"Мафия" Партия №3

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Masini, 12 вер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. nastinka

nastinka відсутня

та я просто хотіла нагадати, що ви ще не проголосували, я загалом нуджусь і хочу щоб всі проголосували, і ми подивились результат і все.

2. Honda

Honda Well-Known Member

:haha:

Так будуть говорити всі, хто голосував проти мене, повірте! Прислухайтесь до інтуїції.

3. hunter

hunter мандрівник

Персі, пояснюю тобі свою логіку:
    один мирний не знає хто є маф, хто мирний, треба якось взнати - отже, вибираю людину (за інтуіцією) і провокую її, я так роблю завжди, якщо виявляється що вона не маф, або вже аж надто добре відігралася, то переключаюся на іншу "жертву", і в тому напрямку шукаю мафів. от коли я почав наганяти на Хонду, хоча не наганяв, а написав одне повідомлення - її почали просто-на-просто зливати, а з цього виходить що вона навряд чи є мафом.
    розумієш хід думок?

4. Персі

Персі La mafia è immortale!

І хто ж почав її зливати? Ну та не стануть мафи відверто когось зливати. Дивись, проти Хонди було чотири голоси: Мартіні (якщо маф, то дуже ризиково голосувати першим), я, Настінка та Нірванка. Я знаю, що я не маф, Настінку та Нірванку поки підозрюю найменше. Виходить, що мирну Хонду зливають самі ж мирні. І чого ти досяг своїми провокаціями? Такі провокації хіба мафам вигідні

• Подобається Подобається x 2
  5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А як тоді повідомити мирним, що я - своя, щоб мене не прибили?.. Та і роль в мене дійсно ніяка, можна сказати, що і взагалі нема. Тому нехай краще мафи вб'ють мене, ніж лікаря, комісара чи інших. Можу віддати себе в жертву заради добра міста :)

---------- Додано в 16:45 ---------- Попередній допис був написаний в 16:44 ----------

Мені здається, що активно спілкуються тільки мирні. Чому так є?

6. nastinka

nastinka відсутня

мартіні десь відморозився. і сашка юа, мало пише.
    проти кого ми голосуємо? я вже ніц не розумію.
    я вже спати хочу.

7. hunter

hunter мандрівник

бо інші сидять і мовчать, а шо їм?

останнім ризик, першим ризик, проти ризик, всюди ризик, а кого ти підозрюєш?

8. Honda

Honda Well-Known Member

А ще Іспанка не проголосувала!

---------- Додано в 17:54 ---------- Попередній допис був написаний в 17:52 ----------

Я думаю, що напевно, мафи на то все дивляться і обирають кого вигідніше вбити!

9. hunter

hunter мандрівник

ні, чому ні - тоді вони всі спаляться, краще проголосувати спочатку, а по ходу міняти голоса...

10. Персі

Чим більше спілкуєшся, тим більше шансів спалитись. Тому мафам в принципі вигідніше в основному мовчати, тільки час від часу втручатись, аби підлити масла у вогонь, чи спрямувати ситуацію у вигідне їм русло.
    Дам відсотків 80, що маф - Сашка. По - перше, поводиться інакше, ніж в перших двох іграх, по - друге, не поспішає з голосом. Але боюсь помилитись.
    Настінка, не йди поки спати. Тут ще треба розібратись, хто наразі найпідозріліший :)))

---------- Додано в 18:01 ---------- Попередній допис був написаний в 18:00 ----------

Якщо голос змінено і ця зміна є вирішальна, то ще більше під підозрою

• Подобається Подобається x 1
  11. Honda

Honda Well-Known Member

Я мала на увазі вбити на НД

---------- Додано в 18:05 ---------- Попередній допис був написаний в 18:02 ----------

Сашка і Іспанка пропали і їхні дописи були якійсь нейтральні! Подивимрсь за кого вони проголосують!

12. nastinka

nastinka відсутня

та я ще не йду) чекаю. наразі голос я вже лишила. але думаю тре переголосовувати.

13. Персі

Тре ще добре подумати, проти кого.
    Наразі 2 голоси проти Хонди, 3 проти Хантера по одному проти Нірванки та Еребуса.
    Мені дууже цікаво, як в цій ситуації проголосує Сашка.
    Я закликаю всіх мирних не пропадати, або принаймні з'явитись десь близько дев'ятої, тобто ближче до кінця голосування... щоб була можливість вплинути на ситуацію

14. Masini

Masini Well-Known Member

Предварительные итоги голосования:

hunter - 3 (Honda, Персі, nirvanka)
    Honda - 2 (MARTINI, nastinka)
    nirvanka - 1 (-Erebus-)
    -Erebus- - 1 (hunter)

Не голосовали: Іспанка, Sashka-ua

15. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Може через те що вони і є мафією? Очікують, щоб сказати своє останнє слово і вбити якусь мирну людину?

16. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Таааак... Сара Конор повернулася з картопляних плантацій.

Наскільки вранці все здавалося простим і очевидним, настільки ж ввечері все заплутано... Але цю заплутаність пояснює те, що Персі вже третій раз маф, набралася досвіду і веде свою гру все професійніше і їй все краще вдається замітати сліди. Та і ми теж не пальцем роблені, нас так просто не проведеш.

Зверніть увагу, спершу Персі шоб замаскуватись під мирну голосує проти явного мафа Хонди, але пізніше, коли в наших головах посіяно сумнів, свій голос міняє!

Я думаю треба не відходити від наміченої стратегії. Сьогодні вішаєм Хонду, завтра Персі. А там глядиш і третій спалиться.

---------- Додано в 17:32 ---------- Попередній допис був написаний в 17:28 ----------

до речі, дуже схоже на нашу "святу трійцю"
    ще одна хитрість. О 9 годині вже буде пізно щось міняти! оскільки день у нас до 9 по МСК! тобто до 8 по Києву.

17. Персі

Якщо Хонда виявиться мирною, а ми її повішаєм, то завтра повішаєм Мартіні, бо він аж із шкури пнеться, щоб злити Хонду
    Нормально... тобто в головах інших мирних може бути посіяно сумнів, а в моїй ні???

• Подобається Подобається x 1
  18. MARTINI

Еребус, голосуй проти Хонди! Нірванку на потім залишимо! Інакше зараз можем втратити Хантера!

19. Персі

це технічна помилка
    Зате я вже знаю двох мафів - Сашка та Мартіні

---------- Додано в 18:36 ---------- Попередній допис був написаний в 18:34 ----------

Бляха, Мартіні, шо то було??? Такі заклики підозрілі для мафів :))) Або ж на то і розраховані, щоб всі подумали, що для мафа така поведінка є підозрілою...
    Ааааа.... блін... щоб ви знали, бути мафом набагато легше :))) принаймні все ясно

• Подобається Подобається x 2
  20. MARTINI

Було б добре, якби тої ночі комісар перевірив Нірванку , а повія дівчинка сходила до Персі (я думаю вона їх пахан). Тоді у нас вийде що вночі буде вбито одного мафа і жодного мирного і ми будем знати на 100% хто бос мафії.

Я не виключаю малесенької ймовірності , що Хонда все-таки мирна. Ну, значить помилочка вийшла... Але зате ніч покаже, що щодо іншого мафа я був правий!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)