"Мафия" Партия №3

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Masini, 12 вер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

по моєму тут це хотіли б знати всі :)

---------- Додано в 23:55 ---------- Попередній допис був написаний в 23:51 ----------

я відкрив свою роль. Нірванка схоже і справді броньована. Комісара вбито. Доктора мабуть теж. Якщо нірванка не броньована то нехай справжній броньований відкриється. Всеодно в нього два життя. І тоді ми виключимо можливість того шо лікар витратить свій хід на броньованого а не на мирного якому це дійсно потрібно буде

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

Якщо добре подумати, то підозри щодо Хонди з самого початку роздув Мартіні. Так, Хантер задав запитання, але перший звинуватив Хонду саме Мартіні. Далі, побачивши, що розгортається протистояння Хонда - Хантер, кинувся захищати Хантера, тим самим і Хонда в прольоті, і на Хантері підозри.
    Постійні намагання з'ясувати, хто є хто, ахаха, "я розкриюсь, якщо Хантер маф", кому, як не мафу знати, що Хантер - мирний.
    На рахунок дівчинки. Припустимо, я (чи будь - який інший мирний) дівчинка. Я знаю, що Мартіні бреше, однак в той же час бачу, що все йде і так до його повішання. Навіщо ж розкриватись і давати мафам зайву інформацію? Отож, якщо дівчинка ще жива, нехай поки мовчить. Розкриватись - тільки в крайньому випадку, якщо Мартіні буде близький до того, щоб відправити ще одну мирну душу на той світ

3. MARTINI

якщо мирні на цей цирк поведуться, я готовий перекинутись на бік мафів, щоб не бути в одній команді з настільки дурним плебсом :)

---------- Додано в 00:07 ---------- Попередній допис був написаний в 00:05 ----------

нірванка. Якшо ти справді бронік, включи мозок хоча б на хвилину :)

4. Персі

Мартіні, я на Ваші набридливі закиди навіть реагувати більше не буду. То вже явний перебор. Були б Ви десь поряд - я б Вас вдарила :))) а так, краще проігнорую

Далі. Настінка на останньому голосуванні шось начудила, чим викликала підозри. Але, ще поки нічого не було вирішено, пропонувала вбивати Мартіні. Тому, поки що викликає менше підозр, ніж Іспанка та Еребус.
    Найменше підозрюю Нірванку і Хантера.
    Отже, мафи - Мартіні, Іспанка та Еребус. Всьо. Пішла спати.

---------- Додано в 01:12 ---------- Попередній допис був написаний в 01:11 ----------

Опаньки, уже й до Нірванки апелюємо, а ще ж недавно вона була в одній зв'язці зі мною. ))

Одне слово, хватить викручуватись

5. MARTINI

я апелюю до всіх хто є мирними. Якшо нірванка маф то може навіть не читати. Але тоді дивує чому справжній бронік не відкривається. Тоді б ми знали точно шо нірванка маф і монли б її повішати. Тому я все таки схиляюся вірити шо броньована вона. Правда судячи із її голосування броньована вона дуже сильно :)

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Хронічно Тобі недовіряти :)
    Може вона вже повішана.
    Я не маф.

---------- Додано в 00:46 ---------- Попередній допис був написаний в 00:35 ----------

Такс, все ясно. Таким чином хочеш виманити всі ролі, щоб знати в кого стріляти. Не розумію з чого взяли що я броньована. Я проста мирна. Можеш в мене стрілити і перевірити! :tongue: (бути мирною - то нецікаво!!! коли мені вже дадуть роль мафії??!!) От з цих нуднощів і вигадую собі ролі. А взагалі то я можу бути комісаром. Але не скажу Тобі про це, бо тоді не зможу вичислити справжнього мафію. Та і мене б зразу прибрали, бо лікаря вже вбили і за мене ніхто не заступиться..

Хочеш, щоб броньований відкрився, бо маєш стрілити ще раз і не хочеш промахнутись! А якщо будеш знати хто броньований, то не будеш в нього стріляти. Це ж зрозуміло!
    Чого ти від мене хочеш? Якщо ти - мирний, то тобі має бути все одно хто я! Якщо ти лікар, дівчинка чи комісар, то займайся іншими, бо звичайний мирний менш важливий.
    Бо голосую проти тебе, тобто проти того, хто вбиває тих, хто проти нього голосує? ;) Я вже відкрилась і так. Але якщо ти маф і дійсно думаєш, що я броньована, то мені ж прикольніше, бо можеш стрілити в іншого, хто виявиться броньованим і твій хід пропаде! :tongue:

7. nastinka

nastinka відсутня

не забувайте що в мене часовий пояс +4. від України. і інколи я сплю. почитаю пізніше, бо йду вчитись

8. MARTINI

мафам дуже повезло, цього разу мирні такі тупі і грають на їх боці. Ось як я вчора, а сьогодні ті, хто вішає мене. Та я хоч прозрів і був шанс змінити ситуацію, але більшість мирних броньовані наглухо. Ну ок, бандерлоги, робіть шо вам кажуть і будь що буде, прапор вам в руки, а я відра в руки і йду на город, там легше, ніж тут з вами :)

9. hunter

hunter мандрівник

скажу одне - ком і лікар - живі, і ДОСИТЬ їх рухати!
    і ше одне - перед тим як робити НД - ДУЖЕ добре подумайте!!
    всім гарного дня ;)

10. MARTINI

дощ не дає працювати. Доведеться з вами тут мучитись з мобільного поки хмари розійдуться :) давайте продовжуйте свою виставу

11. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

І десь вам не спицця ані вночі ,ані зранку:) Мартіні,думаю, що ви вже всіх мирних своїми діями переконали в тому,що ви мафія.Отож,не знаю,коли сьогодні матиму змогу з"явитися в онлайн,тому госую(моє вчорашнє рішення залишається незмінним) : Винен Мartini

• Подобається Подобається x 1
  12. MARTINI

Іспанка, Нірванка, Персі, Хантер

Чекаєм Еребус і Настінька

Я пропоную всім підтвердити остаточність своїх голосів , завершити день поскоріше, тоді годинку на ніч і знову день до вечора. Треба закруглятись, ато результат гри фактично зрозумілий і стає вже нецікаво, нема сенсу цей дурдом тягнути ще пару днів, можна нову гру починати :)

13. Masini

Masini Well-Known Member

Если все проголосуют за потенциального мафа, а также за окончание дня, то я завершу день раньше.

14. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Все тепер зрозуміло! Sashka-ua більш немає, тому мафія це: MARTINI, hunter, nastinka!
    Адже ж вони разом так погоджено вбили мирну Хонду!
    Пропоную всім мирним голосувати за Мартіні, напевно він в них головний!
    Мирні, в нас ще є шанс перемогти!!!:good:

15. nastinka

nastinka відсутня

ладно...мартіні
    сподіваюсь ніхто си не помилився.

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я досі вважаю мафом Мартіні. Не маю нічого проти швидшого завершення дня.

17. MARTINI

подходите ближе, бандерлоги
    кажіть відразу що голос остаточний! А то ми будем цю Муму топити ще дві доби :)

18. Персі

Переголосовувати не буду. Також не маю нічого проти швидшого завершення ігрового дня

19. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Теж проти завершення дня нічого не маю!

20. Masini

Masini Well-Known Member

Хантер, Мартини, Настенька и Испанка, день заканчиваем или как?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)