"Мафия" Партия №7

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Masini, 26 вер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. hunter

hunter мандрівник

поміняєш, повір на слово! ;)
    опам'ятайся і назви мені другого мафа!

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

Відповідь криється у самому запитанні :)))

---------- Додано в 21:34 ---------- Попередній допис був написаний в 21:33 ----------

От зараз побачу, хто прийде тебе захищати, і назву

3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Хантер, ну ти просто вбиваєш своєю послідовністю :)
    а ми всі бачимо, що відбулося щойно
    моя гіпотеза про те, що всі хитросплетені умовиводи Хантера - це напускання туману і суцільна беліберда щоб загіпнотизувати недосвідчених гравців. Логіки в тій маячні нуль, але на декого може і справляє враження...

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я не маф, але ця інфа стане мені у пригоді ;)

Іспанка була комісаром і голосувала проти Еребуса. Ймовірно перевіряла його. Тому так і голосую.

Винен: Еребус.

5. hunter

hunter мандрівник

він напевно мою загадку розгадав!

---------- Додано в 21:38 ---------- Попередній допис був написаний в 21:36 ----------

а якщо вона перевіряла Персі-мир, а на неї наганяв Еребус, то Еребус є мафом?
    а і чого мене не вішаєш?

6. Персі

О, то ви обоє мафіозі?
    Тут якраз і театральні постановочки :))) за Фрейдом вилізли

7. MARTINI

мені цікаво хто ще з мафів підпишеться під вироком Хантеру щоб прикрити свою бандитську дупу

хоча, в принципі , тут вже настільки все ясно, що нема сенсу щось мудрувати. Хантер. Не проти дострокового закінчення дня

8. hunter

hunter мандрівник

Сестричко, а ти мою загадку відгадаєш?

---------- Додано в 21:40 ---------- Попередній допис був написаний в 21:39 ----------

так між іншим - гравців 10 і дострокового завершення не може бути, коли гравців 3-5 тоді ше може, але не в таких випадках.

---------- Додано в 21:41 ---------- Попередній допис був написаний в 21:40 ----------

Персі: Мартіні чи Еребус? просто скажи кого вважаєш мафом.

9. MARTINI

упс... до речі, цілком логічно! Ведуча, прошу мій попередній голос не вважати остаточним, я проти дострокового закінчення дня, треба подивитися як розвиватиметься ця інтрига!

от та Персі... підбила мене на остаточне голосування. Може зливанням Хантера мафи хочуть відвернути увагу від Еребуса????? по моєму геніальна версія! Жаль нема комісара і дівчинки аби перевірити :sad:

10. Персі

Такі істерики зі мною стаються, якраз коли я граю за мирних )) Всі мають пам'ятати.
    А от ті намагання кинути тінь на мене мені геть не подобаються. Можливо, все - таки, Мартіні з Хантером в одній зв'язці і таким чином Мартіні намагається вигородити себе.
    Але то потім розберемось. Спочатку - Хантер
    не проти швидшого закінчення дня

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ти наголосив на діях Іспанки. Вона ж наголосила на тому, що мала рацію. Якби ти був мафом, тобі б не було вигідно цього робити.
    А ще я бачила Еребуса в скайпі під кінець дня і вночі. Тому думаю, що цього разу я не помилюсь.

12. Персі

Хантер, я вважаю мафом тебе, скільки ще повторити?

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ти - адвокат?

• Подобається Подобається x 1
  14. Персі

може й від Еребуса, і від Мартіні і знову зробити винною Персі.

Шановні, такий момент. Пан сет юа чи як там його приходив голосувати взагалі?

15. hunter

hunter мандрівник

............................

16. MARTINI

ооо так, я то пам"ятаю дуже добре :) Саме така твоя істерика і зіграла колись ключову роль у моєму повішенні в ролі БД :) І саме тому я думаю, що ти не повторила би вдруге такої помилки. Якби ти була мирною, ти б глибоко вдихнула, заспокоїлася, згадала той такий схожий випадок і принаймні задумалася - а може Хантер мир, який помилився? Але якщо ти маф, то цілком очікувано ти будеш розігрувати перед нами ту саму істеричну Персі, яка вимагала колись крові Мартіні. Насправді ж тверезий розсуд тобі зовсім не чужий, тому я думаю що це все просто цирк твій і Хантера.

Нірванка своєю беззаперечною логікою про еребуса автоматично із мого списку мафів викреслена. Натомість там з"явився Еребус.

Четверте місце все ще вакантне

---------- Додано в 20:54 ---------- Попередній допис був написаний в 20:53 ----------

у нього в профілі пише, що він востаннє був на форумі десь в 10 ранку ... цей тіп ше мутніший за Ягуара

17. hunter

hunter мандрівник

ПЕРСІ, задаю питання ще раз!
    від твоєї відповіді залежить зараз можлива перемога міста!

18. Персі

Я полізла в ранішні дописи. Перший Іспанчин допис після закінчення ночі (тобто коли вона вже мала би знати результати перевірки) - "наразі найбільше підозрілі Овод і Хантер". От і думай тепер.
    Еребуса в її дописі нема, Овод мертвий. В будь - якому випадку залишається Хантер

19. MARTINI

ооо... це вже цікавіше
    хантер адвокат? чому тоді іспанку не відмазував?

20. hunter

hunter мандрівник

нє.
    Персі - навіщо мене ігнорити?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)