Магія, окультизм...

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Majesty, 27 бер 2007.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Як називається ваша конфесія?

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Смієтеся? Та хоть пальці в одвірки - не скаже.:)))

3. Levko

Levko Well-Known Member

Християнство...:)

Я просто здивувася тому наскільки диявол не оригінальний.
    Той випадок що ви навели де з вселившися в бідну людину божество гнало її по горах, є давно описаний в Писанні:
    Лук.8:29
    Бо звелів Він нечистому духові
    вийти з людини. Довгий час він хапав був
    його, і в'язали його ланцюгами й
    кайданами, і стерегли його, але він
    розривав ланцюги, і демон гнав по пустині
    його.

• Подобається Подобається x 1
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви хочете охрестити тибетців?

5. Levko

Levko Well-Known Member

Усі потребують спасіння. В тому числі і тібетці...:)

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви правда так вважаєте? На повному серйозі?

7. Levko

Levko Well-Known Member

на повному серйозі...

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Важкий випадок значить, безпроглядне середньовіччя.

• Подобається Подобається x 1
  9. Levko

Levko Well-Known Member

:)
    проглядна реальність...:)

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це настільки примітивний і обмежений світогляд, шо навіть нема про шо говорити з його власником. Левко спасся, а три мільярди людей сидять плачуть шо не спаслися. lol. Дехто з них навіть ні слухом ні духом не чув про християнство. Левку, пора вишкрябуватись зі своєї шкаралупки.

11. Forpost

Forpost Стоїк

вуйцю не три ,а сім,три було ще в 20-ому столітті на Землі,а щодо тих хто не спасуться не уточняється але "буде їх як гною,і наїсться птаство"

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А, всі поголовно не спасуться? Ти може не в'їхав в тему розмови?

13. Forpost

Forpost Стоїк

Я в темі 23 роки,а щодо поголовно, то до традиційних християн.

14. Oxid

Oxid Well-Known Member

Темна вода во облацех :haha:

Ще одні ряджені харизмати. По-моєму, переодягання харизматів в священничі одежі стає популярним...:)

http://vk.com/album-965187_98332142

Левку, проясніть сенс того перевдягання, часом не окультизм?

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Християн 2,3 млрд, всього людей 7, значить 4,7 - кирдик.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

І вода в басейні не хлорована?

17. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Миху, а ви мене все більше і більше дивуєте. Кого ви підтримуєте? Бусурмана-безбожника? З яким ви насміхаєтесь над християнином?
    Мене, наприклад, не цікавить до якої деномінації належить Левко. Мене цікавить чи він є християнином. А він є ним, бо вірить в слова Євангелія і в Ісуса Христа. Чого, на жаль, не можу сказати про вас. Можете далі насміхатися над християнами з безбожником Джеко. Колись воздасться...

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:haha::haha::haha: Це говорить ще один "освічений" європеєць... Якого в Льондоні щодня оточує мільйон "безбожників-бусурманів". Дикун середньовічний. Конфесійна нетерпимість - це до пари расизму, сексизму, гомофобії і т.д. Чисто азіопська риса.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Педро, якщо людина скриває свою деномінацію, то це означає, що є на то причини. Значить людина не є з відкритим серцем, вона хоче приховати щось. Людина, що ходить у світлі не буде скривати нічого, а хто ходить в темряві - завжди має що приховати. Ісуса питали хто Він, питали й Івана-Хрестителя, але навіть вони не темнили. Левко не є з відкритим серцем до співрозмовника і тому нещирий. А чи Дзеко безбожник - залишимо це Богові.

20. Levko

Levko Well-Known Member

То ви проясніть сенс того перевдягання?

Бачите як смішно зі сторони, коли люди натягуть на себе всякий дивний одяг, щоб виглядати перед іншими якимись особливими, духовнішими...
    А в церкві уже багато століть ходять в таких дивакуватих шатах і нічого...:) Люди так звикли, що навіть уже не помічають...
    На початках християнства такого не було... Людям не треба було якось перевдягатися, щоб виділятися. Вони й так виділялися своїми ділами, котрі робили в Ім"я Ісуса- проповідували Євангеліє, зціляли, виганяли демонів, творили різні чуда...

а де твій аватар? :)