Майдан-2. Разом нас багато! ч.2

Discussion in 'Політика і політики' started by kjk, Feb 16, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. biruk

biruk Well-Known Member

А что Вам мешает сейчас войти в Европу? Поднимайте вопрос о референдуме, о выходе из Украины. А мы Юго-Восток своими голосами вам в этом поможем. И ещё. Мы здесь живём в своей стране - в Украине. На базе нашего народа образовывалась национальность - украинцы. Вы и рядом не стояли в то время. Вы у нас живёте, только 70 лет и уже возомнили себя украинцами. Вас присоединили к нам, людей с другой верой, с другими традициями, с другим мышлением. Да и название у вашего народа было другое (смотрите результаты перепеси населения тех лет). Это уже по приказу Сталина вам в паспорта вписали национальность - украинец. А теперь Вы начинаете нас учить жить и какими должны быть украинцы? Скромнея надо быть ребята.

• Подобається Подобається x 3
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Чувствуєтся чістий украінскій язик.
    Какоє праізнашєніє,чістає,мєладічєскає...

---------- Додано в 10:18 ---------- Попередній допис був написаний в 10:17 ----------

Как я панімаю,ета ваш вождь і учітєль?
    Ат души жєлаю вам вазвращєніє вашего важдя.
    І долґіх лєт в радном ґулаґє.

• Подобається Подобається x 8
  3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

красиво нарисованно, но ведь этого никто не обещает, собственно вообще ничего не обещают, для примера напомню что и без ЕСа Европа себя вполне прилично чувствовала, страны оскверненные ВД - без ЕС, стали не плохо развиватся, у нас же, вместо построения хозяйства по европейскому принцыпу - с нонешним габузом хотят в ЕС ....

• Подобається Подобається x 1
  4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А він і росіянин, а тут прикріплений куратором форуму від ФСБ(попереднього погнали як того, що не справився з роботою). Правда народився в Львові в сімї окупантів. Репатріювався. Зараз керує зграєю шовіністів-українофобів. Не придавайте цьому великого значення.

• Подобається Подобається x 4
  5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Є опасіння, що наша доблесна міліція вже отримала вказівки від влади, ЩО робити з такими "туристами" :sad:

6. denverod1

denverod1 Well-Known Member

На все свій час, можливо колись так воно і буде і як ви кажете будете жити у своїй Україні а ми у своїй, тільки просте питання нашо вам назва Україна якщо мови тої не знаєте, що для вас українське? Вишиванка, Шевченко, голодомор?

Націоналісти це одне, але елементарні речі потрібно знати, розуміти, жити з тим аьи ідентифікувати себе з цим народом а не просто штамп у паспорті.

Ви себе спитайтеся хто я? Українець , що спільного у нас ?

• Подобається Подобається x 2
  7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Варто почитати.
    Неочікувано Юрасик з Америки запостив на какаві...
    Надменный Евросоюз хотел унизить Украину. Не вышло ("wPolityce", Польша)

8. Pedro

Так, я васхіщьяюсь! Настаячій укрАінєц! Але я помітив і інше. Так, звичайно, це є російський нацист. Я не дивуюсь. Але, я дивуюсь іншому.
    Одній людині, яка поставила одобрямс. На інших гілках є непримиримим борцем з нацизмом, націоналізмом і іншими тоталітарними ідеологіями.
    Василю, я вам вірив до останнього. А ось після цього плюсу фашисту я побачив що ви є підлий брехун і такий же плюгавий кацап як і ваші тутешні друзі. Тут ви показали своє нацистське обличчя.

9. Полковник

Полковник миється в бані

Совершенно с Вами согласен:
    Это слово следует писать на Украине с заглавной буквы.

10. VasMT

Ой... Сів тай плачу.:mocking:
    А плюс я поставив ось за це. І цілком розділяю цю думку і підтримую.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

слава ФСБ (польська філія)

---------- Додано в 11:03 ---------- Попередній допис був написаний в 11:00 ----------

похоже на спіч хробака, який захищає рай гімно, в якому живе...

12. denverod1

Раджу дуже ретельно фільтрувати текст з того сайту Иносми, такий собі проект де вихваляють Росію і так.д. Підняття самоцінки що Росія це ті хто виграв другу світову, про солдата Ивана і так.д

13. Pedro

По-перше, вас, тим більше кацапів-фашистів типу того бірука, ніхто українцями бути не вчить. Горбатого могила виправить. Єдине, з чим я згідний, що поки Україна не відділиться від тої мразі і не поставить стіну на кордоні, то тих пір ні про яку Україну говорити не доводиться.
    Бо кацап і Україна поняття несумісні...

Last edited: Nov 23, 2013
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

За висвітлення євромайдану звільнили редактора телеканалу
    Субота, 23 листопада 2013, 02:28

Випусковий редактор телеканалу "Бізнес" Тетяна Мельниченко заявила, що її звільнили з роботи за висвітлення інформації про євромайдан.

Про це вона написала на своїй Facebook-сторінці.

"Друзі, маємо небезпечний прецедент. Сьогодні мене звільнили з посади випускового редактора новин телеканалу "Бізнес". Причина - у ранковому ефірі я поставила інформацію про вихід людей на майдан і незгоду з зупинкою Євроінтеграційного процесу", - повідомила Мельниченко.

"З точки зору журналістики - баланс у випуску було дотримано повністю. Я ні про що не шкодую. І нікому нічого не доводитиму. Є вища сила, яка все бачить. І за кожне рішення рано чи пізно доводиться відповідати", - додала вона.

"Я рада, що мені вказали згори, що у цій команді мені не місце і охоче приєднаюся до людей, які готові творити справжню журналістику. І ще, я досі вірю у наших людей - у їхню силу, стійкість, мужність, незламність, коли вони гуртуються разом! Разом - ми сила! Український дух переможе!" – написала журналістка.

Демократія совків.

15. VasMT

А тепер розширено...
    Снідали із внуком.

Так от, щирий українцю, чи не Ви тут раз у раз закликаєте відділитися від України? Ви!
    Чи не Ви підкреслюєте раз у раз, свою винятковість, як галичанина? Ви!
    Чи не Ви підкреслюєте, що саме ви відрізняєтесь від України менталітетом, традиціями, європейським мишленням, культурою, вірою тощо? Ви!
    Хто тут найкращий українець на ЛФ? Ви!
    Хто намагається вчити нас Українців, що нам робити? Ви, австралійцю...
    А ще є герої. Ну тут Ви яскраво виділяєтесь із струнких шеренг справжніх українців...
    То що ж Бірюк сказав не вірно, чи те, чого би ми не чули від Вас? Він фашист?
    Ха-ха-ха...
    Та Ви із ним два чоботи пара, що іще раз доводить однояйцевість більшовицького фашизму із націоналістичним.
    І тільки населенню Галичини притаманна риса вчити всю України, як розмовляти, кого шанувати, які свята відзначати, в яку церкву ходити...
    Забудьте, Педро... Ваша країна Австралія, вчіть аборигенів...

---------- Додано в 11:17 ---------- Попередній допис був написаний в 11:15 ----------

Там для зрячих є посилання на оригінал
    Arogancka Unia chciała upokorzyć Ukrainę. Nie wyszło. Teraz rozlega się lament nad rozlanym mlekiem…

---------- Додано в 11:20 ---------- Попередній допис був написаний в 11:17 ----------

І для пані Un.Known.
    Раджу змінити формулювання покарання birukа.
    Не антиукраїнська пропаганда, а антигалицька.

16. Pedro

Я ніколи не закликав відділятись від України. Я закликав відділити Україну від креолокацапського бидла, яке українцями ніколи не стане.
    Але питання інше. З яких мотивів ви, як борець з нацизмом, поставили плюс кацапському нацисту-шовіністу?

---------- Додано в 12:32 ---------- Попередній допис був написаний в 12:23 ----------

Ніколи не читав того іносмі (це вже пріоритет нотоцо), але колись за совка був такий "за рубєжом" де також вибирали статті з іноземних видань, де якщо і не вихваляли СССР то друкували критичні статті щодо країн вільного світу з тих же видань.

17. VasMT

Я повністю підтримую слова Бірука про те, що ви, галицькі націоналісти, намагаєтесь приватизувати Україну, вирівняти її під свою мірку, нав'язати свою версію історії, політики, релігії, культури, мистецтва, відкидаючи і заперечуючи всі інші. Ви прагнете вишикувати Україну рівними рядами і під команди унтера загнати залізним кулаком у свєтлоє будущєє Львівського розливу.
    Чим вони, націоналісти, кращі за большевіків? Чим вони кращі за нацистів?
    НІ-ЧИМ!!!
    Тому змиріться із тим, що поки ви пхатиметесь із своїми захцянками у чужу хату, то отримуватимете отакі дописи та їх підтримку.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

тим, що більшовики насаджували своє на чужій землі, а націоналісти насаджували своє на своїй землі.

От ви, Василю, робите вдома так, як ви хочете, значить ви - націоналіст.

• Подобається Подобається x 4
  19. denverod1

російський сайт, стаття російсього автора, невідомо який там переклад, гіпотетичні міркування і так.д. ну і як завжди :

"Надменный Евросоюз хотел унизить Украину. Не вышло. Сейчас начался плач по пролитому молоку, а Владимир Путин при помощи ЕС может праздновать свой очередной успех.

п.с. що там читати? хвалебну оду? ви ще перший рус канал подивіться або Кисилева послухайте вони вам точно усю правду скажуть.

20. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

собственно а в чем не прав? да во всем, ведь не секрет что недавнишние поляки с 1917 года мнят себя самыми настоящими, самыми этничноидентичными, фиг бы с нимим если бы считали себя такими-же, так нет - они лучше, а восток - "то сі русіфіціровані", все верно Бирук сказал ... а уж сколько мы разговоров слышали - "краще ми би у Польші залишились", вот и с какого у нас настоящие украинцы те которым казаки в свое время бошки рубали а они их вешали и те кто удрал на "загнивающий" и оттуда неньку кАхАе ?

---------- Додано в 11:49 ---------- Попередній допис був написаний в 11:48 ----------

каким образом указание на место "самымсамымвкрайонзам" является защитой существующего строя- жизни и т.д. ?

---------- Додано в 11:51 ---------- Попередній допис був написаний в 11:49 ----------

без урахування мнения остальных населяюших "их" землю, некоорым особонационалистам для повышения градуса кАхАния, необходим был организационный и финансовый стимул от будущих захватчиков ...

---------- Додано в 11:54 ---------- Попередній допис був написаний в 11:51 ----------

пы.сы. и почему высказывания об "русіфікації", "обрусєнійем" і т.д. Восточной Украины - це норма, а алаверды ЗУ - "АУП" ????

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)