Магія, окультизм...

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Majesty, 27 бер 2007.

1. Viktoria Jichova

Viktoria Jichova Well-Known Member

Відповідь: Магія, окультизм...

Перечитайте, будь ласка, гілку ще раз від початку, якщо не полінуєтеся. І подумайте і подивіться - у що вона перетворилася?:confused: У чергове полювання на відьом..:sad:

2. Forpost

Forpost Стоїк

Відверніться від Диявола,і втече від вас...можете запропонувати інший спосіб боротьби з такою потужною духовною особою, яка панує над Землею в теперішній час?

3. Viktoria Jichova

Дещо з правил нашого форуму:

2.4 Теми, спілкування в котрих переходить в особисті образи, будуть закриті.
    2.5 Заборонено створення тем, котрі розпалюють міжнаціональну, расову чи міжрелігійну ворожнечу або будь-яким чином порушують законодавство України.

4. Forpost

Forpost Стоїк

Я пів форуму в памяті тримаю,навіщо перечитувати?

5. Viktoria Jichova

Це суто Ваше бачення Шреку, на яке, звісно, маєте своє гарантоване право.:) От буддисти, наприклад, не є так переконані, що Диявол панує над Землею. І що тоді?;)

6. Viktoria Jichova

Ми почали оффтопити.;)
    Це звертання для того, щоб трішки подивитися на себе збоку і теж було для інших учасників форуму, котрий, здається, не був заснований як релігійний.;)

7. Forpost

Forpost Стоїк

Та хоч на Голгофу.... Викривав викриваю і буду викривати злочинну сутність Диявола
    Відколи викривання злочинів Диявола заборонене законодавством моєї країни?????????

• Подобається Подобається x 1
  8. Viktoria Jichova

А де там, у тому законодавстві дослівно написано про Диявола, Шреку?:confused: :eek:
    У мене все більше з´являється бажання вже сюди ніколи не заходити, на цей форум, оскільки замість взаємопорозуміння тут останнім часом хтось лише намагається тиснути на особистість, душу іншої людини.
    Majesty теж має право висказати свою думку і своє бачення, Шреку.

Звертання до всіх: прошу, не доводьте форум лише до релігійних суперечок. Бо, якщо вже так хочеться висказувати свої християнскі переконання, то треба, мабуть створити для цього відповідний форум, де було б у назві введено, що він суто християнський..

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну їй бо, Новий Шреку!!!! Посиланнячко і посиланнячко, Ви шо, в армії служили?:o :D :o

Виділис-те фільм Жанна ДАрк, де в ролі Мілла Йововіч? Там всьо сказано.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

І де Ви то побачили? По-моєму ніхто ні на кого не нападав.

11. Оля

Оля Старожилка форуму

Мені здається, що ніхто й не сварився, поки Ви не прийшли і не почали це тут робити. :sad:

12. Оля

Оля Старожилка форуму

А мені видається,що декому дуже хочеться щоб і напади і сварки на форумі були. :sad: Як нема бучі, то треба її зробити! :cool: Вони вже так зжилися зі сварками на цьому форумі, що будь-яка дискусія (яка не завжди означає, щоб підтакувати тому, з ким не згоден) трактується, як сварки, напади.
    Ми вже тут, як в деяких "демократичних" країнах, скоро не зможемо висказати свою думку, як громадянина і як християнина. Хоча Україна - країна, яка, хоч і дає волю всім віроісповідуванням, а таки в школи запрошує християнський священників. І ще зверніть увагу, що хто ж так нам врізає ті права? Самі ж ті, хто себе християнами іменують,.. :sad:

• Подобається Подобається x 2
  13. Ольга

Ольга Well-Known Member

Вікторіє, а Ви заходили на той форум, який запропонував автор цієї гілки?????

14. Viktoria Jichova

Ніхто нікому ніяких прав не врізає. Про врізання прав говорять якраз ті, що би були дуже раді їх обітнути іншим. Яка "християнська" помстихтивість! Думки їм ніхто не дає висказати! Подивіться на них - та тут тими думками аж пестріє на форумі! Про яку таку "дискримінацію" йде мова?

15. Оля

Оля Старожилка форуму

Я говорила не про адміністрацію, а про Вас саме. :sad: Адміністрація якраз бачить, що бесіда йде своїм руслом, ніхто нікого не ображає, а просто кожен щось комусь доказує. І ніхто не винен, що на форумі більшість християн і пару язичників, яких ніхто не принижує, а просто кожен хоче донести свою думку до такої людини, яка рекламує тут своє світобачення. Не знаю тільки чому нараз вискакуєте звідкись Ви і починаєте тут волати про сварки. Ви в них, мабуть, дуже зацікавлені? :cool:

16. Viktoria Jichova

Ну так ось я і вискочила з-за кущів і зpобила "Гав!":eek: - і всі так і перелякалися.:D
    Ну, а щодо "спокійного русла" - то чому після нищівного масового "бомбардування" вже сюди Majesty не з´являється і нічого сюди не дописує? Справді, "спокійне русло", точніше, пресохле русло..

17. Оля

Оля Старожилка форуму

А Ви самі добре подумайте, чому? Розмовляли всі, розмовляли, з"явилася Вікторія, "позатикала" всім роти, не дивлячись на вік і досвід дописувачів,поназивала всіх фанатиками, ще й купу цитат понаходила для того - всі і затихли...:sad:

18. Viktoria Jichova

Де? Коли? Кого? Які фанатики?:eek: Це Ви маєте на увазі мій підпис внизу? Так, я справді не люблю фанатизму, а що тут такого?;)

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та мало чого. Не хоче, тому і не дописує. Хіба таких мало?

20. Ольга

Ольга Well-Known Member

Ви ще не бачили певне справжніх фанатиків ;)

Якось Ви з презирством це сказали... невже це у Вас є?

а де твій аватар? :)