"Мафия" Партия №7

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Masini, 26 вер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. hunter

hunter мандрівник

мені Контраст також не дуже подобається з її мовчанням і мінянням голосів - шось в ній присутнє хвилювання Настінки (дивно, дві Насті)))) в переголосуванні (будучи мафом)...

2. JaguaR

JaguaR щасливий

До речі, хантер, а якшо ти адвокат, то чого голосував за іспанку, ти ж міг себе спасти..
    Ооо, може еребус і правий?
    або ви якийсь спектакль тута затіяли.

Хантер, ти би не втопився, якби був адвокатом, нє?
    Але з другої сторони, чого не вилазить справжній адвокат? Мав би вже проявитися. Значить хантер все таки правий.

3. hunter

hunter мандрівник

Персі, пропоную зараз вирішити з проголосуванням проти іншої кандидатури - Мартіні і Еребуса залишити на завтра, так як можем повішати лікаря, логічно?
    а за ці 3го50хв знайти мафка ше одного і його кільнути!

---------- Додано в 16:11 ---------- Попередній допис був написаний в 16:09 ----------

ше раз кажу - вчора був дурдом на останніх хвилинах, і я мав йти помагати і забув про свою рольову можливість, всьо сталось надто скоро. Та й зрозумів на майбутнє шо в перший день треба рятувати людина, бо в більшості випадків вішається мир, але так зацепок тоді б не було і не знали б шо далі робити....

4. Персі

Персі La mafia è immortale!

Хантер, Мартіні і Контраст напевно таки мафи...
    Але то все немає ніякого значення, якщо сет юа не прийде

Мій голос не остаточний

• Подобається Подобається x 1
  5. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

До речі, якщо хочете знати кого я лікував у другу ніч, відповідь: шкода, але нікого!

Бо не встиг повернутися до дома, а в мене були термінові справи! :sad:

---------- Додано в 17:19 ---------- Попередній допис був написаний в 17:17 ----------

Я про то і кажу.. Настінка і Хантер вбили Іспанку, а чомусь всі думають, що маф саме я! Чому?
    Я спочатку не був проти її, хоч вона і голосувала проти мене, а перевіряла вона напевно Персі! Тобто знала, що Персі мирна і намагалась урятувати її!

6. hunter

hunter мандрівник

і чого мене всі ігнорять???
    і чого мене всі мафом вважають? адвоката ж другого немає!

7. JaguaR

JaguaR щасливий

З ймовірністю 90% - немає.

8. hunter

hunter мандрівник

думаєш шо сет-юа "адвокат"? думай шо хочеш! надоїло всім 100 раз пояснювати!

9. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

нажаль я мир.. видно новичкам мафів не дають..

Хантер непогану ідею подає.. і здається ще хтось то казав; поки не вирішилась ситуація з лікарями може проголосувати всім проти сет_юа?? всеодно його нема і він автокілл*неться через пару годин.. так може бути 2 жертви, а в цьому випадку одна

10. -Erebus-

Радше за все за Настінку!

11. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Якшо сет-уа адвокат, то я знімаю капелюха перед Хантером-мафом. Чувак пішов вабанк, поставив все на таку мізерну ймовірність і йому пощастило :)

12. Персі

Персі La mafia è immortale!

Як показує історія гри, дуже навіть дають :)

13. -Erebus-

Свій сенс в тому є, але Сєт мирний, а краще повісити мафію - Мартіні!

14. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

а якщо Мартіні лікар??? то ж буде на твоїй совісті, і якщо ти маф, тобі ж вигідніше ще день прожити, хіба нє?

повісимо Мартіні - він виявляється мирним, + автокілл Сета.. місту мінус 2.. фігово виходить

а може Мартіні і маф.. хз

15. hunter

hunter мандрівник

Еребус, зрозумій мою логіку - ми всі не можем сказати хто лікар ти чи мартіні - ну не можем ніяк! а вішати зараз потрібно тільки мафа, нікого іншого, якшо повішаєм лікаря і сет-мир, то всьо, кінець гри!
    отже тре повішати якогось мафа - є ще така людина як ХОНДА яка підпадає під мафсвто системою виключення мирних гравців і підозрілих. ЩО ХТО СКАЖЕ ПРО НЕЇ???

ах та і Мартіні - я розкриваюсь чужою роллю тільки в крайньому випадку (будучи мафом), а це не крайній випадок і взагалі я не маф, сет-юа може бути ким завгодно!

16. JaguaR

JaguaR щасливий

Хантер, по твоїй реакції, я даю тобі 99% тобто вірю, крім того ти еребуса рособлачив, але теорія ймовірності все таки існує і ти можеш бути ніяким не адвокатом, тому сорі, шо я такий невіруючий, але на ймовірність все таки тре зважати.

17. hunter

hunter мандрівник

звідки така впевненість?

18. -Erebus-

Я знаю, що він не лікарь тому і не страхаюсь зовсім голосувати проти нього! Якщо хтось з 5 інших мирних вимкне логіку він зрозуміє, що саме я є мирним лікарем і проголосує проти Мартіні!

Логіка моїх дій така: я розуміючи, що мене можуть повісити, відкрив всім свою роль, Мартіні назвав себе лікарем просто щоб всіх заплутати!
    Невже хтось цього не розуміє?
    Шановні мирні вмикніть логіку і голосуйте проти Мартіні!

Але чомусь ніхто не хоче думати і всі голосують проти мене! :sad:

19. hunter

hunter мандрівник

не вірте, робіть що хочете! :beee:

20. -Erebus-

Та ну... якщо Ви зараз мирний, то Ви сильно тупите... Шкода :sad:(

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)