Магія, окультизм...

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Majesty, 27 бер 2007.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Добре написано, але от Ліля Романова випише вам за слово "кохання", відповідаю своєю бородою.

• Подобається Подобається x 3
  2. Levko

Levko Well-Known Member

А чому випише?:):)))
    Ніби, не погане слово?:):):)

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

має бути "любов", бо "кохання" - то шо єнше.

• Подобається Подобається x 2
  4. Окультист

Окультист Well-Known Member

По - перше, скажіть де Ви побачили, що хоч якимось словом я згадую праці сатаністів, таких праць взагалі не існує в природі:) Є писанина Лавея і його екзальтованих послідовників, але це не праці, які варті уваги - це писанина, таке можете написати Ви чи я, там нема аналізу, а є поклоніння "его" людини, творення з матерії Бога. Чому люди так просто ставлять клеймо "сатаніст" на те, чого не читали і що читати, очевидно, не хочуть, зрештою, для мене під поняття сатаністів підпадають закомплексовані люди, які своєю приналежністю до цього руху намагаються підкреслити власну силу і винятковість, яких у них нема. Сатаніст - Антон Лавей, сатаністи - його послідовники, є ще диявлопоклонники і некроманти, але це вже справа психіатрів, особливо дияволопоклонники, некроманти - це бажання за засобом примітивних ритуалів, які інколи є дієвими покращити собі життя. Таємні знання мають набагато більший вплив на історію, ніж ви думаєте і це не про змову:), масонські символи є на Великій печатці США, де спочатку взагалі був Фенікс - символ відродження, а не орел, як тепер, та і нші приклади. А поширення ці вчення не набули через небажання людей пізнавати щось нове, через небажання брати відповідальність на себе (адже найлегше бути, як усі і розділяти цю відповаідальність з усіма, "роблю так, бо так роблять всі") і через те, що Церква нищила носіїв цього знання і заганяла їх в підпілля, але цим цікавляться значно більше людей, ніж Ви можете собі уявити. Це просто не афішують. Як написала свого часу мені одна людина - традиційних філософів суспільство вважало ледарями і неробами, а що вже говорити про нетрадиційні напрямки. Та і цігрупи були закритими і оберігали свіої знання у таємниці, яку профани могли використати для власної наживи. Візьмемо банальний приклад - роками шукали філософський камінь, щоб робити золото, але ніхто не хотів шукати знання, які розумілися під цією алегорією. Всі ці групи не претендують на знання істини, на це претендує лише Церква:) Звичайно, є у них і свої мінуси, але для цього Бог і дав нам розум, щоб ми мислили і аналізували.

• Подобається Подобається x 1
  5. консультант

консультант Дуже важлива персона

Було б добре, щоб не писати, що церква нищила носіїв якось вчення, а церковнослужителі, тому що ті, яких знищили священники могли бути членами Церкви, її тілом. Християнська віра, як релігія в цілому, нікому ще не зашкодила. а навпаки розвиває та духовно вдосконалює людину. Шкоду приносять ті, які по-своєму трактуючи, підтасовують філософсько-релігійні поняття під свої погляди і в своїх, іноді навіть корисливих інтересах.

6. mavka

mavka Well-Known Member

не назвала б цей приклад банальним. це дуже цікава тема, насправді.

7. Arhimed

Arhimed New Member

Ну знаєте, якось мені в руки потрапила книжка "Оккультизм и магия", в розділі любовні зілля був такий рецепт: "Возьмите костный мозг из левой лапы волка, 2 драхмы (якоїсь там трави) собранной ночью в полнолуние .............. сделайте из нее помаду и обмажьте ею шею своей избранницы.... "
    Я як уявив собі таке.... мені гидко стало!!!

8. франц-йосип

франц-йосип Well-Known Member

Самі по собі -навряд,може їх носії.Тоді якщо можна -приклади як носії "таємних"знань вплинули на історичний процес? Революція в Росії? Світові війни?Холокост,голодомор,ісламський тероризм?Яку переслідують мету?Чиї репрезентують інтереси? Якою буде відповідь на ці питання?без двозначностей і натяків.
    Масонськи знаки на печатці штатів,та й на доларі-улюблена тема багатьох"дослідників" ну і що це означає?Є купа масонської символіки на львівських будинках,на пам"ятнику Володимиру у Києві,що далі?
    Якщо доля людства знаходиться у цих втаємничених персонажів,то виникає питання:що залежить від БОГА?
    Я переконаний в тому ,що більшість-завжди неправа,отже Ісус і закликав не ходити широкими шляхами,але ж там є певна мета ,а яка мета в уокремлених,обособлених груп людей в яких знання є самоціллю?

9. Фесько

Фесько Well-Known Member

А я ще знаю колдовство викликання розлючіння. Візьміть гусине тухле яйце і киньте у того, кого хочете розлютити (не діє на політиків і депутатів у них імунітет до цього) і кидаєте в нього. У польоті яйця треба вигукнути заклінаніє голосно, що б було чути і йому: "Москальська гніда, люби Україну, або забирайся геть!" Діє 100%. Тепер-то ви мені вірити? Тепер ви бачите який я крутий чарівник?? 8)

Тепер я можу себе вважати чаклуном, окультистом і магом.
    Ось так :) Пійду почну писати книгу по магії і заклинанням.

Останнє редагування: 31 січ 2009
    • Подобається Подобається x 3
  10. консультант

Фесько, не колдуйте, бо введуть податок на утримання гусей.:)

11. sselev

sselev Well-Known Member

Є бабки по селах які різними способами (виливання воску, викочування яйцем, випалювання свічкою) знімають те, що на людей пороблено. Як правило звертаються через молитву до Бога з проханням зцілити людину. Чому допомогу людині треба вважати гріхом?
    Чому людина має страждати, замість того щоб насолоджуватись життям?

Пороблено може бути з різних причин: заздрість, необхідність усунути конкурента чи просто "підсолити".

12. sselev

sselev Well-Known Member

Чув думку, що депутати мають імунітет завдяки чорній магії.

13. франц-йосип

І дійсно?а чому?А ви не знаєте першопричину страждань?
    А стосовно бабок і ворожей-то тут я думаю висловлюється християнське ставлення до ворожби-однозначно негативне(Біблія так пише і ніц правдивий християнин не буде заперечувати Слову Бога)Хоча ворожба заборонена і в юдаїзмі і в ісламі.Тобто-це справа поганська і діючи сили там явно не божественні,але це не означає,що вони не ефективні,а от подальших наслідків тих"чудес"ми зазвичай не бачимо і не знаємо.

14. Чупага

Чупага Well-Known Member

З освіченим жідом на цю тему говорили біблійні ворожки не ярморочние цінанкі минулого століття , були дуже небезпечні (типу некромантіі або Вуду).
    Ворожея від слов'янського дієслова вражiтi-вбивати.

Останнє редагування: 7 лют 2009
  15. sselev

sselev Well-Known Member

І яка ж це першопричина?

16. франц-йосип

Так Біблію почитайте ,вся книга про Ісуса Христа,про Гріх і причину страждань,а також спосіб виправлення .
    Я можу тільки з християнських позицій пояснити першопричину страждань-Гріх.
    Звісно є безліч інших пояснень.

17. sselev

sselev Well-Known Member

А що скажете, якщо трапиться наприклад така ситуація.
    Маленьку дитину похрестили, відповідно змили гріхи, а хтось потім подивився на неї і зглазить, ну не сподобалась посмішка йому чи те, що дитина голосно плакала.
    Питання - де і як дитина встигла згрішити?

18. Levko

Levko Well-Known Member

Христос сказав, що маленькі діти уже мають Царство Небесне, тобто є святими і безгрішними- їм не потрібне змивання гріхів хрещенням.
    Але так як повну владу над ними мають їхні батьки, то вроки, чи прокльони свого нащадка є випробуванням саме для батьків цієї маленької дитинки, котрі мають владу в Ісусі Христі над тим щоб захистити свою дитинку від всякої нечисті.

19. консультант

Правильно роблять.
    Проблема може бути лише в тому, що коли з людини зняти порчу /пороблення/, людина не захоче працювати над собою, і там де був один може прийти семеро. Так що іноді така миттєва допомога може ще більше ускладнити ситуацію на майбутнє. Тому після зняття порчі людина повинна працювати над собою, на що їй зобов"язаний наголосити цілитель. Самий надійний захист - особиста духовність людини.
    Людину можна знищити за лічені хвилини. Все залежить від енергетики того, хто намагається це зробити і духовності того, хто має стати майбутньою жертвою.
    Думаю, що не всі, лише одиниці, які мають про це поняття або щось відчувають не те.
    Залежно, як читати Біблію. Можна читати і бачити тільки те. що хочеш бачити. а можна читати та аналізувати з нейтральної позиції. Стосовно ворожбитів та шептунів різних - так, але не слід забувати про дари від Святого Духа та молитву праведного.
    Згідно позиції церкви, якщо комусь допомагає священник - це від Бога, хоч може він і злодій, чи навіть збоченець, а якщо це робить звичайна але праведна людина - це від лихого. Значить комусь просто вигідна така теорія. А стосовно подальших наслідків, то варто подумати про лікування в дипломованого лікаря, чи можливі негативні наслідки від його втручання? Найкраще для священника, чи людина вмерла після його молитви, чи вижила, все рівно він діє від Бога - безпрограшний варіант.
    Такий гріх для дитини нереальний. Реальний лише вплив сторонніх сил через іншу людину.

20. франц-йосип

Нажаль,це невірне розуміння хрещення.Тут вже була тема про сліпого від народження і яка його вина ,чи провина батьків.
    Гріховність притаманна кожній людині,від Адама.
    А що до "пороблено" то от Як пташка літає, як ластівка лине, так невинне прокляття не сповниться. Прит.26.2.

а де твій аватар? :)