"Мафия" Партия №7

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Masini, 26 вер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. hunter

hunter мандрівник

ком - так сталось, на майбутнє знатиму свою помилку - якщо б мені на мозги не давили зі всіх сторін, то було шось би інше, але шо маємо то маємо!
    еребус-мартіні 50/50, потрібно було когось жостко "замафнічати" шоб взнати шо і як, якби нічьо не робив то повторюсь нічьо б не було. я так дізнався що Нірванка і Настінка мирні, а щодо Персі - то окрема історія!
    шо значить зробив Хонду мафом? - всі мене підтримали а винен я)) ха-ха
    після Ягуара лишалось двоє - Контраст яка міняла весь час голоси і Хонда, в якої логіки не була велика к-сть, в цьому винен її пропажа інтернет, тож винен у всьому інтернет:)))

---------- Додано в 22:37 ---------- Попередній допис був написаний в 22:35 ----------

взаїмно! ;)

2. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Гарна гра була. Шкода, що майже без моєї участі. Нірванка молодчина!!!! Класно все розрулила і розклала по поличках.... Ну а з комісаром натупили серйозно!!! Я ледь чуба на голові не видер, як ви Іспанку вішали!!!:)

• Подобається Подобається x 3
  3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Величезне дякую всім за гру! Було супер! :good:
    Хантер, а чо ти казав спочатку, що 100% мафія виграє? І чо так довіряв мафці Контраст?
    Контраст, а чому Ви здались? Я реально повірила Хантеру і думала на Хонду. Зайшла в нет під кінець дня, щоб за Хонду проголосувати, але вже був кінець гри :) Думаю, що у Вас був шанс реально поборотись! Могли б все сперти на Хантера, наприклад, бо він пару разів проколовся в грі і можна було цим скористатись.. Але то таке.

Останнє редагування: 2 жов 2010
    • Подобається Подобається x 2
  4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Можна було поборотись, але не довго. В мирних відомо три рольовики, один з яких ще й броньований (вночі не вб"єш) . Максимум що світило це повісити Хонду, потім вночі когось пристрелити, наприклад Еребуса , потім вдень дуже мала ймовірність повісити Персі, потім вночі пристрелити Хантера і все, далі без шансів, настінька і нірванка повісили би контру 100%

5. nastinka

nastinka відсутня

та я взагалі така нашармована шо капєц) саме головне, що мирна =р
    дякую.) ви теж файні)

• Подобається Подобається x 1
  6. Персі

Персі La mafia è immortale!

Народ, та ви що? Якщо б все - таки повішали Хонду, то наступною була б Контраст 100 %.

7. hunter

hunter мандрівник

була в мене така чуйка і все йшло до того... Ех той Сет... не дав справдитися моїм словам :)))

я ж Мартіні теж довіряв, Контраст була під моїм "впливом" і голосувала зи тих кого було потрібно))

- та там полюбому програш мафії вже був, повішали б Хонду, а на другий день тоді Контраст - не було сенсу...
    але якщо взяти Контраст і Хонду, то в остання була більше схожа на мафа, аж занадто більше!

8. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ну то як кому. :))) Я, наприклад, Контраст більше підозрювала. І голосувала проти неї в перший день

9. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

не вийшло б так все)) після Хонди наступною була б я, то 100% ))

нуну));)

10. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

100% контраст прикинулась тупою блондинкою і хантер повівся капітально :) Взагалі, того разу така дуже театральна вийшла гра у мафів, я навіть подумав шо в мені великий актор заритий :)

11. hunter

hunter мандрівник

ну-ну))) :tongue:

12. JaguaR

JaguaR щасливий

Так і є, шо тут казати, ми, мафи, рульні, он як закрутили, тіко той сет всьо спортив :)))

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Так, Контраст зіграла чисто, хоч в мене і було трохи сумнівів щодо неї, але змогла обвести Хантера навколо пальця, чим і відвела від себе увагу :))) Молодець! :good:
    А Мартіні ще той жук! Якби мене не було онлайн, а був би Мартіні, то мирні б програли.

14. nastinka

nastinka відсутня

та просто вони знайомі)))

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)