"Мафия" Партия №7

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Masini, 26 вер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. hunter

hunter мандрівник

потім дізнаєшся ;)
    але якщо ти маф, то я тебе як буду мафом в першу ж ніч пристрелю ;)

---------- Додано в 17:57 ---------- Попередній допис був написаний в 17:56 ----------

але голосуєш проти Мартіні, то як то так?

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

Хантер, я не маф.

Настінка, а тобі треба не про Персі переживати, а про те, що Нірванка про свою роль скаже

3. hunter

hunter мандрівник

ото тупняк - в мене зараз є 4 пари людей, серед яких в кожній парі є маф і мирний, тупо! ніфіга не шарю!

4. nastinka

nastinka відсутня

я можу зробити саме для вас прінт скрін від пп ріксії зі своєю роллю )* о так. і подивитись, що скаже на це нірванка з мего задоволенням!)))
    пи.си. я вже зла!

---------- Додано в 18:09 ---------- Попередній допис був написаний в 18:08 ----------

у мене є таке бажання =р бо персі дала повісити дорогого тойвот)

5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

по моєму настінка вже там, куди збирається Хонда і вже дуже п"яна

• Подобається Подобається x 2
  6. hunter

hunter мандрівник

такого робити не можна!!!!
    НА МАЙБУТНЄ ДО ПРАВИЛ БУДЕ ДОДАНО - ЗА ТАКЕ АВТОКІЛ

7. MARTINI

я думаю ти надто драматизуєш :) Скріншот намалювати - то справа 10 секунд :)

8. hunter

hunter мандрівник

Мартіні - такого робити не можна

9. nastinka

nastinka відсутня

а нашо мені малювати???

10. Персі

Шановні, Ви із хворої голови на здорову не перекладайте.
    Персі проти комісара не голосувала, навіть щоб врятувати власне життя.

---------- Додано в 18:19 ---------- Попередній допис був написаний в 18:18 ----------

:))) А чи що так захвилювався? Не маєш чим похвалитись? ))

11. hunter

hunter мандрівник

так не маю, не сильний в фотошопі...

12. MARTINI

Так, любі мої звірятка. Ваш доктор Айболить мусить відлучитися. Буду десь після 21.00 , сподіваюся всіх побачити живими! Цьом па-па

• Подобається Подобається x 1
  13. Masini

Masini Well-Known Member

Тогда ведущему автоматически выдается пушка и он стреляет таких игроков. От выстрела ведущего не спасает ни девочка, ни доктор, ни иные потусторонние силы.​

Останнє редагування: 30 вер 2010
    • Подобається Подобається x 4
  14. Персі

А тобі то фотошоп навіщо? Ти ж ніби адвокат :)

15. nastinka

nastinka відсутня

я йду в ліжко. всім папа. бавтесь

16. hunter

hunter мандрівник

фотошоп то річ хороша...
    ех, Нірванка десь пропала...

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я тільки недавно встала і зразу до компа. Перечитала всі дописи сьогоднішні. Якщо читати все разом, то картинка більш очевидна.

Так от, по перше, я ніде не казала, що в мене є роль. Це взяла Персі зі слів про те, що мені важливо знати хто мирний, щоб вчинити своє. Я мала на увазі голосування, щоб не прибити другий раз мирну.

Я проста мирна. До решти мирних відношу Персі, Хантера, Еребуса і Настіньку. Хоч мені і не подобається те, що Настінька часто змінює свою думку і наганяє на мене ні за шо тільки по словах інши, тим самим хоче заручитись підтримкою мирних і повішати того, кого мирні будуть ініціювати. Але все таки її щире прагнення показати всім, що вона мирна мене переконує. Якби вона була мафкою, то б не лізла зі шкіри. До речі, Персі тим самим лізенням зі шкіри мене і переконала в тому, що вона теж мирна. Як і Еребус.

Власне, Еребус. Припустимо, що він - маф. Прикинувся лікарем, щоб місто йому повірило і щоб справжній лікар появився, бо мафії тепер треба вночі стріляти в лікаря, бо інших важливих ролей (комі, дівчинки) нема. По логіці вони з мафами мали домовитись, щоб так зробити, щоб знайти лікаря. Але при умові, що мави витягнуть Еребуса і не дадуть йому згинути, бо якщо зараз місто знайде одного мафа, то по ниточках приягне інших. Зараз 4 людини проти Еребуса, 1 проти Персі, 2 проти Мартіні, 1 проти Сет-уа. Як бачимо, мафи його не витягують. А пора б! Тому відштовхуючись від супротивного доводжу, що Еребус - дійсно лікар.
    Ще одним доказом є поява Мартіні, який забоявся Персі, яка дійсно може нас переконати голосувати проти нього, тому вирішив діяти. Але він не оберігав свою позицію так активно і щиро, як Еребус! (прочитайте останні 5 чи 7 сторінок) Таке враження, що Мартіні спостерігає що з того вийде. І ще одне. Якби Мартіні був дійсно мирним, то б не підбурював народ голосувати проти Хантера, який і так і так себе може порятувати, бо тоді місто втратить шанс повісити мафа.

Якщо ми повісимо Еребуса, то мафія вночі прибере Персі, бо їй більшість довіряє і не буде вішати завтра. Може і мене приберуть, бо поки що голосів проти мене нема, а в мафії нема аргументів проти мене, щоб підбурити народ.

Тому пропоную довіритись тим, хто вскрився першим.

Винен: Мартіні.

П.С. Брате, не трать голосу на Персі, яка напевно є мирна! Якщо не зміниш голосу, то буду вважати тебе мафом!

18. hunter

hunter мандрівник

сестричко, голос мій проти еребуса, аби хто питав це одне.
    а друге - крім Мартіні хто ше мафком може бути?
    ти відкинула чотирьох, залишаються 4ро, з яких три мафа (не враховуючи Мартіні)
    і хто з тих чотирьох на твою думку мир? - Контраст, Хонда, Ягуар чи Сет-уа?

19. Персі

хм, не знаю, що й думати...
    Невже Мартіні з Хантером таки мафи?
    Де тоді адвокат?
    Якщо адвокат сет - юа, то то просто лажа
    Зараз доприбираю і буду заново тему читати

20. hunter

hunter мандрівник

1. hunter - еребус
    2. Персі - еребус
    5. nirvanka - мартіні
    6. MARTINI - еребус
    7. -Erebus- - мартіні
    9. Honda - хантер
    10. set-ua - автокіл
    11. nastinka - мартіні
    12. JaguaR - еребус
    13. ContRaSt - сет-юа

Контраст і Хонда - вибирайте або Еребус або мартіні, в противному випадку вас двох буде записано до числа мафії, так як в кінці дня ви можете переголосувати проти мафії, а так, то бум шось дЄлать!

---------- Додано в 18:47 ---------- Попередній допис був написаний в 18:46 ----------

Персі, *CENSORED*!!!!!!!!!!!! Я АДВОКАТ!!!!!!!!!!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)