"Мафия" Партия №3

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Masini, 12 вер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

Мартіні, а навіщо Вам до мене апелювати? Ви ж думаєте, що я маф ) Зовсім недавно дивувались, чому це мене не вішають )

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

я апелюю до вас тільки якшо ви все таки мирна :) мирні не будуть вішати дівчинку в той день, коли права на помилку вже нема. Навіть якщо дівчинка - дура, яка агітувала за повішення Хонди :)

3. Персі

Мартіні, досить викручуватись, все з Вами ясно. І з Вашими подільниками Іспанкою та Еребусом також.
    Я зараз перечитала останні сторінки і зрозуміла, скільки я дурниць наробила. Все дуже швидко розвивалось, а я надто емоційна. Був би час подумати, зараз був би мертвий маф Мартіні, а не мирна Хонда

4. MARTINI

Ну я вашому голосу не дивуюся :), але мирним проти мене голосувати аж ніяк не вигідно. Тобто голосування проти дівчинки - це індикатор маф-немаф. Двох мафів ми вже маємо.

5. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

:haha::haha:Ржу. Оцежбо я - та й маф????Персі,та який з мене маф???я проста мирна істота,як я когось обманути чи вбити можу?як може бути мафом людина,в якої з - під носа потягнули 20 грн,а вона того навіть не помітила?:)))та мене намахати можна запросто:)
    От Мартіні і Еребус - підтримую,думаю вони мафи.Особисто цього дня голосуватиму проти когось з них двох.

---------- Додано в 23:01 ---------- Попередній допис був написаний в 23:00 ----------

Не факт.От я схиляюся до думки,що ви Мартіні просто блефуєте і ви аж ніяк не дівчинка і ваш блеф свідчить явно в користь того,що ви маф:)

6. Персі

З Вас така дівчинка, як з мене балерина

7. MARTINI

Ок. А хто тоді дівчинка? Чому вона не признається?

---------- Додано в 22:08 ---------- Попередній допис був написаний в 22:07 ----------

До речі, судячи із ніжок на аватарі, балерина із Персі цілком реальна :)

8. hunter

hunter мандрівник

:haha: +1)))

9. MARTINI

Іспанка, кажіть конкретно,ви голосуєте проти дівчинки чи ні? Нам треба знати хто третій маф :) Увага, мирні! Це голосування - наш шанс! ЄДИНИЙ

10. Персі

не підлизуйтесь ))

---------- Додано в 23:14 ---------- Попередній допис був написаний в 23:13 ----------

Так, Іспанка, кажіть конкретно, проти кого Ви голосуєте, мені теж цікаво

11. Іспанка

Мартіні,та дайте блондинці подумати!!:)))

12. MARTINI

і ви не відходьте від теми, відповідайте на запитання :)

пс: приємно спостерігати за мофом загнаним в глухий кут :yahoo::yahoo::yahoo:

13. Іспанка

Дивисі,вчепилисі як реп"яхи до коров"ячого хвоста,не дадуть подумати:)))
    Якщо серйозно,я наразі думки не міняю: Мартіні блефує,він не дівчинка,а мафіозі,тому голосуватиму проти нього.

14. MARTINI

Ну тоді вам те ж саме питання - чому справжня дівчинка на це все дивиться і мовчить? :)

15. Іспанка

Вже й пожартувати не можна??В правилах не заборонено жартувати:)))

То ви про себе?:)))

16. Персі

Що правда, то правда.
    Бо мертва.

17. Іспанка

А може дівчинки зараз просто в онлайні нема?Не забуваймо,що ми ще не обговорювали кандидатури Нірванки й Еребуса.Можливо,хто з них і є дівчинкою.

18. MARTINI

сорі, цей допис мій був відповіддю на допис персі , просто поки я його писав,з"явився ваш

---------- Додано в 22:20 ---------- Попередній допис був написаний в 22:19 ----------

ну ок, почекаємо

---------- Додано в 22:21 ---------- Попередній допис був написаний в 22:20 ----------

тоді має бути живим комісар. А якби він був живий, то давно б написав про результати своїх нічних дій

19. Іспанка

Швидко ж ви "спєлісь".То оті суперечки між вами - то ретельно наперед спланована гра й насправді наші мафи Персі й Мартіні любо - дружно спілкуються і задумують,кого вбити наступним?

І таке не виключено.

20. Персі

Я підозрюю, що Сашка був дівчинкою знову. А може, й ні

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)