"Мафия" Партия №7

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Masini, 26 вер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Теоретично мафіозі можуть бути і серед них! А твоїх "командах" тіко активні гравці!
    Ось лише це і виглядає чудно...

Нащо ось так одразу?
    Але я точно іще поміняю свій голос...

Чому?

2. hunter

hunter мандрівник

не теоретично, а так і є, якщо говорити з "ніким" то що з них витянеш? нічього.
    бачиш список:
    1. hunter - Ягуар
    2. Персі
    3. Іспанка - -Erebus-
    5. nirvanka - Іспанка
    6. MARTINI
    7. -Erebus- - Персі
    8. ovod - set-ua
    9. Honda
    10. set-ua
    11. nastinka
    12. JaguaR
    13. ContRaSt - Персі

тільки Овод проголосував проти неактивного, а ти наганяєш на мене, а на всіх інших чому ні? крім мене ще 4ро проголосувало проти активів і шо ми 5 мафи разом узяті чи як?

3. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Я лише натякаю, але проти не голосую!
    Тому що є більш підозріли люди! Наприклад чому промовчали Настінка і Ягуар?
    Вичікують, проти кого пойде більшість мирних, щоб після цього надати свої голоси?
    Але це зовсім не виключає, що Хантер, Ягуар і Настінка разом, а четвертий хтось з новаків...
    Я поміняю свій голос: винна Настінка!

4. Honda

Honda Well-Known Member

Я вже тут!
    Ну ви й понаписували... Скільки підозр і теорій! В голові все не вміщається ;)
    а не беру активну участь в обговоренні, бо нету норм. нема (з першого має бути все ок).
    Поки що мої висновки такі: вважаю, що Нірванку підставили, Персі і Іспанка писали двобічні дописи, Еребус теж писав шось не то, Овод і Хантер стараються перевести стрілки.
    Тому Винна Персі.

5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Еребус, ну а чого Настінька? Щось ти підозріло мечешся то туди, то сюди.

Я проголосую наразі проти Хантера, хоча поки що вагаюся між ним, Нірванкою та Ягуаром. Ще почитаємо аргументів, бо схоже тут всі між рядками бачать значно більше ніж я :) Чого Хантер? Бо у мене враження, що всі його теорії висмоктані з пальця і насправді це лише окозамилювання. В каламутній воді легше мафам сховатися.

6. hunter

hunter мандрівник

мда...
    так підозрілі три останні пости - з різніми голосами, невже три мафка?)

7. Персі

Персі La mafia è immortale!

Якщо кожен з гравців напише, "я просто думаю, шо то Настінка (наприклад)" - куди ми прийдемо з такою грою?
    Ну і? Я ще маю якось свою інтуїцію пояснювати? Знову скажуть, що я багато говорю, значить - я мафіоза. )) Так, на інтуїції справді - Мартіні, але постами в темі викликали підозри інші персонажі. Тож Мартіні поки лишу в спокої. ))
    Нірванка, Іспанку я б теж запідозрила, бо вона в кожній своїй грі, будучи мафом, намагалась прикривати своїх, якщо підозри падали... Так було, коли Настінку запідозрювали, коли - тебе. Але тут є одне "але". Іспанка поки висловилась на захист тільки мене (що логічно для кожної нормальної людини, бо звинувачення в мою адресу не витримують жодної критики). А я то точно знаю, що я не мафіоза. Тож наразі думаю, що Іспанка - мирна.

---------- Додано в 15:36 ---------- Попередній допис був написаний в 15:34 ----------

:haha::haha: Кожен робив щось не те, але винна Персі. ))
    Хонда і нова дівчинка. Напевно, проголосую проти когось з них.

8. MARTINI

як скромно :)
    от хто би говорив про підозрілість :)

9. Персі

Нормально. :)
    Всі звинувачення в мою адресу зводяться до:
    1)нашо вставила зелений смайлик
    2)нашо так багато пишеш

10. nastinka

nastinka відсутня

невже ви маф??? я ж кажу, що я на канікулах!)
    я голосую проти Персі.

11. Персі

Останній раз я граю, більше не буду.
    Мафіозі сидять тихенько і вилазять тільки, щоб вигідно кинути на когось тінь. А ризикнути і нормально зіграти слабо? А мирні барани голосують проти того, хто хоч щось намагається робити.
    Винна - ContRaSt
    Арівідерчі

12. nastinka

nastinka відсутня

ну якшо ви буду мафом..все, я більше бавитись так не буду. переголосовую!
    винна Іспанка

13. MARTINI

1. hunter - Ягуар
    2. Персі - ContRaSt
    3. Іспанка - -Erebus-
    5. nirvanka - Іспанка
    6. MARTINI - Хантер
    7. -Erebus- - Настінька
    8. ovod - set-ua
    9. Honda - Персі
    10. set-ua
    11. nastinka - Іспанка
    12. JaguaR
    13. ContRaSt - Персі

Поправте, якшо когось неправильно записав!

14. Персі

Настінка, я тебе щось в упор не розберу. Ти мафіоза, чи що? Я ж нормально пояснила, чому Іспанка поки випадає з під підозр

15. MARTINI

сет-уа не проявляє жодних ознак життя
    якшо він рольовик і не зробив свій хід вночі і не проголосує зараз , то його може чекати автокіл...

16. Персі

Ріксія? Проясниш? Справді може бути сьогодні автокіл?

17. hunter

hunter мандрівник

а мої звинувачення до чого зводяться? 5 людей написало шо я мафлю з кимось, але ніхто не навів аргументів!

не нервуйся, всьо буде добре ;)

18. MARTINI

а шо тут проясняти.
    якшо гравець не зробив свій хід два рази підряд - гудбай
    тобто якшо він має якусь роль і мав вночі зробити хід, а того не зробив, а сьогодні не візьме участь в денному голосуванні, то автокіл

19. hunter

hunter мандрівник

не може, якщо двічі не проголосує!

20. MARTINI

До речі, оце про мирних баранів я так само обурювався, коли був мафом і мене хотіли вішати :) По-моєму, персі спалилась

---------- Додано в 17:21 ---------- Попередній допис був написаний в 17:19 ----------

це якшо він простий мирний, а якшо він скажімо БД і вночі не ходив, а тепер і не проголосує, то це рахується що він двічі не виконав свої обов"язки і має бути з ганьбою підвішаний за одне місце на центральному майдані нашого міста

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)