"Мафия" Партия №7

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Masini, 26 вер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. hunter

hunter мандрівник

є пропозиція повісити сьогодні одного з неактивних, на цю роль найбільше підходить Ягуар!
    він не новачок і знає що його роль нікому не передасться і тим самим він може являтися мафом, що і скоріш за все є!
    нашо нам такий гравець, який не хоче прочитати тему?
    пропоную його кільнути!!!

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

Яка вибіркова пам'ять. :) Ти так само обурювався (ще й сильніше) і коли мирною БД був. :)
    Здається, інтуїція таки не бреше. :)

Про Ягуара подумаю. А чому не новенька? Який з неї толк? Така сама "активна", як і Ягуар.

3. hunter

hunter мандрівник

ще раз кажу
    тобто рольовик може ніколи не присилати своїх НД і йому нічього за то не буде!

---------- Додано в 18:29 ---------- Попередній допис був написаний в 18:27 ----------

вона любить спостерігати і не любить писати, це я знаю точно. І навряд чи вона є мафом, а навіть якщо і так - то загрози серйозної покищо не несе.

4. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

От в мене інколи виникає враження,що ви Настінко читати не вмієте..Я ж проагрументувала(на відміну від вас) чого я проти нього голосую. Ну по - перше до Еребуса в мене нелюбові нема - класний тіп(с),але маю велику підозру(бо його дописи я читала),що він є мафіозі.

Іра,я вже на попередніх сторінках писала - та не прив"язуйтесь ви до ролей нульового дня.То флуд!Я хоч цветіком - семіцвєтіком можу прикинутися - мені egal ким бути. А гумор хороший у мене завжди;):)))

То аби проти когось проголосувати? Аргументи чому саме Іспанка.

5. ovod

ovod Well-Known Member

по кількості допущених помилок мафи в порядку спадання:
    іспанка, хантер, нірванка, контраст

В ті грі де я був мафом, частина мафів підримували мирних, частина голосували проти мирних
    після того як проти них вже проголосував хтось з мирних
    на це попадає хантер, я звинувачував персі.

хантер чомусь мене не підозрює, при цьому логіка якась ніяка і стрибає в своєму голосуванні

тактика- захист мирних це Іспанка.
    серед них один маф має бути.

якщо маф нірванка, то тут є два мафи
    якщо ти себе мафом не вважаєш, ймовірність для тебе що інші мафи 4/11=36%

прочитавши дописи пише відповідь що буде читати.

як це так можна прочитати всі дописи, зробити висновок що маф персі і за хвилину поміняти свою думку?

захищає персі(якщо вона не маф) і підозрює іспанку - мафа

маф проти мафа, щоб мати алібі в разі повішання одного з них

п.с. всі міркування йдуть від схеми гри коли я був мафом

п.с2. таке уявленя,що мафів чоловік 6-7, бо багато те і роблять що допускать помилки.

тобто в загальному - іспанка, хантер, нірванка, контраст і замість хантера або нірванки може бути настінка.

а сет_юа і мартіні взагалі непонятно..

6. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Ну я в принципі не проти ідеї з ягуаром, але я бачу що складається ситуація коли ми нікого не повісимо, а вночі ще одного із нас пристрелять :sad: Тому я більше схильний змінити свій голос так щоб не вийшло нічиї. В даній конфігурації це або Іспанка або Персі. Хоча якщо ще буде хоч один голос проти Ягуара, то я готовий проти нього. Якщо мирний, то сам винен... Мутний тіп

7. Іспанка

Ну і які то такі помилки?Поясніть мені темній:)
    ІМХО,не варто відштовхуватися від якихось певних схем,адже кожна гра по - своєму неповторна.

8. Masini

Masini Well-Known Member

Если ролевик не походил - это его личные трудности. Комиссар не проверил игрока - ему же хуже. Маф не выстрелил - сам дурак. За что их штрафовать? А вот двойное неголосование штрафуется автокиллом. Все понятно?

9. Іспанка

Мартіні,можна детальніше?
    Скажем так,саме мафії вигідно мене повішати.Голос проти мене зменшує шанси мирних на премогу.Такшо думайте добре.
    наразі пішла мучити абітурієнта іспанською,буду пізніше.Сподіваюся,що переможе здоровий глузд мирних і вони добре подумають перед тим як голосувати.
    Я майже впевнена що мафи - Еребус і Хантер.Голосу не міняю.

10. MARTINI

Ну якщо ви під загрозою повішення не міняєте, то я тим більше не міняю ... Поки що.

11. Masini

Masini Well-Known Member

Ничьей не будет. При равенстве голосов висит первый набравший

• Подобається Подобається x 1
  12. ovod

ovod Well-Known Member

Ну і які то такі помилки?Поясніть мені темній

13. hunter

hunter мандрівник

отже, в нас ще є 40хв!
    пропоную проголосувати проти когось щоб набралось 5 голосів, чому - тому що мафи в кінці дня можуть прибрати мирного, щоб цього не було нам треба діяти і то чим поскорше, настоюю ще раз на Ягуарі - ну мутний тіп ж!
    є в когось кращі пропозиції???

14. JaguaR

JaguaR щасливий

Я шось не поняв, в якій частині вони не логічні?

Хантер, пора вчитися рахувати.
    А на першу частину во тобі відповідь:
    Ти всіх підозрюєш, в тебе мафів більше, ніж мирних виходить. Де логіка? Чи як то ти казав?

О, ше одного добавив у мафи, після того ягуара, а напочатку нірванку. Просто беліссімо, блін. (блін - то млинець по-українськи)

Бо візьмемо наприклад Іспанку: тре врахувати те, що вона в трьох попередніх іграх була мафом і тому зара ймовірність того різко знижується. Це як з монетою: Кількість ігор - це кількість підкидань, якщо ви підкинули монету три рази, і три з них випав герб, то на четвертий вельми ймовірно випаде решка, бо за законами ТІ за ті чотири рази має бути всього порівну. Ті закони сильно стягають ймовірність четвертого разу в бік решки. За такими ж принципами я граю третій раз. Два попередні я був мирним, що значить, шо зара я ймовірно маф. Але! ТУТА Є ГАЧКИ: ПО ПЕРШЕ, МАФІВ 1\3, ТОМУ ЦЕ ГРАЄ НА КОРИСТЬ ТОГО, ЙМОВІРНІСТЬ БУТИ МИРНИМ І В МЕНЕ І В ІСПАНКИ БІЛЬША, НІЖ ПРИ ПІДКИДАННІ МОНЕТИ. І ЩЕ ВАЖЛИВИЙ ФАКТ: ЦЯ ТЕОРІЯ ПРАЦЮЄ ДЛА СИСТЕМ З ВЕЛИКОЮ КІЛЬКІСТЮ ПОВТОРЕНЬ!!!! 4 - то не показник, тому такі припущення - ОЦІНОЧНІ! ХОЧА Я ЦЕ ВИКОРИСТОВУЮ.
    Тобто загалом всім вельми ймовірно, що іспанка мирна, а вам, що я маф, АЛЕ, внаслідок меж застосування теорії, Я МАФОМ НЕ Є!

Ну, блін, дайся вам обом з хантером така температура, як в мене, я би подивився, скільки ви би обоє написали.

Ну, та, давайте всі дружно повісим ягуара, як в першій грі планували. Тільки тепер, на відміну від першої, я вам ніхіба не буду казати, поперше, я ніц зара не можу провірити, а по друге ви як раз прогорите, то намайбутнє більше не будете відліхтаря вісити.

Добре, нас тепер ітак багато, більше, ніж 2\3 було, поки сашка не зняли вночі, нє. Тепер 2\3 , нахіба нам ягуар.
    Логіка жілєзна, Хантер.
    Дай мені повід, шоб проти тебе не голосувати, бо я шось не находжу.

15. ovod

ovod Well-Known Member

думаю тре послухати ягуара, давай дочитуй швидше...

вже дочитав :)

16. hunter

hunter мандрівник

хм, цікаво, Ягуар прокоментував тільки мої з Еребусом пости, а інших чому ні?

17. JaguaR

JaguaR щасливий

Хантер, та твої ж найцікавіші.

Чекаю.

18. MARTINI

Мене теж прокоментував :) Мене більше цікавить питання чого він так і не проголосував!

19. ovod

ovod Well-Known Member

які там результати попереднього голосування, може хтось зробив..

думаю якось переголосувати або проти хантера або проти іспанки

хто за кого?

20. Masini

Masini Well-Known Member

Предварительные итоги голосования:

Персі - 2 (Honda, ContRaSt)
    Іспанка - 2 (nirvanka, nastinka)
    set-ua - 1 (ovod)
    -Erebus- - (Іспанка)
    JaguaR - 1 (hunter)
    nastinka - 1 (-Erebus-)
    hunter - 1 (MARTINI)