"Мафия" Партия №7

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Masini, 26 вер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. ovod

ovod Well-Known Member

ви, наприклад пропустили мій допис там де я відкинув підозри від персі

чому?

2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

А в мене своя теорія: якщо ти маф,то ти точно знаєш,що вона мирна,а отже хочеш її повішати і тим самим доягнути перемоги мафів.
    Якщо ж ти мирний - то ти просто тикаєш пальцем в небо.
    Думаю,що після суперечки Сашки і Нірванки ком перевірив когось з них.

3. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Не буду сперечатися,може й пропустила:)

Оводе,в мене є свої причини так вважати,можу сказати,що зараз знаю трішки більше ніж ви(не буду розкривати своїх карт наразі).Оводе,якщо ви мирний,то ви не будете голосувати проти свого. І взагалі мирні,давайте не будемо давати мафії шансу на перемогу.
    Не знаю,чи матиму змогу бути в неті до кінця дня,тому голосую проти людини,яка наразі в мене викликає найбільше підозр.
    Винен Еребус

4. ovod

ovod Well-Known Member

ну лікаря я вже побачив, а от кома ні, цікаво чому, невже його заблокували?

5. nastinka

nastinka відсутня

привіт всім! я прийшла, з пар, почитала ці всі дописи. остаточно ввелась в ужос.
    думаю, що то персі.
    щодо хтось там писав курорт, це типу йа відпочиваю цієї гри)))
    лежу на пляжі і спостерігаю.) бо і так нічого робити((

---------- Додано в 11:27 ---------- Попередній допис був написаний в 11:26 ----------

я думаю, що іспанка маф.

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Отож бо й воно! І взагалі забагато уваги до мене..
    (Чесно кажучи, планувала в цій партії відмовчуватись, яку б роль не отримала.. Але не виходить!! То один за язик потягне, то другий..)

7. Персі

Персі La mafia è immortale!

Чому конкретно? Аргументи, докази?

8. JaguaR

JaguaR щасливий

Але за теорією ймовірності дуже ймовірно, що Іспанка підряд 4 рази не може бути мафом (а ще врахувавши, що мафів 1\3 від всіх). Хоч я вже дорахувався минулої гри, тому :dntknw:

(про мене) В звичайному режимі я не знаю, коли зможу..

А може я бос мафії ) :morning1:
    Я серйозно не можу нормально брати участь в грі, тому, якщо є хтось бажаючий, пишіть.

До речі, допис логічний.

Мартіні, я би Вам повірив, але на 6 грі так попікся, шо то нереально. Тим паче, нірванка висуває цілком логічне пояснення.

Неправильно.

Не знаю, але по-моєму, нірванка не маф. Я її дві гри підряд рособлачив, коли вона ним була, а зара вона діє інакше.

9. nastinka

nastinka відсутня

мені так подобається, от коли я шось пишу зразу маю наводити докази.) багато балакаєте, ще іспанка, іспанка знову проти еребуса голосує, має не любов до нього..
    мутного тіпа взагалі не видно.
    просто говорите багато) я поки не готова винести якийсь тойвот, ще почитаю вас)

10. set-ua

set-ua Member

Класно придумано.Я,покищо,слідкую бо незнаю проти кого голосувати .

11. nastinka

nastinka відсутня

просто нас багато і то якось не звиччно, ото й собі голови ламаємо))

12. JaguaR

JaguaR щасливий

В мене інша ава і підпис під шосту гру :))) .

13. hunter

hunter мандрівник

так і є Ягуаре!, в тебе не логічні дописи.
    а писати то треба незалежно від того чи голосуєш проти кого чи ні.

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Не розумію, або тупо не бачу чому Персі може бути мафом. (хотіла написати - "хоч вбий", але в даній темі не хочу, щоб мене сприйняли буквально :))) ) Якщо вона виявиться мафом, то вийде, що я її прикриваю. Але це не так. Просто в мене до неї зовсім нема підозр (але я слабий гравець, тому можу помилятись і слухати мене не треба).

Хоча з другої сторони я довіряю братику, бо він досвідчений і його логіка у більшості випадків справджувалась. Спочатку хотіла йому довіритись і теж проголосувати за Персі. Тим більше, якби вона виявилась мафом, то я б не виявилась вискочкою голосуючи за когось іншого. Але він змінив голос з Персі на мене, отже якщо помилився у виборі зі мною, то міг помилитись і щодо Персі. Хоча знаючи цього хитруна, підозрюю, що він буде переголосовувати, може навіть і останнім, коли оцінить всю ситуацію. Це якщо він мирний.

Щодо мого голосу, то все таки ризикну бути вискочкою і проголосую проти особи, яка під час нульового дня проявила велику самовпевненість прикинувшись бабою ягою. Це я згадую свій досвід мафії, коли нарешті мені дали ту роль, і я тоді теж була дуже самовпевнена, бо знала хто є хто і мала хороший гумор.. Отже,

Винна: Іспанка.

Але думаю, що мирні в курсі моєї невизначеності, тому якщо вирішуватиметься чиясь доля, то переголосую, якщо мене переконають.

Наразі маємо:

1. hunter - nirvanka
    2. Персі
    3. Іспанка - -Erebus-
    5. nirvanka - Іспанка
    6. MARTINI
    7. -Erebus- - Персі
    8. ovod - set-ua
    9. Honda
    10. set-ua
    11. nastinka
    12. JaguaR
    13. ContRaSt - Персі

---------- Додано в 11:49 ---------- Попередній допис був написаний в 11:44 ----------

:D Поки я писала Хантер переголосував!!! :))) Це ж треба! Починаю вірити в те, що в мене прокидається логіка і проникливість до гри :))) :shy:

15. hunter

hunter мандрівник

НЕвипадкова цікавість!:
    нік гравця - їхня мафська звязка
    овод - хантер і нірванка
    персі - хантер і мартіні
    у персі знову на інтуїції мартіні (не один пост на цю тему, чудова інтуїція!)
    мартіні - хантер і нірванка
    персі - хантер і еребус
    іспанка - еребус і хантер

5 гравців - 3 різних звязки і всі хочуть мене придушити, але ніхто за мене не голосує, боїтесь чи що?
    серед них 100% є як мінімум два мафа!!!

то так, ще до слова...
    іспанка захищає персі
    нірванку могли підставити тільки мартіні, іспанка, еребус, персі або ж хантер.

і це всі ваші слова!

16. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Хантер , читаю я ото все і думаю

1. ви справді оце все берете з даної теми?

2. ви просто мелете шо взбрело в голову але із розумним виглядом?

3. ви маф і намагаєтесь запудрити нам голову :)

17. hunter

hunter мандрівник

Мартіні.
    1. прочитай темі і будеш знати! (отже тему ти не читав, а не читають мафи)
    2. та невже?
    3. ні

ми ж вроді на "ти" говорили? ;)

18. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

та блін, ніяк не звикну шо цей розділ особливий :) тикання все таки дещо чуже форуму, так склалося за 6 років, непросто тепер себе переламати :)

а на рахунок "не читаєш тему", це ти даремно, наскільки можу уважно слідкую за кожною грою, але в упор не бачу звідки такі висновки :)

19. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Та де це видано, щоб Дівчина і змогла промовчати! :)

Ви звертаєте увагу лише на активних гравців, тобто кого є шанс підставити, насправді з кожною хвилиною Ви викликаєте а мене все більше підозр!

20. hunter

hunter мандрівник

ну тоді Еребус голосуй проти мене, давай!
    Мартіні, скинути цитати гравців де в них написані оці звязки що я написав?
    а який толк з неактивних? якщо вони не пишуть, то шо з них візьмеш?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)