"Мафия" Партия №3

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Masini, 12 вер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. hunter

hunter мандрівник

рррр, я ше в темі, зранку ще пів 8ї сюди зайду і вже до пізнього вечора можу не повернутися, так що мені потрібно 100% знати що я стріляю в мафа і інші троє так само, щоб не пропав мій голос!!

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

Насправді Мартіні та Іспанка спєлісь проти Персі :))) Не перша спроба вже

3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

100% - це або в себе,або в Персі :)

---------- Додано в 22:23 ---------- Попередній допис був написаний в 22:22 ----------

блін, як ви швидко відписуєте, поки відповідаю на пост,вже з"являються інші

4. hunter

hunter мандрівник

+ Мартіні і Іспанка - напишіть свої голоси, шоб орієнтуватися...

5. MARTINI

Я поки що чекаю більш конкретного прояву від третього мафа. Іспанка наразі вагається,викривати себе чи ні

6. Персі

Хантер, мож тобі ще ключ від сейфу? :)))

7. hunter

hunter мандрівник

ех, Персі-Персі...

8. Персі

А я не про себе.
    Я буду голосувати проти Мартіні. Власне, я вже проголосувала, міняти не збираюсь. Майже впевнена, що він маф. А якщо ні - то хай згорить в пеклі за то, що через нього померла Хонда

• Подобається Подобається x 1
  9. hunter

hunter мандрівник

як ви сі любитеся)))

10. MARTINI

Навіть якщо зараз три голоси проти мене , це мене не лякає. Завтра прийдуть мирні, зроблять правильні висновки і проголосують правильно. Адже очевидно,що мирні проти дівчинки голосувати не будуть. Я пропоную сьогодні голосувати проти Персі, завтра повісимо Хантера, а потім по обставинах. Скоріш за все третя Іспанка. Надто довго вагається, мирний вже б давно допер,що проти дівчинки голосуувати не вигідно

11. Персі

У нього з самого початку була мета підставити мене, тим то й Овода замочив.
    Так що нехай на повільному вогні ))

12. MARTINI

ну, емоції, це буває, але не повірю, що ви поставили б їх на перше місце, відкинувши гру на другий план :) Висновок - для вас повішання мене це не помста, а крок до перемоги у грі мафів

13. Персі

для мене повішання Вас - то крок до перемоги мирних, а помста - так, на десерт )

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Блін, але й всьо і розкрутилось, поки мене не було! о_О
    Розкажу свої відчуття. Не вірю Іспанці і Мартіні. Щось вони занадто самовпевнено і легко пишуть. Вірю Хантеру на 70%, хоч і голосувала проти нього. Бо він розкладає все по поличках. Хоча то може бути його тактикою. Персі - 50 на 50. Тяжко усвідомити, що вона втретє маф, але це ж не неможливе. -Erebus- - сіра мишка. Теоретично маф.

Буду підтримувати думку недовіри до Мартіні (це в мене вже буде хронічне :))) ) і проголосую проти нього.

Винен: МАРТІНІ.

15. MARTINI

чого хронічне? я тільки раз був мафом. То у Персі воно хронічно!
    поясни , який сенс вішати дівчинку? особливо в цій ситуації... Якщо скажеш шо я не дівчинка, то чому вона тоді не признається?

Якщо ти маф, то на питання можеш не відповідати :)

16. Персі

Ну і для чого Персі хронічно намагалась витягти Хонду всіма правдами і потопити Хантера, який, за вашою версією, теж маф?

І досить вже до мене чіплятись, шо занадто, то нездраво. Всі вже Вашу думку зрозуміли - Персі набралась досвіду і баламутить тут воду, вона маф, бо то її доля, і т.д. і т.п. Кароч, хто знову винен? Невістка...

17. MARTINI

Ну якшо ви не мафи то логіки голосування проти дівчинки нема. Якщо мафи, то все відразу ж логічно

18. Персі

Мартіні, та розслабтесь вже с тою дівчинкою.
    Ніяка Ви не дівчинка

19. MARTINI

Знову повертаємося на те ж коло - а куди ж тоді вона поділася? :)

20. Персі

Мертва
    З якихось причин мовчить
    Дівчинка - Настінка, яка ще не побачила, що ви тут витворяєте

---------- Додано в 00:43 ---------- Попередній допис був написаний в 00:42 ----------

Все ніяк не полишите спроби з'ясувати, в кого з мирних яка роль?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)