"Мафия" Партия №7

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Masini, 26 вер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. hunter

hunter мандрівник

логіка інша - Мартіні-лікар, вшарив шо ти вскрився його роллю і через це тобі повірять, а його прибють і відрився і він.

ось на таке є ВИХІД 375пост цієї теми!

2. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Якщо чесно тобі можна було би вірити, якщо би не ти був винуватий у тому, що повісили Іспанку! :)

3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

чому не крайній? все йшло до того, що повішають тебе. Голоси почали явно назбируватися, та й Персі бульдожою хваткою якшо вчепилася, то тут лишається тільки молитися. Повір, я про це знаю дуже добре на власному досвіді :) Все переламалося, коли ти вскрився адвокатом. Навіть я, будучи до того скептично налаштованим, забрав свій голос проти тебе.

4. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

Еребус, а може то ти нас плутаєш а не Мартіні??? Звідки нам то знати???

Коротше, мені подобається моя ідея.. тому голосую проти Сет_юа
    + нема ж ніякої впевненості в тому що він мир, і всеодно йому гаплик в 8 вечора, а прикиньте якщо він маф??

5. Персі

Персі La mafia è immortale!

Еребус, нестиковочки там виходять. Я перечитала дописи і Мартіні таки більше на лікаря схожий.
    Але якщо Мартіні таки мафіозо, я сама повішаюсь, не переживу такого розводу :)

6. JaguaR

JaguaR щасливий

Еребус, той допис (про 6 мирних) - виглядає як явний прокол, як тоді в 5-й ведуча прокололася.

Останнє редагування: 30 вер 2010
  7. hunter

hunter мандрівник

Мартіні якщо не за еребуса, то проти кого проголосуєш? назви дві кандидатури!

---------- Додано в 17:04 ---------- Попередній допис був написаний в 17:02 ----------

ПЕРСІ, ти мене чуєш?
    забудь про еребуса з Мартіні, вішаєм ТРЕТЬОГО!!!!!!!!

8. -Erebus-

Чим? Тут кожній може сказати, що він лікарь, але насправди це я!
    Прошу хоч тобі Персі вмикнуть мозок...

---------- Додано в 18:06 ---------- Попередній допис був написаний в 18:05 ----------

Я не був проти Мартіні до тих пір, поки він не набрехав про свою роль! І проти нього не було жодного голоса...

9. hunter

hunter мандрівник

Контраст, визначся нарешті!
    сета ми однозначно не повішаєм, хай кільнеться сам!
    потрібно мати якісь "зацепки!"

10. Персі

Ви навіть не уявляєте, як мені шкода, що другий адвокат так і не прийшов :)
    може ще з'явиться ))

11. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

і хто третій тоді?? Хонда?? Чи ще хтось??

12. nastinka

nastinka відсутня

на скільки ви можете дати гарантію, що ми тупим, а ви мирний? тобі єдине, що можу сказати Хантер дійсно маф....
    винен Хантер

13. Персі

Хантер, ти якийсь дивний. Якого третього? Пальцем в небо? Не логічніше проголосувати проти того, за ким грішків більше?

14. MARTINI

по-перше, чому я маю голосувати не за Еребуса, якшо він для мене на 100% маф :)

по-друге, крім еребуса в мене на даний момент нема жодної кандидатури із достатньо високою ймовірністю.

Логіка підказує, що раз ми не бачимо хоча б когось із трьох явних мафів, то це мало би свідчити про те, що з еребусом хтось із неактивних гравців, і ми їх не бачимо саме тому що вони неактивні.

Отже треба дивитися в бік Сет-уа, настіньки, можливо Контраст і навіть Нірванку я б не відкидав. Персі скоріш за все таки мирна.

15. -Erebus-

Я просто мав на увазі, що мирних у сумі 6, разом зі мною, це зрозуміло!

---------- Додано в 18:17 ---------- Попередній допис був написаний в 18:15 ----------

Персі, невже тебе розвидуть?
    Явний мафіозі Мартіні, якщо ти і ще дві розумні мирні людини проголосують все ж проти нього, ми ще не програємо!
    Якщо всі і далі тупитимуть, то мафія перемогла! Тут все ясно, як Божий день!

16. nastinka

nastinka відсутня

хантер знач точно маф. і нас тут намахує.)

17. hunter

hunter мандрівник

Настінка, а хто тоді адвокат?
    Персі - якщо ми повішаєм лікаря - місто програло.

18. MARTINI

о_О настінька, ти адвокат????

19. hunter

hunter мандрівник

ше шось одне дурне в мій бік і буде вам goodbye!

20. Персі

Або адвокат, або маф.
    Ану - ну.
    Я тут цілий день адвоката чекала, щоб Хантера втопити.
    Настінка, ти адвокат?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)