Магія, окультизм...

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Majesty, 27 бер 2007.

1. Majesty

Majesty Member

Відповідь: Магія, окультизм...

Ольго, ну, добре, дістали ви мене. Краще я буду сатаністкою, ніж такою християнкою як ви.
    Ave Satana! Крім того, запам"ятайте собі: Бог набагато милостивіший, ніж ви! оце і все, що я хотіла сказати.
    Про допомогу, я звісно не просила. Просто ви міряєте не тим, якою людина є насправді в житті, а штучними рамками істиності. І розпусний священник дибіл для вас кращий, ніж хороший язичник, тільки тому, що язичник думає не так, як ви.

KabMiner Ну, ви і йолоп (це щодо євреїв)! Що вам сказати? Обгрунтуйте, якщо можете. Але ви кинете пару пафосних цитат і нічого толкового не скажете, отож краще мовчіть і не пишіть нічого.

А щодо форуму, то він існує литшень 10днів. Зробіть щось краще, якщо подужаєте.

2. Полковник

Полковник миється в бані

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Взагалі-то, я думав що ми про відьом і магів говоримо, а виявилося, що про іудаїстів.

4. Forpost

Forpost Стоїк

А місце то зайняте....http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=21778 І вже в "БАНІ"

5. Forpost

Forpost Стоїк

заклики переходити на інші форуми.http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=69 І Вам туда дорога недалека

6. Forpost

Forpost Стоїк

Пане
    MARTINI кандидат №1Majesty

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Після того, що написала Маєсті, нема змісту з цією особою дискутувати.
    Єдине, що можна сказати, так це, як легко і просто перейти від язичника-відьми до прославляння сатани. Бідна душа, направду....
    Я знаю приклади, коли людина бувши алкоголіком, кидала пиятику, я знаю, є випадки, коли людина, бувши злодієм - наверталася, та що там казати? Є люди, які здійснили вбивство, але каялися і наверталися, але я ніколи не чув, щоб відьми наверталися, а Ви чули?

• Подобається Подобається x 2
  8. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

А нащо?
    Я оце думаю, що якщо Бог не знищив Сатану, то чому людина вважає, що вона більш справедлива?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вся біда людини, що вона думає, що ніби щось може.

• Подобається Подобається x 2
  10. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

"Язичництво виникло задовго до християнства і християнство - це фактично плагіат. Принаймі церемонії, обряди, символіка, літургія та ін." Християни ніколи не приховували і не соромились загальних рис вираження своєї віри і віри язичників. Якщо знаходилось щось спільне у вірі християн і язичників, богослови говорили – ось доказ того, що Христос воістину бажаний всіми народами. Божественне провидіння готувало всі народи до приходу християнства, і тому зерна християнських ідей були посіяні завчасно в різних культурах.

• Подобається Подобається x 1
  11. Forpost

Forpost Стоїк

Посиланнячко на тект Біблії якщо не важко

12. Forpost

Forpost Стоїк

То які ж то християни, то язичники які до сьогодні поклоняються своїм ідолам

13. Forpost

Forpost Стоїк

Поїменно якщо можна ,і кому тре вірити Вашим богословам чи слову Бога?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

А якщо Бог говорить через богослова, то кому тре вірити?:o

15. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

"И потрясу все народы, и придет Желаемый всеми народами, и наполню дом сей славою, говорит Господь Саваоф" (Аг. 2,7).Не впевнений, що це є в єговістському перекладі "Нового світу" . Шреку, мені чомусь здається, що під терміном „слово Бога” ви розумієте інтерпретацію Біблії, почерпнуту із „Сторожової Вежі”. Я спираюсь на думку прот. С.Булгакова (Икона и иконопочитание)

16. Forpost

Forpost Стоїк

а я на Священное Писание =опыт переложения на русский язык еврейских писаний русского архимандрита Макария.Взят из журнала Православное Обозрение за 1860-1867гг.Псалтырь =русского протоирея Г.П.Павского. Напечатан в Санкт-Петербурге в 1822 году. Греческие писиния перепечатано с Синоидального издания. Впервые напечатанного в 1863 году.

17. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

А що обгрунтовувати? :confused:
    Бачу, що ваші екстрасенсорні здібності досягли нечуваних висот- навіть знаєте, що я напишу :D

Ну, можливо щось з нього і вийде (це я про форум).

• Подобається Подобається x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

А от прочитав сьогодні наступне:

Іслам не відкидає магію, а навпаки, говорить, що це частина науки про Бога! Цікаво, це правда? Хто в нас спеціаліст по ісламу.

19. Forpost

Forpost Стоїк

SerhijS

20. Majesty

Majesty Member

Так, так, так! Я знову тут:) А ви вже, мабуть, розслабились. Так от, пишаючись тим, що я не янгол і не біс, а протсо відьма, хочу вам авторитетно заявити: життя, яким ви живете - нудне і догматичне. На щастя на сьогодні усім інквізиторам руки давно зв"язали, а наше мистецтво цвіте під прикриттям, яке для нього створюють численні шарлатани. Отож зараз нікого вже не дивують мої дивні амулети на шиї. Багато хто вважає їх "стильними і класними".
    Як бачите, ваш консерватизм преречений на повільну загибель,яка може подарувати людям моєї ідеї лише насолоду спостерігати ваше безсиле згасання...
    Як вам така ідея? ;)

а де твій аватар? :)