"Мафия" Партия №7

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Masini, 26 вер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

якщо так, то мартіні.. надіюсь він не лікар, бо буде зле...
    нірванка своїм останнім дописом мене переконала, що еребус таки може бути мирним..

2. hunter

hunter мандрівник

ха, за Еребуса було семеро! тепер 4ро, і йде злив Мартіні! в кінці хтось переголосує проти Мартіні, лікар помре, сет-уа - мир - автокіл, мафія виграла, зашибісь!

3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Напевно прогавила. Але все таки перевір свої дописи.
    Не вважаєш мої пояснення логічними? Чому ти проти Еребуса??!!
    Тяжко сказати, бо Сет-уа невідомо хто. А так то думаю на Ягуара ще і Контраст, бо друга злила голос, щоб бути ні при чому. Хоча може то така тактика і в тому щось є. Але мені побачити не дано.

4. hunter

hunter мандрівник

офігіти не встати!
    тупо злив Мартіні!!!
    Еребус маф! і тепер мафки його витягують!

5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Чому він маф, а Мартіні - ні?

6. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

Блін, Хантер!! не пиши такого, бо я знову вірю, що Мартіні лікар!

---------- Додано в 18:59 ---------- Попередній допис був написаний в 18:57 ----------

Коротше ВСЕ - Еребус!

йду звідси нафік, бо знов переголосую на когось
    якщо щось не то, я не винна, ви мене заплутали((

7. hunter

hunter мандрівник

бо маф хтось один з них це раз
    а друге це те, що проти Еребуса було 7людей, проти Мартіні - 1, а тепер по 4, оце називається злив мирного!
    сподіваюсь я не помиляюсь.
    а що нам скаже Персі??? де ж то вона пропала в такий вирішальний час?

---------- Додано в 19:02 ---------- Попередній допис був написаний в 19:01 ----------

Контрастік, не хвилюйся ;)
    я розумія що ця гра може вивести майже будь-кого з себе, але не тре хвилюватися)))
    до речі, мене дуже мало що може вивести з себе, а ось Персі це майже вдалося :)))

---------- Додано в 19:07 ---------- Попередній допис був написаний в 19:02 ----------

Персі, скажи шось, ато мені нема з ким більше порадитися....

8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Хантер, поясни чо Еребус маф. Ти уникаєш від відповіді. Тим самим починаєш мене переконувати в тому, що ти заодно з Мартіні.

9. Персі

Персі La mafia è immortale!

Я вечерю готую :)))

Треба читати заново і вирішувати, хто - Мартіні чи Еребус
    Поки що я можу сказати, що я з інших дописів Нірванки вирішила, що вона рольовик, а не з тих, на які вона посилається

10. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Ні, я мирний!
    Я вже обґрунтовував це. Бо Нірванка (радше за все помилково проголосувала проти мене) частина мафії почала голосувати одразу проти мене! Я набрав 4 голоса і змушений був відкрити свою роль!
    Одразу Мартіні - справжній маф - теж назвав себе лікарем!
    Я лікував себе в першу ніч, а в другу через справи у реалі - нікого! Правда місто на мене може не ображатися, бо все одне я не хотів лікувати Овода!
    Скажу чесно: або Нірванку, або Персі...

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Цікаво чому. Але не треба писати зараз, після гри. Бо це може нам нашкодити.

12. nastinka

nastinka відсутня

я ж казала шо мартіні маф!!! а ви мене не слухали. всьо пішла в подушку)

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

От бачите, щирість. А Мартіні не каже кого він лікував!! На то питання від тупо відмазався пустими словами.

---------- Додано в 18:19 ---------- Попередній допис був написаний в 18:18 ----------

Персі, Контраст - надія на вас.

14. Персі

Персі La mafia è immortale!

Принаймні ясно, що Настінка мирна...
    Нірванка, якщо маф - Ви, то Ви сильно виросли :)))

15. hunter

hunter мандрівник

Персі - маєш мало часу, давай думай ;)

---------- Додано в 19:25 ---------- Попередній допис був написаний в 19:22 ----------

1. hunter - мартіні
    2. Персі - еребус
    5. nirvanka - мартіні
    6. MARTINI - еребус
    7. -Erebus- - мартіні
    9. Honda - хантер
    10. set-ua
    11. nastinka - мартіні
    12. JaguaR - еребус
    13. ContRaSt - еребус

• Подобається Подобається x 1
  16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

:))) Хотілось би "вирости" після стількох проколів. Якщо цього разу я помилилась зі своєю логікою, то обіцяю наступну гру не грати і обдумати чому я туплю..
    Гра грою, але моя самооцінка впала таки після тих кількох ігор. Думала, що брехню легше відрізнити, і що брехати легше, і що логіка в мене працює..
    Я дійсно мирна, можете не сумніватись.
    (і можете до мене на Ти ;) )

17. nastinka

nastinka відсутня

я теж втрачаю самооцінку в цій грі, і я дуже себе погано почувала тоді коли була мафом...було зле коротше..*тайред*

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

По моєму, то як мінімум негарно. Спочатку голосуєш проти неї тоді, коли вона очевидно, що мирна. А тепер просиш підтримки!! Чи голосував проти Персі з надією, що інші мирні тобі повірять і повісять її? А коли побачив, що цього не відбувається, то перекотився на Еребуса, проти якого більшість?
    Ти в мене під підозрою. Якщо вісимо Мартіні і він маф, то завтрашній голос проти тебе!

19. hunter

hunter мандрівник

і голосує проти мене-адвоката. як ти це поясниш? і за стільки часу вона не може зрозуміти що я адвокат. і я голосую проти мартіні, як бачиш, але прийде Хонда і доб'є еребуса...

20. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Сподіваюсь, що місто ще одумається, правда я у гіршому становищі за Мартіні, бо за правилами нинішней партії вішають того, хто набрав голоси перший! :sad:

Навіть якщо Персі одумається!.. Треба ще одного!
    Але мафії 4! Тому вже важко мені врятуватись, ох як важко!..

На голос Хантера я би не розраховував, бо він любить міняти свій голос у останню хвилину...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)