Ми якось пробували грати на дні народження кума, дорослі з дітьми. Так малі нас обіграли в пух і прах. Ми їм брешемо - вони січуть те одразу, а самі брешуть і не мигнуть. Донька взагалі - що маф, що лікар - тей самий вираз обличчя "я мати Тереза". Боюся, вживу я буду набагато слабшим гравцем, ніж буковками по екрану. А найгірше, що мій ноут без камери і мікрофона. Треба за чоловіків попроситися, але зазвичай він сам вечорами за ним працює. Хіба що у вихідні?
Мабуть, я лише у ці вихідні зможу, а потім 2 вихідних мене не буде (тоді маю надію зіграємо вживу у Львові ) На тижні після роботи хіба що, але то тяжко..
Я теж за вихідни! Та і взагалі ви можете ж ноутами помінятись, якщо йому теж потрібен інет тощо. Я думаю так само можна сказати про більшість з нас! Я теж маю малий досвід ігор у реалі! Хіба що в преф люблю грати, а там треба теж вмити блефовати! ---------- Додано в 16:58 ---------- Попередній допис був написаний в 16:57 ---------- А я от не зіграю ніяк з вами
Та, я давно хочу заглянути у ваші мафські очі! Персі, готова будувати з себе янгола? Єдине за шо хвилююсь, так чи смогу я нормально на слух спріймати українську мову... Все ж говорите ви дуже швидко, та і слів якихсь можу не знати!
Йой, ми ж вже балакали, було гарно Не маєш чого переживати! Скажеш зразу "я - маф", тебе повішають і проблем з мовою не буде!!
Так я поки розумію бажають грати: -Erebus- MARTINI nirvanka Twister LuBimaya, Templar, Персі - з вами незрозуміло?.. ---------- Додано в 17:30 ---------- Попередній допис був написаний в 17:28 ---------- + хто ведучий?
Нашо мені будувати, я і так янгол. )) Але наразі я пас, сильно змучена після останньої гри на Трівіумі. Поки беру перерву від мафій.
Я то маю, але вже не пам'ятаю, коли користувалась (камерою, зокрема, бо звоню то часто по скайпі в принципі), так шо тре буде ше перевірити її функціональність Залежно, коли ви надумаєте, в неділю я точно не можу, бо йду на ДР. На рахунок суботи поки не знаю.
А! Яка класна ідейка! Супер! Обов"язково так з вами заграю, але протягом двох тижнів на вихідних не можу Їхатиму додому, цих вихідних маю йти на весілля, а на наступних у бабусі ювілей.
Я, не розумію як то в онлайні грати,.. Де ведучий пише "Місто засинає, просинається мафія" як писати цивілам свою думку про те хто маф ітд..
Про форум це зараз пояснимо, не питання. Не складно. Зараз напишу пост. Ви мені краще скажіть, як в скайпі це робити?
Всі грають через конференцію ніби у реалі. А ведучий пише всім через приватний чат і результати і приймає нічні дії. Голосування словами у кінці дня, як в реалі. Все це можна розробити і самим, бо люди тут всі вумні і досвідчені!
Але ж в камеру усім буде видно, що я щось друкую!?! ---------- Додано в 19:40 ---------- Попередній допис був написаний в 19:39 ---------- У реалі-то гравці заплющують очі, а мафи спілкуються мигами і жестами тільки. ---------- Додано в 19:41 ---------- Попередній допис був написаний в 19:40 ---------- А у скайпі як будуть очі заплющувати?