"Мафия" Партия №7

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Masini, 26 вер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

Мартіні, про що ти говориш?
    По - перше, я людина емоційна, і не збираюсь тут вдихати, видихати, ще щось робити, коли таке твориться.
    По - друге, я щиро не розумію, які можуть бути сумніви в причетності до мафії Хантера після всього, що він натворив?
    1) скористався моєю розмовою з Оводом, щоб натравити на мене мирних
    2) прибив комісара
    3) ще до оголошення рез. голосування, добре стелив собі соломку (про що я писала вище), знаючи, що Іспанка мирна, принагідно знову ж таки намагуючись втопити мене
    4) побачивши, що я не дуже топлюсь, вирішив "примазатись" до мене, щоб я йому повірила, як то було в тій сумнозвісній грі

---------- Додано в 22:06 ---------- Попередній допис був написаний в 22:05 ----------

З мафіозі мені нема про що говорити

2. hunter

hunter мандрівник

так, я адвокат!!!
    Персі ти маф, або непонятний мир якому на все пофіг!

1. hunter - адвокат
    5. nirvanka - мир
    13. ContRaSt - мир

2. Персі - "странноє сущЄство"

6. MARTINI
    7. -Erebus-
    9. Honda
    10. set-ua
    11. nastinka
    12. JaguaR

ягуар, мартіні і хто ше два?

---------- Додано в 22:10 ---------- Попередній допис був написаний в 22:09 ----------

я шкодую тільки про одне - що проголосував проти Іспанки, а не проти Персі

3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Хм, якби вона перевіряла Хантера, і він би був мафом, то знала б точно, що він маф, а не підозрювала.
    А, стоп, той допис був до першої ночі чи після?

4. Персі

Добрий адвокат, комісара вбив
    Шановний, я розумію, що Ви нервуєтесь із зрозумілих причин. Але все ж таки сильно рекомендую взяти себе в руки і не хамити. Особливо враховуючи те, що я жінка, а Ви як ніби - то претендуєте на "сильну стать"

5. hunter

hunter мандрівник

тут була написана фігня!
    10хв мало щоб подумати.
    ред.

6. Персі

після. Той допис був після того, як Ріксія оголосила результати ночі. Але ж вона не могла написати: я точно знаю, що хтось там маф. Навіщо комісару палитись в перший же день? Суть в тому, що Еребуса в її списку не було, а якби вона його перевіряла, він би був.
    Я думаю, вона перевіряла або мене, або Хантера.

7. hunter

hunter мандрівник

той допис був в 21:37 (+/- пару хв)

---------- Додано в 22:19 ---------- Попередній допис був написаний в 22:15 ----------

і хто хамить?
    я просто написав що ти дивна (бо доволі дивні в тебе пости) істота (істота - іменник, жіночий рід,)

---------- Додано в 22:20 ---------- Попередній допис був написаний в 22:19 ----------

ВЕДУЧУ НЕ РУХАТИ!!! вона тут ні при чьому!!!

8. Персі

Я знімаюсь з гри, бо вважаю неприпустим спілкуватись з людьми, які нічого не чули про повагу до жінок.
    І замість того, щоб принести вибачення ставлять знак рівності між "лицемір" і "странноє сущєство"

• Подобається Подобається x 1
  9. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

хм... правдоподібно... Ну не знаю, може ти не адвокат, а просто тут ним прикинувся, а адвокат насправді хтось , хто дуже рідко ходить в тему, наприклад сет-уа чи навіть Ягуар

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Хм.. заплутано. А чо не пишуть Хонда, Сет-уа, Настінька, Ягуар, Контраст? Де ви всі? До речі, троє з них голосували проти Персі. Змовились? Потім Еребус переголосував за Настіньку, щоб відвести від неї увагу і не виказати, що вони - банда. А Настінька переголосувала проти Іспанки.. напевно, щоб заплутати нас.
    Тому думаю, що ми, тобто Персі, Хантер і Мартіні - мирні.

---------- Додано в 21:29 ---------- Попередній допис був написаний в 21:27 ----------

Та ладно, он Мартіні мутними тіпати обзивається.. Це ж лише гра!

11. MARTINI

не зважай, то в них такий театр :)

12. hunter

hunter мандрівник

Персі, ти образилась через "странноє сущєство"?

13. MARTINI

Вона образилась через те що я їй НЄ ВЄРЮ!!!

14. hunter

hunter мандрівник

Contrast, а ти не маф часом?

15. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Вона не перевіряла мене, якщо твій голос так і залишиться, то мирні програють!

А я поти Хантера чи Настінкі: вони є мафамі, почнемо з Хантера!
    Винен Хантер!

---------- Додано в 00:43 ---------- Попередній допис був написаний в 00:34 ----------

Прошу тобі залишся, я вибачаюсь за нього!
    Це лише гра...:give_rose:

16. Персі

Це нехай обходить чи не обходить Мартіні і мутних тіпів, а не мене. Гра грою, емоції емоціями, а є певні межі, за які не треба виходити
    По - перше, Персі не вміє ображатись, а тільки злитись. По - друге, я подумала, і вирішила, що пан Тактовність не достойний моїх образ
    Значить, ти сам мафіозо!
    От і добре, що нарешті з'явились ті, хто намагається прикрити Теразіні новоявленого. Який допустив черговий прокол із ведучою
    І в чому ж полягає "беззаперечна логіка"?
    Абсолютно очевидно, що Іспанка Еребуса не перевіряла. Бо в її першому пості із списком звинувачених (який датується десь хв. 40 після закінчення ночі, тобто тоді, коли вона вже знала результати перевірки) фігурували Овод і Хантер. Якби вона перевіряла Еребуса і знала, що він маф, вона б і його в той список включила. Хантера вона теж не перевіряла, бо не голосувала проти нього. Якби перевіряла, то голосувала проти того, проти кого мала 100 % інформацію. Тим не менше, пізніше вона зазначила, що найбільше підозрює Хантера та Еребуса. Чому? Тому що вони котили на мене бочку, в той час як Іспанка точно знала, що я мирна. Отож, перевіряла вона мене, тут інших варіантів бути не може.

А чому Теразіні так рознервувався? Нічого страшного в його повішанні не бачу - зможе сам себе врятувати, а вночі лікар прикриє, та й по всьому. Зате не лишиться ніяких сумнів на рахунок його особи.
    Втім, ніякий він не адвокат, а мафіозо.

• Подобається Подобається x 2
  17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Хантер, Персі напевно мирна. Четвірку мафів, або хоч кілька з них маєш знайти серед тих, хто відмовчується. Твої дії? Наполягати на тому, що Персі - маф - це автоматично означає, що ти теж маф.

18. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Якщо в міста ще є бажання перемогти вони не голосуватимуть проти мене!

Іспанка напевно голосувала проти мене через мій голос проти Персі, хоч я його пізніше і відмінив, не забуваємо про це!
    Від своїх слів не відмовляюсь: перші в моєму спискі: Хантер, Настінка...

19. JaguaR

JaguaR щасливий

:scare: Ой, народ, народ. То жесть... Спасібо, адвокате, піди :suicide:
    На мою думку мирні нірванка і персі, а ти, хантер, або л...нувся на всю гру, як я в шостій, або все таки персі має рацію.

Короче, йду спати.. Тута просто рідкісна ....., ех..

---------- Додано в 01:42 ---------- Попередній допис був написаний в 01:37 ----------

Ееее, дорогенька, Вам нєззя, пожалійте нас. Тута і так геноцид нам зробили.

Останнє редагування: 30 вер 2010
  20. nastinka

nastinka відсутня

Я спала вибачте....просто дивилась фільми до 3 ночі. і щойно стала тіко. капець я в шоці. ми прибили іспанку! капєц.
    Я думаю, що маф Ягуар раз на то пішло...шо ми вбили свою.

---------- Додано в 07:55 ---------- Попередній допис був написаний в 07:53 ----------

і крім того, Еребус мене підозрює значить він точно моф, бо мифи знають хто мирні і хочуть, щоб ми програли!! а хантер то напевно прикриття, щоб насзаплутати!!! давайте голосувати проти Еребуса! м??? бо він вже 2 раз мене підозрює. коли я проголосувала проти Іспанки, він різко змінив голос, відповідно це означає, що йому не букло різниці якого мирного вбивати!!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)