"Мафия" Партия №3

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Masini, 12 вер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

Читаєм правила: "мафы дежурят", тобто вбиває не тільки сам пахан, а вони вбивають по черзі (Ріксія правильно?), тому, щоб мафія нікого не вбила, дівчинці треба вгадати, хто тої ночі з мафії на чергуванні

---------- Додано в 18:45 ---------- Попередній допис був написаний в 18:43 ----------

Мартіні маф, 100 %. І Сашка. Третій... може й Хантер. А може, Мартіні так хоче витягти Хантера, бо він тої ночі на чергуванні? І мафія залишиться без нічного пострілу?
    Дуже розумно :))) Всі зрозуміли натяк? Тобто мене мафія вночі вбивати не піде, а вдень повернуть так, що якщо я лишилась жива, значить я маф :)))

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

добре вам :)

---------- Додано в 17:53 ---------- Попередній допис був написаний в 17:46 ----------

ну так, тут трохи все ускладнюється тим правилом про чергування мафів... Тут справді треба цілити не в пахана, а вираховувати чергового...

Отже якщо Персі пахан, то вона чергувала минулої ночі. Значить сьогодні чергує або Хонда або Нірванка. Якщо ми повісимо Хонду, то чергувати буде Нірванка. Отже комісар перевіряє Персі, а нічний метелик дівчинка - відволікає Нірванку.

3. Персі

Іспанко, Ви проти кого голосуєте?

4. Masini

Masini Well-Known Member

Правильно :)

5. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Га?Шо?я от тільки з роботи пригналася,ото сидю читаю,що ви тут без мене понаписували. В мене наразі під підозрою -Erebus- і Хонда. -Erebus- - бо малоактивний,притаївся,наче чогось вичікує ,а Хонда аж занадто активно переконує всіх,що вона не маф.Я тут пару хвилин помізкую і буду голосувати.

6. MARTINI

Хонду вішаєм! Х О Н Д У!

7. Honda

Honda Well-Known Member

Ага, Мартіні і Хантер за одно!!!! Ви маф Мартіні!!!

8. Персі

Мирні, я пропоную ризикнути і вбити Хантера. Настінка, переголосуєш? (звертаюсь, бо наразі довіряю тобі та Нірванці).
    Якщо Хантер - маф, то 100 % що і Мартіні маф. Останній - думаю, Сашка.

9. MARTINI

Ага, всі хто за одно, всі мафи :)

---------- Додано в 18:09 ---------- Попередній допис був написаний в 18:07 ----------

Персі, а давайте так: якшо хантер маф, то я вскриваюся, а якщо він мирний, то Ви

10. Персі

Мартіні, ну хватить уже нести брєд, чесслово :)))
    Тіко без образ :)

11. MARTINI

бульба файна вродилася, 40 мішків викопали, і то ще не все, трохи роботи на завтра лишилося, так що я знову буду лише після обіду :)

12. Персі

Ахаха... Дуже розумно. Якщо Хантер маф, то з Вами все ясно, і без Вас Вас вскриєм. Що таке, зрозуміли, що пєсєнка спєта, то вирішили наостанок хоч з'ясувати, чи у мене є якась роль, чи я проста мирна? А дудки вам, мафи :)))

13. Honda

Honda Well-Known Member

Мартіні, якшо я маф, то вам респект! Але якшо я мирна, то всі підуть проти вас! І Вас :hang1:

14. Іспанка

Маю відчуття,що трійка мафів це Еребус,Мартіні і Сашка юа.Взагалі,все так закрутилося,що важко зробити вибір. Тому... Винен -Erebus-

---------- Додано в 19:14 ---------- Попередній допис був написаний в 19:13 ----------

О,Ви часом не продаєте??Я би пару міщат на зиму купила...

15. MARTINI

о_О:suicide:

---------- Додано в 18:17 ---------- Попередній допис був написаний в 18:16 ----------

якщо вішаєм хонду, то я подумаю :)

---------- Додано в 18:19 ---------- Попередній допис був написаний в 18:17 ----------

Іспанко, розкиньте мізками! Якщо Еребус маф, а Хонда мирна, то він мав би голосувати проти Хонди! А він виходить зараз тупо зливає голос на Нірванку

16. Іспанка

Та шоб я,порядна жінка,та й за пару мішків бульби продалася???.. Я подумаю:)))

---------- Додано в 19:24 ---------- Попередній допис був написаний в 19:20 ----------

Логічно,однако..Хоча нє,може він зливає голос на Нірванку,впевнений в тому,що проти неї не проголосують,тим самим відвівши підозру і від себе і від неї?Можливо нірванка і еребус мафи?
    Тєжко...

17. Honda

Honda Well-Known Member

Якщо Хонда мирна, а ви Мартіні маф, то ви голосуватимете проти мене! (з вашої теорії про Еребуса)

18. Персі

Іспанко, не піддавайтесь. Мартіні - маф, нащо ви його слухаєте?

---------- Додано в 19:30 ---------- Попередній допис був написаний в 19:27 ----------

Іспанко, переголосуйте проти Хантера, бо зараз прийде Сашка і проголосує проти Хонди і ми втратимо мирного.

19. MARTINI

Іспанко, гляньте як вона з"хала із моєї пропозиції !!! Я кажу вам Персі і Хонда то одна банда. І Нірванка скоріш за все їхня

20. Персі

Я плакаль :haha: Мартіні, харош мене смішити

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)