"Мафия" Партия №7

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Masini, 26 вер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. JaguaR

JaguaR щасливий

Вибачте, теми не читав і тому ніц сказати не можу.
    До завтра вряд-лі зможу думати.
    Всьооооооооооооооооооооооооо........................................клоуз..

2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Гм,хлопці,а що то ви так дружно на Персі накинулися? виглядає на змову. Маємо трійку мафів - Хантер,Овод,Еребус?
    Сподіваюся,ком чи дівчинка звернуть на них вночі свою увагу.

3. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ну логічно, в принципі

---------- Додано в 22:12 ---------- Попередній допис був написаний в 22:10 ----------

Я думаю, Овод просто намагався з'ясувати, чи я не маф. Поки що його не підозрюю.
    А от Хантер та, особливо, Еребус, мене турбують. Чому Еребус - поясню. Коли ми з ним були в одній "мафіозній" команді, )) він теж не відрізнявся особливою витримкою і швиденько проголосував, коли підозри впали на мирного у тій грі Хантера. Хоч ми йому казали, щоб вичекав і не палився. ))

• Подобається Подобається x 1
  4. hunter

hunter мандрівник

сидіти і мовчати? нема питань, можу тільки дивитися і ніц неговорити, хочеш?

нашо комусь простого мирного? :)))

а шо сидіти як більшість і мовчати? то вигідно тілько мафам!

Овод грає. а стрілки переводиш ти.

не зрозумів! поясни!

а можливо тільки доліз до компа і шось написав?

прочитай її пости.

я не аргументую, я маф! :)))

щоб відвернути увагу від мафів.

пі.сі.: до речі, ше два мафка виплило))))

5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Думаю, що мене підставити міг або Мартіні, або Іспанка, або Еребус, або Персі, або Хантер... Короче нічого конкретного. Але обідно, що мене так :sad:

6. Персі

Хантер, я якраз просила не мовчати, а аргументувати, чому ти мене запідозрив.
    І чого ти так занервувався? Скоро будем кричати: "Персі, а тебе я б першу вішав!"?
    Знайомо.
    Чекаю надалі підстав, на яких ти мене звинувачуєш, бо, незважаючи на довжину твого поста, в ньому одна водичка.

---------- Додано в 22:34 ---------- Попередній допис був написаний в 22:33 ----------

вже практично не сумніваюсь

7. Іспанка

Яким чином?:) Я просто розмірковує вголос,висловлюю підозри,можливо хтось до них прислухається.

Для шліпоньких нагадую,що там стоїть знак запитання,отже це було риторичне запитання:))) Я не стверджую,що хтось з вас трьох маф,але хтось таки ним/ними є.

Поділись підозрами.Ціакаво почути

Думаєш,мені вчетверте випала роль мафа?Дякую,мені попередніх трьох разів вистарчило.

8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Шанс - 50 на 50. Рандом же не в курсі хто був ким минулого разу.

Сашку не розумію.. Чого він зі мною вискочив? Напевно мафи подумали, що в нього якась роль, якщо так бере ініціативу..
    І ще я думаю, що мене мафи не приб'ють, бо будуть на мене спихати свої нічні капості :tongue:

9. Персі

який цікавий допис...

10. ovod

ovod Well-Known Member

тут пише що появлятися буде рідко,
    а тут
    що завтра вже зможе думати в звичайному режимі.

---------- Додано в 22:56 ---------- Попередній допис був написаний в 22:54 ----------

слідуючий раз спихати вже немає підстав, так що..

11. hunter

hunter мандрівник

він те саме робить, але він переводить стрілки, а ти нє - за твоїми ж словами.

12. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Це було минулої гри! Зара я мирний і шукаю мафіозі!
    А взагалі приклади минулих ігор, коли хтось був мафом чи мав якусь роль, невдалі! Зараз я звичайний мирний і просто шукаю мафію! А ви, знаючи що я не маф, так агресивно накинулися на мене! Тому мої підозри поки проти Вас! Але ще є час поміняти мені свою думку...
    Оскільки мафія зробила вдалий вистріл пропоную всім думати, бо якщо ми повісимо мирного шансів перемогти буде значно менше!

13. hunter

hunter мандрівник

то повідомлення, там де було пусто. а потім появився смайл - для чого воно? мені підозріло.
    + в мене є чуйка при читанні постів в нульовий день - твої найбільше мені запам'яталися.

14. Іспанка

Ого,як ви намагаєтесь переконати нас в своїй мирності.Аж занадто;) Що виглядає мені ще більш підозрілим.

15. Персі

? :) Я "накинулась", як Ви висловлюєтесь, після того, як Ви з бухти барахти проголосували проти мене, ніяк не пояснивши свої дії
    Та невже? І де ж були спроби "шукати мафію"? Мафію намагаюсь вирахувати я, можливо, ще хтось, а Ви просто прийшли і проголосували проти мирного. Звідки така впевненість? Помилитись не боїтеся?
    По перше, ніякого пустого повідомлення не було. Був смайл - бо мене насмішили підозри Овода. Що тут незрозумілого? Хантер, якби ти був новачок, можливо, я б тобі повірила. Але ти гравець досвідчений і я нізащо не повірю, що ти, керуючись такими безглуздими "доказами" відразу побіжиш голосувати.
    Ще один беззаперечний "доказ" моєї причетності до мафії. :))) Особливо, враховуючи те, що я майже не писала нічого, тільки сьогодні перемовлялась з Оводом. :)
    А в мене, шановний Хантер, тут з'явилась чуйка, що ти відсижувався і чекав, поки між собою мирні зчепляться, а потім швиденько з'явився, щоб підлити масла у вогонь і потім спокійно вже собі спостерігати, як мирні самі одне одного поїдають. :)

16. -Erebus-

Взагалі... можна вимкнути логіку і мафом може бути хто завгодно: шанси вгадати 33%! Може є сенс в цьому?

Але не забуваємо, що Сашка голосував проти Нірванкі причім помилково, бо ще рано було, і чомусь саме його прибрали! Я не говорю, що Нірванка є мафом, але прошу про це не забувати!

---------- Додано в 00:36 ---------- Попередній допис був написаний в 00:35 ----------

Чому ж? Логіки в Ваших словах немає!))

---------- Додано в 00:38 ---------- Попередній допис був написаний в 00:36 ----------

...боюсь, тому мій голос ще может помінятися!
    Що Ви маф я не впевнений!
    Але реакція, коли хтось проголосував проти Вас цьому трохи пасує!

17. Персі

Я перепрошую, а яка мала бути реакція?

18. -Erebus-

Хоч яка, але ніяк не починати гнати на тих, хто був проти Вас, що вони саме мафи...
    Люди вони ж можуть помилятись!.. Мають на це право!
    Як сказав Конфуцій: Єдиною справжньою помилкою є не виправляти своїх попередних помилок!

Але я знаю що Ви маф з вероятностью 33% - ось це точно, а інше лише здогадки!:pardon:

19. hunter

hunter мандрівник

Персі
    суперечки між нами ні до чого не призведуть. думай що хочеш.

отже, з'явилася теорія:
    Нірванка знову маф, тим самим вбивши Сашка в неї буде "алібі" що то нібито підставили її.

20. Персі

Я свої підозри пояснила вище. Втім, оскільки, як Ви самі кажете, щось можна знати тільки на 33%, то я не спішила голосувати, на відміну від Вас.
    То хто ж більше нападає?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)