Він мені не сказав, що він Хісп, він лишень ставив мені від'ємну карму. ---------- Додано в 14:13 ---------- Попередній допис був написаний в 14:10 ---------- Так якщо тих коментарів ніхто не зможе побачити, і до того ніхто не зможе добратися, крім зацікавлених осіб - хто той коментар відправив, і хто той коментар отримав, тоді який сенс?
Человек имеет право тебе поставить хоть тысячу минусов, это к мафии никак не относится, поэтому смысла разбирать ваши личные отношения здесь неуместно. ---------- Додано в 14:37 ---------- Попередній допис був написаний в 14:35 ---------- А ты из нее не понял, к чему он ее ставит??? Человек просто так тебе пишет Ха Ха Ха Ху Хо Хэ? Ты считаешь Хиспа совсем идиотом?
ОГО сколько ) Ты не в ту сторону транслитерируешь Нужно с английского на украинский, а не наоборот. А это уже банальные правила произношения букв-звуков, а затем Это конвертируется в "буквенный эквивалент" другого языка. К сожалению слово "hisp" еще не вошло в словари, но ты можешь послушать как звучат схожие слова, напрмер: hispid hip Первый звук наиболее схож с русским "х", хотя это и не он. Да, и всегда к твоим услугам исходный вариант на латинице *Никаких обид у меня быть не может, как и целей коло-либо обидеть. Это просто забавно. Забавно было сначала. А теперь просто
Нифига нет! Я такого не говорил. Я только молча кивал головой на чью-то теорию об этом. И вообще. Я буду продолжать этот разговор только в присутствии своего адвоката! ---------- Додано в 02:22 ---------- Попередній допис був написаний в 02:14 ---------- З таким не до суду, а до лікарні треба. П.С. - Патлатус зануда ще та! Але й справді за що жовта? Я розумію мені, коли я нік Урдоми перекрутив. То дійсно було некрасиво і образливо. А він наче без образи перекурмішкав нік. Це ж Патлатус Унікумус Прємного Понімаус і Слішком о Сєбе Возомнєваус, Гєніус Срєді Бєстолкоус Рядовоус Форумлянус!
Народ, а чого ми колись відмовилися від карми в мафії? Може повернемо? Просто вбитим заборонити і все Sent from my MB865 using Tapatalk 2
Ігоре, ми карму в мафії заборонили, щоб мафи один одному не плюсували (якось так було). За кармою можна прослідкувати хто кому симпатизує. Палевно Знаю, самій часто хочеться плюсанути за дотепний допис, але так на краще..
То певно скоре наближення кінця світу, повний місяць і магнітні бурі так впливають - людям хочеться чужої крові
як??? ти не пам"ятаєш як ми з тобою за пляшкою Мартіні змовились проти всіх ображених, аскарбльонних і ущєрбних?