"Мафия" Партия №7

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Masini, 26 вер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Ну тут Персі має рацію. Якщо Хантер справді адвокат, то йому нема чого переживати. Навпаки це навіть в його інтересах, шоб більшість проголосувала проти нього.

2. hunter

hunter мандрівник

і відразу б спалилася комісаром, так не робиться!

які межі, шо я зробив поганого. можеш назвати?

а хто тоді адвокат, хай себе покаже!
    ок вішайте мене, я себе відмажу вечером. Далі вночі вбють ше одного мира і по ділам...

якшо була б миром, то ше б вчора не віддавала "тик в небо" за Contrast, і відповідала б на мої питання, а нє вцепилася в мене і зі мною не говорить. Вона не хотіла вчора нікого вішати, от і має...

а Настінка чого? не хоч пояснити?

нікого не повішати зараз - вигідно лише мафам!!! бо вночі вони вбють кого захочуть.

---------- Додано в 09:18 ---------- Попередній допис був написаний в 09:11 ----------

гороскоп на сьогодні: вперті не перемагають!

3. MARTINI

Ок. Тоді пропонуй альтернативу собі. Я бачу тільки Еребуса. Ну і якщо ти справді мир, то підозрілим стає Ягуар

4. Персі

Персі La mafia è immortale!

Логіки бублик. Яким чином вона б спалилась? Всі ми пишемо списки із своїми підозрюваними, що, зразу всі комісари? Це тепер, коли ми точно знаємо, що вона комісар, є сенс розглянути її пости під іншим кутом зору. І прочитати в них можна тільки одне - Хантер мафіозо
    Якщо в людини немає вродженого чи набутого розуміння елементарних речей, то намагись щось пояснювати немає ніякого сенсу
    А у мене є підозри, що вже показав
    Може тоді поясниш свій допис після того, як я віддала тик в небо:
    Я цей твій допис пояснила відразу, як ти його написав.
    Крім того, на відміну від деяких, я не рятувала свою шкуру ціною життя комісара, хоч могла б таке зробити
    На які такі питання? "Хто другий маф"? Навіщо мені наразі другий маф, спочатку треба повішати того, який вже конкретно спалився
    А не допустити повішання свого - ще вигідніше
    А ти мене підозрювала, проголосувала проти комісара і знову ж таки, ще й мене підбивала так проголосувати. Може, проголосуєм проти Настінки? Тим більше, що вони тут з Теразіні намагаються відвести одне від одного увагу.

Вигода від повішання Хантера полягає ще й в тому, що якщо (хоч я в такий розклад ні каплі не вірю) він адвокат, то 99 %, що мафіозо - Еребус.

5. nastinka

nastinka відсутня

я тебе персі підбила, щоб тебе не повісили, я не знала, що іспанка мирна, окрім того вона ніяк не захищалась. голосуйте проти мене, мафи точно тоді виграють. не можу похвалитись своєю роллю в цій грі. ітак скучно. якщо звичайно ти маф..то перемога на твому боці :)

6. JaguaR

JaguaR щасливий

До речі, хантер, то плоха ідея, якшо ти мирний. То буде просто простой дій. Нам тре конче мокнути мафа. Хоч ти тут так прогорів, що я тобі взагалі слабо вірю. Особливо за ту штуку:

І крім того, персі точно мирна, це видно по її голосуванню вчора, і читаючи її пости, в мене твій рейтинг на мафа росте., правда, шо тоді з нірванкою, яка тебе дуже підтримує?
    Короче, хантер, якшо ти адвокат, то думай, блін, бо ситуація в нас крайнє погана.

Є сенс тоді підозрювати настінку, мартіні і еребуса.

Логіку, будь-ласка на стіл.

7. MARTINI

твій голос проти хантера фактично став переломним у вчорашньому дні. Якби не це, висіла би Персі

8. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Хоч Іспанка і віддала свій голос проти мене я не підозрював її! І взагалі вона не виглядала підозрілої, тому з тих, хто голосував проти її точно 2 мафа на мій погляд, інших тре шукати...

Чим я виглядаю підозрілим? Ніхто не сказав нічого обґрунтованого!

До речі нагадую про рух голосування минулого дня: проти Іспанкі були:
    Нірванка - нічого не каже її дія, може просто помилка.
    Настінка - вже чудно!
    Хантер - все зрозуміло, поміняв голос майже в останній момент!

Якщо хантер адвокат, місто щонайменш не втратить мирного!

9. JaguaR

JaguaR щасливий

Е нє, Переломним став голос Хантера проти іспанки, шановний, так що Ви помиляєтесь.

10. Honda

Honda Well-Known Member

:wacko: :wacko:
    В мене після ваших дописів КАША в голові:wacko:
    І розберись тут хто є хто!!
    Я знаю, шо Хантер сильний гравець, але тут... його дописи якісь не логічні і брєд сивої кобили...
    Не знаю, чи буду пізніше тому Винен Хантер
    А далі в мене під підозрою Еребус, Настінка! І чого мовчать Сет-юа, Контраст?

11. MARTINI

Каша це точно. Я вагаюся між Хантером і Еребусом. Більше наразі схиляюся до Еребуса бо на нього дуже промовисто вказує голос покійного адвоката. Хоча вони обидвоє можуть бути мафами. Ще послідкуємо, повторюся, мій голос не остаточний

---------- Додано в 11:23 ---------- Попередній допис був написаний в 11:21 ----------

наскільки я пригадую, коли ти проголосував проти нього, хантер кинувся рятувати свою шкуру і тоді проголосував проти Іспанки

---------- Додано в 11:29 ---------- Попередній допис був написаний в 11:23 ----------

до речі, у нас в тіні залишаються ціла низка гравців

настінька, хонда, контраст проявляють низьку активність і пишуть радше просто для відмазки мовляв ось я тут , шось пишу. Ну а сет-уа взагалі сьогодні мабуть автокільнеться.

і оце ховання в тіні дає результат. Ми практично не розглядаємо таких гравців як підозрюваних, а товчемо воду в ступі і звинувачуємо все тих самих, тобто активних гравців. Може варто перезавантажити свідомість? :)

12. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Блін, всі говорять, що підозрюють мене, але виразних аргументів немає ні в кого!

---------- Додано в 13:44 ---------- Попередній допис був написаний в 13:37 ----------

Не адвоката, а комісара - і кажу же, це була її помилка!

Мафію тре шукати серед тих, хто був проти Іспанкі, бо вона була явним миром!
    Оскільки чомусь проти Настінки майже нікого немає, я голосую проти Хантера!
    А якщо повісять мене мирні програють 100 %. Пам'ятайте ці мої слова!:pardon:

13. MARTINI

Еребус, по-перше аргументи є, я б навіть сказав що цей аргумент парактично неспростовний.

По-друге, голосують у нас червоним кольором. Ось як я зараз проти Еребуса

14. hunter

hunter мандрівник

можу ше разів 10000 написати шо я адвокат!
    бо я повірив тобі, а по два голоса мали ти я і Іспанка, звідки я міг знати шо вона комісар? і шо себе топити треба було? ти б на мому місці шо зробила? (коли в тебе є 1хв шоб все обдумати!)

найшла одного (типу мене і типу мафа) і сидиш нічьо не робиш, толку місту з такого мирного?

Ягуар - я ж кажу шо тре мафа вбивати, а не адвоката, але до Персі не доходить це! щодо адвоката - на пост Нірванки - ти адвокат? я додав "+" і в наступному мому повідомленні я написав - нарешті хтось відгадав. але потім то стер - чому? - тому що хотів щоб Персі написала другого підозрюваного щоб пересвідчитись в її мирності, але вона не написала цього.

а шо я? я один нічього не зроблю!
    я сказав вже пропозицію свою - довіряю Нірванці і Контраст, і якщо лікар хтось не з них і лікував не себе в минулу ніч то йому потрібно вскритися і тоді нас буде 4 100% мирних! і найти 4 з 6 мафів буде вже набагато простіше!

шо значить покійного? О_о

---------- Додано в 12:50 ---------- Попередній допис був написаний в 12:47 ----------

отже, якщо не назбирається сьогодні 5 голосів проти мафа - то місто з 100% ймовірністю програє. думайте!

Останнє редагування: 30 вер 2010
  15. Персі

Персі La mafia è immortale!

Мартіні таки мафія

---------- Додано в 12:54 ---------- Попередній допис був написаний в 12:52 ----------

З якого такого дива ти довіряєш Контраст???

Між іншим, шановна Контраст вчора висіла на сайті під час ночі і знову нічого не написала. Може, черговою мафіозою була

16. MARTINI

Прівєт, братуха, как там наши? :)

• Подобається Подобається x 1
  17. hunter

hunter мандрівник

ти не довіряєш мені, я довіряю їй, без пояснення.

я думаю що треба ВЖЕ вирішувати якого мафа будем вішати, чекай від всіх пропозицій!

---------- Додано в 13:07 ---------- Попередній допис був написаний в 13:03 ----------

1. hunter - еребус
    2. Персі - хантер
    5. nirvanka - еребус
    6. MARTINI - еребус
    7. -Erebus- - хантер
    9. Honda - хантер
    10. set-ua
    11. nastinka
    12. JaguaR
    13. ContRaSt

18. MARTINI