Майбутній (наступний) президент України.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 27 вер 2010.

?

За кого би Ви проголосували як що вибори президента відбулись найближчої неділлі?

1. Льовочкін

1 голосів
    16,7%
  2. Наливайченко

5 голосів
    83,3%
  1. bayard

bayard Дуже важлива персона

скуден выбор....

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

А як переглянути поіменне голосування? Бо щось не нахожу.

3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

ніяк, якщо Ви не вказали при створенні голосування, що тре його зробити відкритим

4. Ryokousha

Ryokousha Well-Known Member

Не терзайся. Голосуй за Януковича, с ним спасемся от европейского рабства.

5. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

європейське рабство мешканцям "чердака" загрожує? :rolleyes:

6. Heartland

Heartland Well-Known Member

Можливо ці двоє у будуть кандидатами, але технічними, не думаю, що я буду за них голосувати.
    Гранде, невже з українського табору ви бачити гідним тільки Наливайченка?

7. Ryokousha

Представь себе, даже в окошко выглядывать не надо, и так все понятно. Только вам там на западенщине хоть кол на голове теши - мозгов так и не появится. Вы бы там паленки поменьше жрали, может очнулись бы...

МОД. Образа національної гідності.

8. Heartland

І ця свиня, ще має нахабство когось звинувачити в хамстві?
    Іди жолуді збирай, поки снігом не замело.

МОД. Хамство.

9. Ryokousha

Это все, на что ты способен - хамить. Так всегда бывает с теми, кого побили немного и оставили в покое, вы надежде, что образумится.

Мод. Тролинг.

10. Heartland

З початку витягни колоду зі свого ока, а потім шукаю смітинку в чужому. Що не звикся, що з тобою розмовляють твоїми ж словами?

Йди підлікуй хвору голову, боєць задрістаний.

МОД. Хамство.

11. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Мод. Ребята! Давайте жить дружно!

12. bayard

так его в списке нетути:)

13. bayard

с ребятами можно жить дружно...с поросятами - сложно:sad:

14. olegp

olegp миється в бані

не будет никакого у вас наступного преза, будет генеральный секретарь, Янук:)):rock::))

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Він вже є та чи надовго.

16. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Погрожують Гаазьким судом за геноцид
    http://www.pravda.com.ua/news/2010/09/28/5424790/

Глава політради партії "Наша Україна" Валентин Наливайченко переконаний, що в Україні необхідно провести люстрацію.
    Про це він заявив у вівторок на прес-конференції в Івано-Франківську, повідомляє прес-служба партії.
    "Саме тому, що я започатковував цей процес, я саме так і думаю і діяв. Люстрація в цій країні - обов'язкова. Треба забрати всі архіви від комуністів і оприлюднити їх, надати їх громадянам. Кожен повинен знати правду", - вважає екс-глава СБУ.
    "Що стосується львівських істориків - я брав цих людей на роботу. Саме з ними ми передали приміщення тюрми на Лонцького. Все те, що зараз відбувається - це агресія", - підкреслив він.
    На переконання Наливайченка, всі, хто заперечує те, що Голодомор був справді геноцидом, це люди, які порушують закон.
    "Ці люди раніше чи пізніше постануть перед Гаазьким судом, як поставали диктатори", - застеріг він.

Цілком конкретні,відкриті і ясні кроки і шляхи,якими Претендент ступатиме в "гонку" за Президентський пост.

17. Оникс

Оникс Well-Known Member

Левочкін!?!о_О
    [OFFTOP]:scratch_one-s_head: Ну... Може на чоловічий смак...:pardon:
    З шармом проїхали...
    Подивіться на очі цього "красеня"... Я б такому ані гроші, ані дитину не довірила б.[/OFFTOP]

18. ange ou?

ange ou? Well-Known Member

1. то, что осталные главы СБУ были/есть бездарями, не делает Наливайченко более талантливым руководителем.
    2. информационная и экономическая безопасность, коррупция, оргпреступность, проблема нелегальной миграции - об этом Наливайченко не звітував, хотя это входит в функции сбу, наверное, не считал это важными элементами своей деятельности.
    3. вопросы, связанные с ЧФ и рассекречиванием, - о какой воле речь? выполнить приказ? если бы он помог Ющенко посмотреть на безопасность страны не только в разрезе угрозы московских шпиёнов и исторической несправедливости - это была бы политическая воля.
    4. быть подконтрольным - не значит становится столом заказов.
    5. я не считаю Наливайченко ни плохим, ни хорошим кандидатом, для меня он серый кандидат, поэтому больше спорить о его личности не буду.

19. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Всі Ми сірії і ...в відносній степені бездарі і тріпуни.І Ви і я в тім же числі...Да...і всі нинішні президенти,премєри і лідери як України,так і Євро Союзу також.Без перебільшення говорю,бо так само думаю про Них,як і Ви про Наливайченка.
    Дєрьовня короче,вуйки з горів...Чого тільки Тимошенко,Ющенко і Янукович вартують! :preved:

20. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Те що він був таки самим кращим головою СБУ, нехай і серед всих решти бездарів, Ви таки не спростовуєте. Це вже йому плюс.

Тут неможна всих собак повісити на одного голову СБУ Наливайченка, особливо коли вся (майже вся) правляча верхівка саме з небезпек тих і годується. Вірніше кажучи, створює ті небезпеки за певні дивіденти. Це перш за все завдання суспільства, щоб політично- економічна верхівка була відповідною. СБУ в цьому напрямку діяльности опиняється наче один в полі воїн.

Це вже більше стосується не Наливайченка, а саме Ющенка. Виходячи із останніх подій по обранні Наливайченка головою політ.ради НУ за поданням саме Ющенка, знімає всі звинувачення з Наливайченка, що він не допоміг Ющенку подивитись саме так, як Ви пропонували. Нехай і з запізненням, дуже великим запізненням, але все ж таки допоміг.

Згоден. але звинувачень у виконанні замовлень з боку Наливайченка, ніхто не висував, навіть ті хто б це міг з певних політичних причин зробити.

Теж згоден. Бо кожен починає політичну діяльність як сірий і маловідомий. Нікому ще не вдавалося одразу з шкілної лави (абостудентської) одним прижком опинитись в рейтингових політиках. Всьому свій час, наполеглива робота і терпіння.

А дарма. Бо це майбутній президент України.

а де твій аватар? :)