде бійні, яника як кадафі треба брати живим аби часом ще не втік на ой світ, буде сидіти мотати з зеками

11. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Мих правильно зауважив;)

Це техніка для знешкодження армії, для боротьбі з власним народом були б БТР чи БРДМ чи БМП.

• Подобається Подобається x 6
  12. denverod1

Лідери опозиції і вся решта самі не усвідомлють що на вулицях 1,6 мільйона і далі люди їдуть, один сірник загориться і почнеться .... Український народ стіки терпів і чекав і тепер настав той час аби все шо наболіло викинути на зовні

13. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Так это вам, постсовковые обитатели российского Зазеркалья Володька не даёт купить дешёвые качественные европейские товары. Покупайте их задорого и скажите ему спасибо. Думать надо головой, а не жопой, дарагие рассияне. :scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 4
  14. Romko

Romko Дуже важлива персона

Наразі вони захищають бовван смердячому педерасту.
    http://www.youtube.com/watch?v=uZtwFH4uKxk

15. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Напевне хам тримає свої гроші на рахунках іноземних банків. Скоріше він вивозить свій унітаз, а мо' і себе улюбленого. Пам'ятаєте, як Керенський тікав із Зимового?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Блін... не встиг я купити БТР, що стояв навпроти ЛАЗу, хтось швидше зорієнтувався.

• Подобається Подобається x 3
  17. taksist

taksist Well-Known Member

за крок від грандіозного шухєра якийсь єнерал здав на пункт металобрухту свою армію, взяв гроші і чкурнув в бразилію, де много дікіх кацапів, тьху. абєзйан.

18. michael wittman

michael wittman Well-Known Member

Там ше древні "Гвоздики" - їх на БХВТ везуть.

19. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

20. denverod1

Лідери опозиції теж смішні, заспокоють всіх, люди втомлені, змерзлі, голодні, 600 км їхали і хочуть вже повалення тої влади а не слухати знову промови, жили б вони як прочтий народ то може б почали розуміти як нам живеться і переходили відразу до радикальніших методів

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)