Магія, окультизм...

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Majesty, 27 бер 2007.

1. Forpost

Forpost Стоїк

Відповідь: Магія, окультизм...

Звідки дані?

2. Forpost

Forpost Стоїк

ну якщо Він на них пребуває ,то хто кого охороняє ?шось Ви мене запутали, конкретніше мона?

3. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

http://myfhology.narod.ru/monsters/angel-nine.html

По лінку вже самі конкретно вчитуйтеся, тай гугл багато додатковї інформації надає.

4. Оля

Оля Старожилка форуму

Ви при цитуванні будьте уважні. :) То не мої слова, а Меджесті. Я процитувала її, а вийшло, що то моя думка. ;)

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Еге ж.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

О тепер ясно.:D :D :D

7. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

Коли окультист хоче припинити заняття магією, тоді духи потроюють свою лютість і затоплюють його морем різних нещасть з тим, щоб налякати і примусити повернутися до себе. Коли починають знову займатись магією - стан покращується.Так натягуючи і відпускаючи віжки, вони поступово поневолюють окультиста і врешті-решт гублять його. Диявол є ворогом людини в будь-якому випадку.Це все є в творах отців Церкви, які мали великий досвід духовного життя.

• Подобається Подобається x 5
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дуже добре сказано. І в даному випадку темні сили мають владу над пацієнтом, бо ще перед тим сам пацієнт добровільно віддався в руки сатані.

9. Оля

Оля Старожилка форуму

Чиста правда! Покаяння для таких людей - найважче. Нераз чула свідчення. Але можливе.

Ой, Миху, та яка вона відьма? :) То дитина ще молода. От подумала в такий спосіб себе знайти. Християнство - то таке, що всі наслідують, а вона вирішила бути оригінальною. Я заходила трохи на той її форум, читала. Цікаво було знати, що ж то за люди такі. А то діти недосвідчені, що змісту життя шукають. Там ще Джута такий є, що колись на іншому львівському форумі себе сатаністом пропагував, християн на суперечки провокував. Не знаю, чиїх батьків вони діти, але нема кому добре їм всипати березової каші, щоб вся дурість з голови повилітала. :cool:

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

О ця манія бути оригінальним, молодЕча необізнаність, в голові вітерець, а енергії надлишок. Стільки патиків можна наламати. Головне себе виділити з поміж усіх, а розуму - на копійку... Біда, коли молодіж кинута на призволяще...

11. Forpost

Forpost Стоїк

Авжеж ,як на мою скромну думку не фільолога

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та воно так і так вірно, мова багата...

• Подобається Подобається x 1
  13. Majesty

Majesty Member

Все велике починається з малого :) Крмі того 6 років досвіду це чимало, погодьтесь :)
    1.А як ви думаєте, чи може бог створити камінь, який не зможе підняти?
    2. чому бог не сотворив людей рівними собі?

П.С. Обожнюю богословські суперечки:)))

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Безперечно може, це випливає з теорії граничності безмежностей, адже кожному школярику відомо, що відношення границі безмежності - до границі безмежності є не безмежмежність, а одиниця.
    Іншими словами:

Lim 8= Lim8/lim8=1.

1. Тут границя безмежності такої, що прямує до безмежності.

2. "8" має бути "лежачим", що означає безмежність.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це Ви людей питаєте?

16. andi

andi Well-Known Member

Такий камінь є...
    Це вільна воля людини....

17. Majesty

Majesty Member

Як швидко ви піддаєтесь на провокації. Любо-мило глянути:)
    Граничність суперечить безмежності. А математика - це ще не цілий світ :)) яКЩО БОГ МОжЕ СТВОРИТИ ТАКИЙ КАМІНЬ, ОТОжЕ, ВІН НЕ ЗМОжЕ ЙОГО ПІДНЯТИ. Це вже суперечить його всемогутності.

А щодо вільн волі людини, то бог її поставив у цікаві рамки: або ти мене любиш, або мучишся цілу вічність. Це щось типу гвалтівника, який каже: або ти погоджуєшся на секс, або я тебе буду катувати і вб"ю. :haha:
    ой, не можу, ой , весело :):D

18. andi

andi Well-Known Member

Невже ви думаєте, що "приколу" з каменем ми не знаємо :D
    те питання - чистої води агностицизм. Питання, на яке неможливо відповісти, так би мовити... Ви вважаєте, що людина спроможна своїми думками і знаннями описати, сформулювати чи пояснити сферу Бога? :)

і до чого тут провокації?
    радше ми піддалися на запитання, на які ви мали відповіді! ;)
    дайте ж відповідь на наші запитання, без завчених фраз і відповідей.
    до тих, що вже звучали, додам таке: Як ви розумієте Любов,
    і чи вірите, що Бог- Любов?
    щодо ваших слів...
    якщо вам Бога непотрібно (і ви в цьому впевнені на 100 :wacko:, то від чого ви будете мучитись вічно? отримаєте те, що ви обрали. Існування без Бога...
    напевно і шкодувати не будете...
    а Бог нікого не збирається мучити!!! :)

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та яка там провокація. Я цей анекдот про камінь багато раз чув. Але моя відповідь і математично обгрунтована і оригінальна, нє?

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Знаєте, не дуже весело. От Ви - відьма. Ніхто Вам того не забороняє. Ви вибрали таке життя. Спробуйте відмовитись від Вашої практики. І Ви побачите, що це не так легко. Тобто у Вас вибору менше, хоча він ще є. Але сьогодні Ви є невільна людина, бо Ви є рабом нечистої сили, а вона, ця нечиста сила, не дає Вам вибору. Тобто Ваша веселість є сумна, бо хіба можна веселитися від того, що є невільником?

а де твій аватар? :)