"Мафия" Партия №3

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Masini, 12 вер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Masini

Masini Well-Known Member

Нет, не конец. Далее мирные могут вешать дежурных мафов и не давать им делать выстрел

2. hunter

hunter мандрівник

а якшо так:
    Х: - 3 (А, В, С)
    У: - 2 (D, E)
    С переголосовує за У. а F за Х ==> тоді шо?

3. Masini

Masini Well-Known Member

В случае, если С проголосовал раньше, чем F, то висит У, т.к. набрал первый

4. Персі

Персі La mafia è immortale!

Тоді принаймні буде зрозуміло, що хтось один з двох точно маф

На секундочку. Якщо припустити, що Хантер - мирний, Мартіні - мирний, я - мирна, можна тільки уявити, як повеселились мафи, спостерігаючи за повішанням Хонди.

5. hunter

hunter мандрівник

а нам таке не підходить! якщо вішається мир, то шанси міста приближаються до нуля...

максимум два мира)))

6. Персі

Це ж чого?
    А голосувати зовсім всліпу нам, значить, підходить?
    Ти знаєш, Хантер, я б тебе повішала, навіть, якщо ти мирний. Хто почав ту кашу з Хондою і дурними провокаціями? Добру службу послужив мафам, нічого не скажеш. Не залежно від того, чи ти маф, чи ти мирний

7. hunter

hunter мандрівник

Персі, нам двом нема сенсу тут зараз мучитись, ато троє на свободі...
    2. nastinka
    5. Іспанка
    6. MARTINI
    9. -Erebus-

зроби сама висновок хто ці троє, але для себе, писати тут хто - не варто - бо то на користь мафам!

---------- Додано в 21:27 ---------- Попередній допис був написаний в 21:26 ----------

а якби я не починав нічього робити - що би було??? нічього, було би всьо в сліпу...
    хочеш вішати мене - вперед.

8. Персі

Я все одно думаю, що мафи - Хантер та Мартіні. Для того й Хантера витягли, щоб нічний постріл зробити

---------- Додано в 21:30 ---------- Попередній допис був написаний в 21:28 ----------

Тебе вішати зараз немає потреби, якщо ти маф, ти зробив постріл цієї ночі, тому бажано поки що повішати іншого мафа

• Подобається Подобається x 1
  9. hunter

hunter мандрівник

добре, якщо мені не віриш то я йду спати... не знаю чи появлюсь завтра взагалі, отже лишаю свій голос проти Мартіні

10. Персі

З іншого боку, вся ця комедія могла бути розіграна Мартіні, щоб підставити Хантера. Мафам в принципі пофік, кого з мирних повішають
    Мені от цікаво, навіщо мафи Сашку вбили. Я його дуже сильно підозрювала, і могла б переконати своїми підозрами і інших мирних. Могла б ще одна комедія получитись

11. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Агов! Ви ж казали, що першою будете Персі вішати. Вже передумали?

Я розумію, що я зараз найкраща кандидатура, бо після моєї вчорашньої активності переконати парочку мирних, що я маф, найпростіше.

Очевидно,що комісара вже замочили, імовірно і доктора також. Ок, будемо відкриватися. Я - прос дівчинка. Мої нічні ходи були мимо каси - до Персі та Нірванки. В "дежурного" мафа я не попав, тому хто з них ху, у мене інфи нема. Вони можуть бути мафами обидві, просто я не вгадав, хто з них коли чергує.

Якщо тут ще когось цікавить моя думка, то я гадаю, що вбито і доктора і комісара, інакше вони б давно відкрилися. Можливо їх повішали ми, а можливо пристрелила мафія, цього ми не дізнаємося до кінця гри, оскільки дані правила не передбачають розкриття ролі вбитого персонажа.

Якщо мене повішають сьогодні, я не здивуюся зовсім і навіть не ображуся на тих, хто це зробить. Але врахуйте, що тоді гаплик всім, мафія перемагає.

12. hunter

hunter мандрівник

1. Сашку я так само підозрював через те, що він прийшов, дав голос і пішов....
    2. а кого мали вбивати? тебе нє, мене нє, бо вся крутка йде між нами, Нірванка броньована - не вбють. отже з 4ьох вище перечислених, тобто з 5ти + сашка вибирали одного з двох, Мартіні то ясно шо маф, + ше лишається троє, двоє з яких мафи, а третій/третя ні.

---------- Додано в 21:56 ---------- Попередній допис був написаний в 21:53 ----------

Мартіні - лікарю вскриватися не можна покищо + його нічні ходи тим паче не потрібно знати, ато мафи цілком спокійно його вбють коли зможуть.
    чого ти другого дня цілив у Нірванку, вона ж явно натякнула шо броньована, сенсу не було ніякого!

13. MARTINI

в нірванку я цілив першої ночі

14. hunter

hunter мандрівник

на "ти" якщо можна))
    і ти так само не читаєш пости:
    ті хто мафи 3 з 4

---------- Додано в 22:05 ---------- Попередній допис був написаний в 22:04 ----------

хм, тоді ясно.

15. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Що ясно хоч?:dntknw:

16. hunter

hunter мандрівник

те, що ти маф! :)

• Подобається Подобається x 1
  17. MARTINI

Точно, москаль, значить бандюга :)

18. Персі

мєчтать нє врєдно :)))

---------- Додано в 22:21 ---------- Попередній допис був написаний в 22:16 ----------

Лан. Мартіні по любе виходить мафом, як не крути :)))

Винен - Мартіні

19. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ну що ж, мирні, прощавайте. Важко вам тепер буде. Удачі! Вона вам знадобиться!
    Мафи, чудово зіграно. Рєспект)).

20. MARTINI

а ви все таки спробуйте покрутити :) Я ж написав хто я, читайте вище

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)