Майбутній (наступний) президент України.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 27 вер 2010.

?

За кого би Ви проголосували як що вибори президента відбулись найближчої неділлі?

1. Льовочкін

1 голосів
    16,7%
  2. Наливайченко

5 голосів
    83,3%
  1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

мені подобається Наливайченко - він принаймні вміє висловити свою думку, виважено, чітко, лаконічно

2. Inga

Inga Дуже важлива персона

Уважаемый Гранд!
    Извините, что в Вашу тему о Наливайченко и Левочкине я хочу задать вопрос о Тимошенко.
    Вот, прочла интервью Оксаны Забужко:
    Я никак не могу понять в чем в каких поступках или речах просматривается фашизм Тимошенко, о котором говорят едва ли не все политики и экономисты. А теперь вот Забужко - жіночий фашизм в гламурному обличчі...
    Гламур - вижу, фашизм - нет. Не туды смотрю? Хочу понять...

3. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Щодо "жіночого фашизму" я теж з такою трактовкою вперше зіткаюсь. я жінок люблю. Мабуть Оксані Забужко видніше. але щоб збагнути що б чекало на Україну за повної влади Тимошенко, необхідно таки уважно прослідкувати весь період її активної політичної діяльности. Підкреслюю ВЕСЬ, і дуже уважно не випускаючи із уваги жодної на перший погляд дрібнички (диявол криється в дрібничках) і не лише публічну діяльність , а і особисту. Я думаю той кому це було цікаво і він це дослідив, багато чого відкрилось. але те , що скоро переобрати, а тим більш змусити піти достроково президента Тимошенко було майже неможливо - це точно.

4. ange ou?

ange ou? Well-Known Member

:) может, дождемся хотя бы выборов?

5. ange ou?

ange ou? Well-Known Member

с тем отличием, что мы с вами не собираемся в президенты, по-крайней мере, я)

6. Ворчун

Ворчун Чаю зашёл попить...

Простите, но сын военного...
    Тем более генерала...
    Да ещё и из МВД...

Да ещё и ГУИН....

готовый диагноз.

У Степаныча проконсультируйтесь...

7. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ну Ви просто себе ще добре не розкрили,ще добре себе і свою людську натуру не вивчили,тому і не знаєте...!:))

8. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Проголосував проти української мови - мандат на стіл і геть з парламенту!

Сегодня, 17:46 Валентин Наливайченко
    http://blogs.korrespondent.net/celebrities/blog/valentyngnalyvajchenko/a26784
    :good:
    Таке враження складається,що...накопичення негативних дій з боку владоможців вийде за рамки і нарід поглине Все Це...бо увірветься терпець!Конституцію міняють під себе...
    Ну нє і справді...Кіко можна?:preved:
    Европа знову закликає Януковича до чесності
    http://www.pravda.com.ua/news/2010/09/30/5432743/

а де твій аватар? :)