"Мафия" Партия №7

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Masini, 26 вер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Персі, якби голос не можна було міняти, то я би теж не голосував, а так сенсу тримати свій голос не бачу!
    Щось мені підказує, що я його ще поміняю...

2. hunter

hunter мандрівник

ще одне "алібі"

3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Просто думки в слух.
    І так і так, якщо мафи захочуть, то приберуть мене. Моя задача - зробити своє і протриматись вдень, що свої не прибили.
    Не чомусь, а цілком тактовно. Мафам треба було когось прибрати. Так як по дописам нульового дня мало що було ясно, вони вирішили прибити Сашку, щоб мене мирні запідозрили і повішали. Таким чином мафія затусується між мирних і не буде другої кандидатури, як звикле є, коли товариство голосує більшістю проти мирного і мафії. Таке голосування їм підходить, бо мирні самі б мене звинуватили, мафія б не палилась, а потім мирні б почали підозрювати себе самих - тих, хто найбільше агітував голосувати проти мене.
    Думаю, що я достатньо глибоко проникла в тактику мафії, яку їм тепер доведеться змінити, бо маю надію, що місто мені повірить і буде шукати мафіозів серед інших.

---------- Додано в 22:59 ---------- Попередній допис був написаний в 22:57 ----------

Ти мене переоцінюєш :))) Я взагалі не вшарила чого Сашку вбили, поки хтось не написав пояснення про підставу моєї особи. Така тактика була б вище моїх логічних здатностей :)
    Ніяк ні. Лишень хочу переконати місто, що мене не треба рухати. На жаль, не навчилась це робити не вискакуючи, як звикле :crazy:

4. -Erebus-

В мене схожа логіка, через це мій голос не проти Вас!
    І чому Сашка теж зрозуміло, бо він своєю помилкою явно показав, що є мирним!

Але знову мафія не стріляє чомусь в найсильніших гравців...
    Дивно...

5. hunter

hunter мандрівник

ой, сестричко, я знаю твою логіку. вона розвинута добре (хоча в мене краще :cools:), так що ти всьо можеш вигадати)))

• Подобається Подобається x 1
  6. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Версій багато, а кого вішати, не ясно.

7. hunter

hunter мандрівник

мафія, Еребусе, знає хто є мирний! *АчЄпятка*

а навіщо? сильні гравці думаєш не помиляються? та й чи є ті "сильні" серед нас?

8. MARTINI

Персі, як тільки ти мій нік виділиш червоним, я буду збирати голоси про тебе. Чого ти вчепилася?????

9. hunter

hunter мандрівник

не встидайся і ти нам щось розкажи ;)

---------- Додано в 00:08 ---------- Попередній допис був написаний в 00:07 ----------

це така мафська любов!)

10. MARTINI

на рівні інтуїції в мене наразі два кандидати - ти і нірванка. І ще мені здається що хтось із новеньких, які всі дуже тихо сидять. Та й згідно теорії ймовірності це дуже навіть можливо

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Вигадувати я вмію, а мислити не дуже. Глянь в історію - стільки ігор завалила! Мене вішали і справедливо за мафіозність, і несправедливо за мирність, і по ночах до мене мирної чогось заходили. Я типу вискочка і привертаю багато уваги.. Короче, не вмію я..
    :haha: :haha: :haha: А спорим ви не поб'єтесь!

12. -Erebus-

Я знаю правила гри) Але все одне дякі Вам, що нагадали! :)

Просто якщо би Сашка був мафом, радше за все інши мафи його би зупинили при намаганні проголосувати помилково! А цього не було, тому я вже знав, що наступного дня точно не голосуватиму проти нього, але його прибрали, і це дуже погано!
    Хоч він і був лише звичайним! Втрата кома чи лікаря набагато гірше!

---------- Додано в 01:23 ---------- Попередній допис був написаний в 01:15 ----------

Згідно цієї теорії, зара кожний маф з вірогідністю 33 відсотка!
    Новачки теж!..

13. Персі

Персі La mafia è immortale!

Спокійно. :))) В світлі останніх подій твій ореол мафіозності дещо побляк в моїх очах. :)))
    Все дуже підозріло і не подобається мені все це. Хантер все одно не подобається, особливо як згадаю "Персі, нам з тобою не сваритись треба, а мафів шукати", чи як там було...
    А Еребус якось так ніби в унісон з ним діє...
    А ще може бути, що то Овод спровокував, спочатку ніби запідозрив мене, а потім ніби повірив, щоб заручитись підтримкою мирної. Не знаю.
    На рахунок новачків, нова дівчинка, яка не в плані дівчинки, а в плані статі, висіла на сайті, висіла, так нічого і не написала.
    :))) Ну то ще невідомо, як далі події будуть розгортатись ))

14. -Erebus-

Я теж скажу щодо новачків: деякий Сєт-уа, про якого спочатку думали, що він клон Сашка, теж чомусь мовчить, а так грати хотів...

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Може він маф і прибив свого друга за те, що той йому чимось в реалі не догодив? :)))

• Подобається Подобається x 2
  16. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

йой, скільки ви тут понаписували поки я спала, будемо читати..

нова дівчинка вчора трохи зайнята була, тому тільки заходила час відчасу почитати думки інших, та і більше люблю спостерігати, бо як тільки щось напишеш, так одразу купа звинувачень летить

+1.. щось в тому є

Ще - а де Хонда пропала??? не видно зовсім..

Так с, наразі голосуємо проти Персі, поки що здається найпідозрілою, багато пише, ніби хоче перевести стрілки на когось, надіюсь не помиляюсь.. бо якщо повисне вона і з*явиться мирною - буде зле(( буде мафам радість(
    Йду на пари, так що до вечора мене не буде, надіюсь не повішають..

17. Персі

Без коментарів :)

18. ovod

ovod Well-Known Member

винен set-ua або граємо, або не граємо...

---------- Додано в 09:23 ---------- Попередній допис був написаний в 09:06 ----------

наразі виглядає підозріло
    хантер, бо щось нелогічно пише, а логіку включив тільки недавно.

іспанка, бо по-моєму неуважно читає(це на рахунок моїх підозр щодо персі),

еребус, бо він прекрасно знає чому прибрали сашка, а не сильного гравця, хоча сашко добре грає просто менше пише,

нірванка, бо пробує викрутитися і видно що пише дуже обдумано, а не вільно.

але всі ті підозри будуть неважливими, якщо всі не будуть брати участь у грі, так мирні один одного підозрювати будуть.

---------- Додано в 09:27 ---------- Попередній допис був написаний в 09:23 ----------

Персі, як думаєш тактика мафів така сама як була в нас чи помінялася?

19. Персі

Ну, може бути й така сама, якщо ти натякаєш на те, про що я подумала

Наразі не знаю, проти кого буду голосувати
    Найбільше підозрюю Хантера. І ще двоє на приміті. А можливо, проголосую проти тих, хто відмовчується. Бо мені така тактика "буду мовчати, щоб мене не запідозрили" не подобається зовсім. Я думала, мирні в одній команді грають, а не кожне за свою дупу переживає. Перепрошую.

20. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Оводе,я філолог:))) в мене професія така - уважно вчитуватися:) Щодо Персі - не знаю - не знаю,наразі ви мене не переконали,що вона мафіозі.Наразі більше підозр викликає в мене Еребус - бо надто незграбно поводиться і вже дуже намагається корчити із себе мирного,при тому в унісон з Хантером.

ну Нірванка ніколи не вміла брехати,то факт:))) але дуже сумніваюся,що вона мафія.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)